Autor Wątek: Let's Help Each Other!  (Przeczytany 59948 razy)

Offline Kakashi

• Daredevil
  • **
    • http://uks.sroda.prv.pl
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #80 dnia: Października 31, 2004, 08:19:57 pm »
dzieki, troche potrwa zasysanie

zna sie ktos moze na kompach?? dlaczego nie moge ogladac filmow wmv tylko widze jakies roznokolorowe kresko plamki?>?

juz nieaktualne, wszystko mi dziala jak nalezy. :shu:  
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2004, 03:46:06 pm wysłana przez Kakashi »

kare ki ni mizu wo...
deisui ni haeru kimi wa mou...

Teraz słucham:

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #81 dnia: Listopada 02, 2004, 12:23:01 am »
po dłuuugiej przerwie, małej seperacji z grami, że tak to nazwę .. do moich rąk trafił dodatek do najlepshego fps'a ( mam nadzieję, że nie pomieshałem) osadzonego w realiach II wojny światowej - call of duty, o podtytule "united offensive "
grafika ogólnie nie uległa zmianom, może troche lepiej wygląda otoczenie.. sama gra za to jest dużo bardziej dynamiczna i ciekawsha, sporo wybuchów, więkshych starć, kule świstają .. z każdej strony ktoś do ciebie strzela  ;)

jak dla mnie najlepshy tytuł w tym gatunku, polecam wshystkim

ps. kakashi - może jakieś kodeki pomogą ? ja tam nie wiem..
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2004, 12:23:57 am wysłana przez Rad!cal.87 »
bla

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #82 dnia: Listopada 06, 2004, 08:29:00 pm »
a ja wrocilem do KOrzeni i jest wery wery git

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 10, 2004, 09:30:39 pm »
nie ma to jak metal slug.. lepshej "automatówki" nie znajdziecie  :P  jak dobshe, że przenieśli na konsole, zawshe miło pomykać żołnierzykiem wybijając wshystko co ci najdzie pod lufe .. a teraz nowa wersja na GBA, w niczym nie ulega poprzedniczkom, a więc nie ma na co czekać  ;)

|| # edit #  no fakt :/  trafne spostrzeżenie .. ale i tak gra sie przyjemnie :)
 \/  
« Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2004, 11:43:05 pm wysłana przez Rad!cal.87 »
bla

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 10, 2004, 10:37:45 pm »
a teraz nowa wersja na GBA, w niczym nie ulega poprzedniczkom
Oj, tutaj się musze niezgodzić. Wersja na GBA ma jeden bardzo poważny mankament. Otóż w normalnych warunkach raczej nie można grać na dwuch graczy, a Metal Slug grając samemu to już nie to samo.....  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #85 dnia: Listopada 13, 2004, 03:32:50 pm »
albo się lenicie .. albo mamy strashny deficyt gier  ;)

a ja sobie pozwole przedstawić kolejny tytuł na gejmboja adwans: "The Legend of Zelda - The Minish Cap" .. nareshcie dorwałem wersję english i sobie teraz od czasu do czasu gram .. zeldę na pewno wshyscy znają, to powiem tylko, że mamy tu jakby połączenie wersji snesowej z tą na n64 ( takie moje odczucie ) .. grafika bardzo fajna, jak zwykle troche sie trzeba naglowic przy lochach, labiryntach itp. itd. a do pomocy mamy super gadającą zieloną czapeczkę :P .. bardzo fanie się gra, polecam
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2004, 03:33:34 pm wysłana przez Rad!cal.87 »
bla

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #86 dnia: Listopada 13, 2004, 03:46:32 pm »
ehhhh rozpisze sie moze troche o Gothicu teraz:
zaczalem se odnowa ciupac mw tego super eRPeGA. Fabula mzoe nie jest bardzo rozwinieta ale potrafi wciagnac. System walki w G1 jest bardzo prosty i przejrzysty i wielu ludzia (jak Devilowi na przylkad ;)  moze wydac sie nawet prymitywny. Grafika jest calkiem przyjemna dla oka i bardzo ladnie wykonane sa potwory ejdnak ruchy postaci sa takie jakies sztywne. Gra jest niewiarygodnie nieliniowa ale neisety tylko do pewnego momentu. Pozneij to zjawisko zanika choc ciagle jest widoczna ta nieliniowosc. Na przyklad mzoemy pozabijac wsyztskich ludzi w calym obozie, albo i nawet w calej grze. No moze nie liczac kilku jeismeirtelnych wyjatkow ;). ednak zaiwesc sie mozna na AI i neiwiarygodnei glupich zachowaniach NPC. Strasznie dobijajce jest to ale jak ktos sie zaprze to mozan i to przebrnac :D no i wreszcie rozwoj postaci. Jak to ujal Dewilu jest on razcej "prostacki" ale ma tez swoje zalety. W sumie zrobiony jest nawet ciekawie tylko ze jest cholernie malo rozbudowany. Swiat Gothica moze kosmicznych rozmiarow nie ma ale ze wzgledu na "pewne zdarzenia" tto razce dobrze nzi zle. Choc ten siwat ma tez wiele zakamarkuf wartych obejrzenia. Gra mimo wielu bledow ma swoj urok i potrafi wciagnac na dlugi czas. Ja oceniam na 8.9/10  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #87 dnia: Listopada 13, 2004, 06:55:03 pm »
Sam się dziwie ale wziąłem się za granie na PC... jak niektórzy może zauważyli ja nienawidze tego robić.. poprostu nie lubie... ale nie miałem o tym... gram sobie w Call of Duty i mimo że w przeciągu 4 dni jestem na 4 misji to nic nie znaczy (wiecie jedna misja na 1 dzień.. mówiłem że nie lubie grać na PC) fajna grafika, świetny dźwięk, ciekawe misje jak narazie no i fajnie się gra z tak duża ekipą przyjaciół czuć że nie jest się samemu na wojnie (tak jak to bylo w Medal of Honor) ...ale i tak dałbym wiele żeby z powrotem położyć swoje łapki na Nintendo 64 i na Perfect Dark (piękna strzelanka FPP) ..ale przyznam że to Call of Duty jest świetne :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #88 dnia: Listopada 13, 2004, 07:02:55 pm »
a ja teraz mam prosbe, a mianowicie 3 najelpsze gry na PC w jakei graliscie bo wstyczniu doiwedzi mnie 40GB i chce wieziec za co sie zabrac :D i jakis ktorki opsi ofkrs i ocena

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #89 dnia: Listopada 13, 2004, 08:13:50 pm »
zawshe można coś polecić, oto tytuły ode mnie :

myślę jush od 5 minut i nadal mam problemy z napisaniem czegokolwiek, kurcze czyżby na peceta takie marne gry wychodziły? oO

!  pes 3, a właściwie teraz to jush pes 4 będzie lada chwila, przedstawiać chyba nie mushę, no.. króciutko - da best soccer ever , a z tego co widziałem to się tym trochę lub bardziej interesujesh
! call of duty ( podstawka i dodatek ) gipsi jush napisał co nieco, aa no tak, ja tesh skrobnąłem coś niedawno  ;)
! i po trzecie .. hmm.. chyba morrowind, ten tytuł tesh raczej wshyscy znają ..

poza tym prince of persia, nfs underground tesh niezłe .. ale nie ma to jak emulatorki  ;)  
bla

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #90 dnia: Listopada 13, 2004, 08:28:30 pm »
Na pierwszym miejscu gra z którą najwięcej czasu spędziłem na PC...

Little Big Adventure 2 (LBA 2) świetna gra przygodowa, naprawde to chyba jedna z lepszych gier jakie grałem w życiu co prawda to było chyba w 97 roku ale kogo to obchodzi, to jedyna gra na PC w którą grałem tak długo... było to u wujk w niemczech i była po niemiecku a ja wtedy jeszcze nie umiałem więc on mi tłumaczył... cholernie to było ciekawe i oryginalne można było przybierać różne formy bitewne i było poprostu świetne... wiele bym dał żeby dorwać tę gre... bo byłem wtedy na tyle młody że mimo iż doszłem daleko i byłem pod konec gry to nie byłem w stanie przejść... bariera języka robiła swoje a wujek przeca nie mógł mi cały czas czytać o co chodzi w grze... czasami musiał mnie zabawiać inaczej a później dawał mi cukierki i miśki haribo...

Gra nr.2 Zagadki lwa leona - tu nie ma co spekulować absolutny hit na PC niezła oprawa, bardzo pouczająca gra, realistyczna fabuła no i nie wysoka cena oa do tego rodzice się ucieszą że się uczysz... pozatym to gra jest wypaśna i dziwie się czemu nie zyskała żadnej nagordy na E3

Gra nr.3 Szymek Czarodziej - panie i panowie mamy Mario 64 kilera... ta platformówka o wspaniałej nazwie miażdży każdą platformówke i wymiękaja wszystkie Banjo Kazooi, Mario 64 i inne Crashy czy Jak & Dexter... nie ma to jak być postacią Szymka i żucać czary i chodzić w fachowym stroju w gwiazdki i czapeczką w krztałcie stożka... nic tylko grać...
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2004, 08:30:43 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #91 dnia: Listopada 13, 2004, 08:33:27 pm »
a wiecie zenki w co moi pyka od wczorajszego dnia ? :> World of warcraft :D :D: :D :D: D:D : :DD:D:D:D:D:D
giera jest wielka, łączy w sobie najlepsze cechy wszystkich mmorpgow i nie ma prawa sie znudzic, bezprzerwy jestesmy zasypywani masa questow i to nie wszystkich takich samych (zabij 2 zaby/skorpiony/krowy/nauczycieli geografi) o nie nie, zadanie są roznowsciowe, system rozwoju przedni, grafa mega, lagow zero mimo grafy i marnosci mego łącza <ta rzecz dziwi mnie najbardziej> muzyka ekstra, granie w party bardzo miodne, ale bez tez da rade, na wyzszych levelach klany, mounty itepeki. full trade skilli <gotowanie, alchemia itepe> bajerki typu aukcje, system pocztowy, przeloty miedzy wiekszymi miastami no poprostu cuuudo
zaden mmorpg w ktorego gralem <a gralem w sporo, przynajmniej po trochu> nie umywał się choćby w 5% do TEGO, wiem ze jesli moze ktos gral w inne platne mmorpgi to ta jakosc nie bedzie az takim szokiem, no ale Ko, MU czy inne PT to wypadaja smiesznie blado, mimo ze powoli wiekszosci z nich staje sie platna <smiech na sali>
trwa otwarta beta, ile potrwa - nie weim - do tej pory bede grac grac grac, a jak nadejdzie premiera to coz, bede jadl polowe mniej, zastawie rodzine i dom w lombardzie ale bede gral dalej
WoW has me...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #92 dnia: Listopada 13, 2004, 09:18:44 pm »
a ja tam polecam serie onimusha (ale te prawdziwe onimushe a nie bijatyki). sliczna grafika i muzyka, fabula jest zawalista, seria posiada mase zagadek nieograniczajacych sie do znajdz-wloz-przejdz dalej... i chociaz 1 i 2 nie miala zbyt wielu zagadek nie w takim stylu to 3 pod tym wzgledem wymiata... tak... 3 czesc hack and slasha ma wiecej zagadek niz 1 i 2 razem wziete... oprocz tego fajnie sie slaszuje i chociaz nie ma duzo kombinacji to slayanie sie nie nudzi :o forma onimusha wymiata (to to co ja mam na avku) i wtedy to sie naprawde chaos dzieje... teraz ogolna klasyfikacja onimush z krotka notka
I miejsce - onimusha 3, za to ze ma najwiecej i najlepsze zagadki, za motywy z podrozami w czasie i ogolnie najlepsza fabule no i za zaszalenie z postacia zana reno czyli jacquesa
II miejsce - onimusha 1, jest troche lepsza od onimushy 2 ale tylko ze wzgledu na postacie... samanoski wymiata...
III miejsce - onimusha 2, postac jubei jakos mi mniej przypadla do gustu niz samanoskiego ale po pewnym czasie mozna sie przyzwyczaic i to jest w zasadzie jedyny mankament oprocz hmmm.... filmiku przedstawiajacego postacie zaraz po intrze... za to wystepuje tutaj moj ulubiony czarny charakter z serii - gogandantess

jednym slowem - seria obowiazkowa dla posiadaczy ps2!!!
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2004, 09:20:35 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #93 dnia: Listopada 13, 2004, 09:46:26 pm »
a ja teraz mam prosbe, a mianowicie 3 najelpsze gry na PC
heh ktoś tu nie dokładnie przczytał posta  :P  

a ja zauważyłem, że popełniłem strashny błąd, bo nie napisałem o falloutach, stare ale jare ! i to jak  ;)  
bla

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #94 dnia: Listopada 18, 2004, 05:57:08 pm »
lol

no tera o Opejeszynie.
Operejszyn Flewszpoint Kold łor krizis. W to aktualnie gram. Cholernie klimatycnza i realistucnza strzelkanka 1hd (1 hit death). Polecam wsyztskim fanom strzelanek ktorzy kubia kiedy strzela do nich 20 zolneizry uzbrojonych po zeby :D

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #95 dnia: Listopada 18, 2004, 06:31:00 pm »
Cholernie klimatycnza i realistucnza strzelkanka 1hd (1 hit death). Polecam wsyztskim fanom strzelanek ktorzy kubia kiedy strzela do nich 20 zolneizry uzbrojonych po zeby
taa rzeczywiscie realistyczna.... przeciwnika zabijasz jednym strzalem a do ciebie strzela 20 zolnierzy i pewnie jeszcze zaden nie trafi... fajnie... albo przeciwnikom wystarczy 1 strzal a tobie 50...
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #96 dnia: Listopada 18, 2004, 07:57:31 pm »
lol Zell zabiles mnie tym ty to potrafisz poprawic humor buahahhahahahahhahaha :lol:

to ty myslisz ze tu jest latow trafic? jesli jestes od goscia dalej niz 150m to nie masz duzych szans na trafienie go ani on ciebie. i jest 1hd - 1hd na przeciwnika jest 1hd i na nas tez 1hd

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #97 dnia: Listopada 18, 2004, 08:14:39 pm »
no dobra ale jesli ty tez jestes 1 hit death to jakim cudem przezyjesz 20 zolnierzy naraz? rozumiem jakiegos neo ale to ma byc niby realistyczna gra...zreszta najrealistyczniejsza (i najlepsza!) szczelanka to cs... przy okazji polecam ja bo to jest jedna z nielicznych szczelanek fps ktore mi przypadly do gustu :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2004, 08:15:28 pm wysłana przez Zell Dincht »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #98 dnia: Listopada 18, 2004, 08:27:01 pm »
lol CS realistyczny? od kiedy?

1 hit death to jakim cudem przezyjesz 20 zolnierzy naraz?
nie zorzumeilismy my sie. Ofkrs Ty tez masz swoja mala kompanie. Sam na 3 to jush masakra . Chociaz latwo tez z 1 zginac.

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #99 dnia: Listopada 26, 2004, 01:18:14 pm »
Obecnie gram w Star Ocean:Till the end of Time i szczerze polecam wszystkim gre (tym którzy mają oczywiście możliwość zagrania w nią) fabuła bardzo ciekawa, muzyka boska (chociaż czasami niepasuje do sytuacij) a walki to mistrzostwo świata, jedynie grafika zostawia wiele do życzenia...Moja Ocena to 8,5/10