O_o yyy .. że jak ? heh niestety nic o takim tytule nie słyszałem, ale jak będzie fajna, to ten tegest .. powiedz skąd ściągałeś
a przy okazji chciałem napomnieć o .. wydaję mi się jednej z lepshych nowości - "Full Spectrum Warrior" ! co prawda w grę jeshcze nie grałem, ale widziałem kilka fragmentów z niej prezentowanych na HYPER ii... jak na mój gust, to zapowiada się świetnie :]
tak wogóle, to jest to gra taktyczna (można powiedzieć), nic w stylu advance wars czy ff tactics hehe po prostu kierujemy grupą czy tam dwoma grupami US Army , 4-sobowymi.. akcja toczy się w Iraku lub gdzieś na bliskim wschodzie, wnioskując po architektrzue i wogóle otoczeniu.. sama gra wygląta tak, że widzimy plecy nashego składu, chociaż kamerka przesuwa się chyba w niektórych sytuacjach.. grafika i animacje bardzo ładne i dokładne ( przynajniej tak się wydawało na tv'ku ), a najbardziej spodobały mi się granaty dymne hehe ten dym niczego sobie, prawie jak prawdziwy ..
oczywiście nie chcę oceniać gry, w którą nie grałem, dlatego wstrzymam się może z oceną dopóki nie zasiądę przy klawie i myszce, no i przy FSW oczywiście