Autor Wątek: Let's Help Each Other!  (Przeczytany 59952 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #60 dnia: Października 14, 2004, 10:42:10 pm »
GP jezussssss maria ile razy było o tym już mówione? Milion razy gadaliśmy na temat emulacji i widocznie nie da się ciebie przekonać że jak ty będziesz grał w emuPS2 to już będzie PS3 :/

Co do tej Mafii to słyszałem że tam dosyć fajna fabuła jest ale jak widziałem jak było to coś pokazywane na trailerach czy jakichś programach to jakoś mnie nie jarało :/  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #61 dnia: Października 15, 2004, 10:04:53 am »
To jak będzie PS3, to sprzedasz PS2, tak samo jak dla PS2 sprzedałeś PSX. Więc może lepiej mieć jeden komputer i emulatory PSX i PS2, prawda? :]
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #62 dnia: Października 15, 2004, 10:29:29 am »
a moze lepiej miec PS3 ? :lol:

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #63 dnia: Października 15, 2004, 11:08:32 am »
To jak będzie PS3, to sprzedasz PS2, tak samo jak dla PS2 sprzedałeś PSX. Więc może lepiej mieć jeden komputer i emulatory PSX i PS2, prawda? :]
:lol: za te pieniadze co władowałem teraz w złoma swojego miałbym za karte grafiki PS2, za ram i płyte główną X klocka, a za procka game cuba i jeszcze by mi na gry zostało... a mój złom pewnie emulacji PS2 i tak nie pociągnie :D
« Ostatnia zmiana: Października 15, 2004, 11:09:57 am wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #64 dnia: Października 15, 2004, 12:12:00 pm »
To już kwestia "podkręcania i ustawiania" w emulatorach, jak na razie PSXowych. Na PS2 emu trzeba czekać... ehhh
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

MarvelliX

• Gość
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #65 dnia: Października 15, 2004, 12:56:52 pm »
Oj nie wiem Devil nie wiem, ja kupiłem procka 2,2ghz za 220zł :P
karty grafiki też koło tego chodzą :> a płyta główna około 3 sssetek :P

A emulacji PS2 to nie wiem czy wojssskowe kompy (znane ze ssswej jakośći i szybkości) nie wiem czy by pociągneły :P

A i jeszcze jedno zchodzicie z tematu[/size]... ale to tak przy okazji :P
« Ostatnia zmiana: Października 15, 2004, 12:57:53 pm wysłana przez Marvell »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #66 dnia: Października 15, 2004, 01:21:57 pm »
po 1. kompa trzeba ciagle upgrejdowac jesli sie chce zeby pociagnal to co sie chce... a poza tym nie porownoj ceny psx+ps2 (z czego troche kasy za psx sie zwroci) do ceny kompa ktorego trzeba caly czas upgrejdowac
po 2. taa tylko ze ty bedziesz "troche" opozniony... i jak tobie bedzie slina leciala na widok gierek z ps3 ciagle bedziesz siedzial w ps2... popatrz ile czasu ps2 jest na rynku a ciagle nie ma emulatora...
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #67 dnia: Października 15, 2004, 01:33:21 pm »
Panowie odbiegacie od tematu! Pokłucćie się w "Konsole vs PC" :devil:

a żebyście sobie dali spokój to proponuje wam pograć w GTA Vice City - fajna gierka i jest na oba systemy więc Helpujcie sobie icz ader i pograjcie razem w Vice City :)
Peace... ale nieobraziłbym się gdybyście dalej się pkłócili w "Konsole vs PC " a i sam bym się chętnie dołączył :shifty:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #68 dnia: Października 15, 2004, 06:02:14 pm »
Oj nie wiem Devil nie wiem, ja kupiłem procka 2,2ghz za 220zł :P

Kupiłeś celerona albo okrojonego Northwooda...

Sprawdź Pentium 4 2.8ghz Prescota
Radeona 9700 pro
I Kingstone Dual Ddr 2x256 400mhz...
« Ostatnia zmiana: Października 15, 2004, 09:06:38 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #69 dnia: Października 16, 2004, 04:39:09 pm »
Sprawdź Pentium 4 2.8ghz Prescota
Radeona 9700 pro
I Kingstone Dual Ddr 2x256 400mhz...
:shu:  :w00t:  :blink:  ke?  :shaun:

A tak BTW to ja polecam wam zagrac Operation Flashopint.
Sam tylko widzialem i az mi slinka ciekla  :prr:  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #70 dnia: Października 24, 2004, 08:40:34 pm »
Mam pytanko... czy ktoś gral w gierkę na PSX'a pod tytułem "Lunar Silver Star Stories"? Ściągam ją, a nie wiem co to jest. Zaczęło sie od tego, że chciałem sobie ściągnąć jakąś piosenkę i sie okazało, że jest ona z tejże gry... może ktoś coś wie o niej? Kto ją zrobił? Kiedy? Co to wogóle jest? Jak ją oceniacie? Może znacie jakieś plotki lub legendy o tym tytule? Pomóżcie koledze...

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #71 dnia: Października 24, 2004, 11:53:03 pm »
O_o  yyy .. że jak ? heh niestety nic o takim tytule nie słyszałem, ale jak będzie fajna, to ten tegest .. powiedz skąd ściągałeś  ;)

a przy okazji chciałem napomnieć o .. wydaję mi się jednej z lepshych nowości - "Full Spectrum Warrior" !  co prawda w grę jeshcze nie grałem, ale widziałem kilka fragmentów z niej prezentowanych na HYPER ii... jak na mój gust, to zapowiada się świetnie :]

tak wogóle, to jest to gra taktyczna (można powiedzieć), nic w stylu advance wars czy ff tactics hehe po prostu kierujemy grupą czy tam dwoma grupami US Army , 4-sobowymi.. akcja toczy się w Iraku lub gdzieś na bliskim wschodzie, wnioskując po architektrzue i wogóle otoczeniu.. sama gra wygląta tak, że widzimy plecy nashego składu, chociaż kamerka przesuwa się chyba w niektórych sytuacjach.. grafika i animacje bardzo ładne i dokładne ( przynajniej tak się wydawało na tv'ku ), a najbardziej spodobały mi się granaty dymne hehe ten dym niczego sobie, prawie jak prawdziwy ..

oczywiście nie chcę oceniać gry, w którą nie grałem, dlatego wstrzymam się może z oceną dopóki nie zasiądę przy klawie i myszce, no i przy FSW oczywiście
« Ostatnia zmiana: Października 24, 2004, 11:56:33 pm wysłana przez Rad!cal.87 »
bla

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #72 dnia: Października 25, 2004, 02:31:46 pm »
Mam pytanko... czy ktoś gral w gierkę na PSX'a pod tytułem "Lunar Silver Star Stories"? Ściągam ją, a nie wiem co to jest. Zaczęło sie od tego, że chciałem sobie ściągnąć jakąś piosenkę i sie okazało, że jest ona z tejże gry... może ktoś coś wie o niej? Kto ją zrobił? Kiedy? Co to wogóle jest? Jak ją oceniacie? Może znacie jakieś plotki lub legendy o tym tytule? Pomóżcie koledze...
Lunar... nigdy nie grałem w tę grę zaznaczam... druga część miała tytuł Blue Moon  czy jakoś tak, więc ty pewnie musisz mieć pierwszą... w każdym razie 2 część uakzała się pod koniec życia PSone i miała grafikę jak za czasów SNESa tak więc i twoja część pewnie będzie miała słaą grafike w porównaniu z dziełami Square, raczej słaba jest też muzyka, ogólnie gra dostałą w Neo Plus ocene 6 ... z tym że napisano że dla wielbicieli RPG po godzinie gry ten tytuł powinien się spodobać, gra jest jak na RPG krótka bo około 30 godzin  starczy na przejście gry a nie ma tam side questów podobno... gra ma chyba pewne grono fanów i wydaje mi się że to coś jak było z Dragon Warrior w japonii... tak więc skoro ma lipną grafe i dzwięk a ma swoje grono fanów to może ma dobrą fabułe.. nie wiem bo nie grałem...

wydaję mi się jednej z lepshych nowości - "Full Spectrum Warrior" ! co prawda w grę jeshcze nie grałem,
widziałem na GameBoxie (sic! :shu: ) wczoraj, i wyglądało fajnie, dobra grafika i jak było widać świetna animacja i dobre zachowanie postaci... a w NeoPlus wyszytałem że spoko giera.. 8.7 chyba ocene dostała... ale i tak nigdy nie zagram... 1. bo na PC nie gram... 2.bo nigdy nie będe miał X-Boxa...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #73 dnia: Października 25, 2004, 05:01:44 pm »
Serge: zaczaslem pykac w fife 2005 calkiem niezle
SquareZone: chodzcie idziemy od tego heretyka

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #74 dnia: Października 25, 2004, 06:14:25 pm »
Ja wszystkim polecam emulator DC ;) działa bo grałem w Shenmue :D Chanka :)
]

Offline Kakashi

• Daredevil
  • **
    • http://uks.sroda.prv.pl
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #75 dnia: Października 27, 2004, 05:29:05 pm »
Ja wszystkim polecam emulator DC  działa bo grałem w Shenmue  Chanka 

Wiem, tez mam, ale moze mi cos powiesz, dlaczego na procku ATHLON xp2,4+, 256DDR RAM i Radeon 9200 128DDR (musialem chwilowo karte zmienic, bo Ge Forca spaliłem :shifty: ) Dead or Alive 2 mi sie nie tyle co haczy, ale chodzi w spowolnionym tempie???? Sekunda w grze, to jakies 1,89 w realu, moze nawet kolo 2. HELP ME ;(  ;(  ;(  ;(  ;(  ;(  ;(  

kare ki ni mizu wo...
deisui ni haeru kimi wa mou...

Teraz słucham:

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #76 dnia: Października 27, 2004, 05:40:37 pm »
Wiem, tez mam, ale moze mi cos powiesz, dlaczego na procku ATHLON xp2,4+, 256DDR RAM i Radeon 9200 128DDR (musialem chwilowo karte zmienic, bo Ge Forca spaliłem :shifty: ) Dead or Alive 2 mi sie nie tyle co haczy, ale chodzi w spowolnionym tempie???? Sekunda w grze, to jakies 1,89 w realu, moze nawet kolo 2. HELP ME ;(  ;(  ;(  ;(  ;(  ;(  ;(
hum a wcześniej siem nie haczyło ?? nie wiem ja tam odpalałem tylko shenmue i powiem że strasznie zasobożerny ten emulator... w każdym razie może wina karty... bo ta to raczej niezbędne minimum... albo Ci się sterowniki gryzą... jak od starej karty nie odinstalnąłeś :D co Ty żeś z tą kartą robił że ją zabiłeś :/ :>
« Ostatnia zmiana: Października 27, 2004, 05:42:06 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #77 dnia: Października 30, 2004, 01:45:33 pm »
jest sprawa ludziska:
czy jakis masta z nagrywarka dvd moglby mi przeslac GTA San andreas, albo THUG 2? bo chwilowo nie mam w co grac, rumuny na hali tych gierek jeszcze nie maja <łajzy jedne> a zanim mi sie sciągnie emulem czy BT to 2 tygodnie miną... PLZ help, oczywiscie standardowo cos wysle w zamian, żeby nie było ze naciagacz jestem ;)

Offline Kakashi

• Daredevil
  • **
    • http://uks.sroda.prv.pl
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #78 dnia: Października 31, 2004, 10:11:44 am »
co Ty żeś z tą kartą robił że ją zabiłeś

brat sie bawil w jakas gre na maxymalnych obrotach i zepsul...
na tamtej niewiem, czy mi sie havzylo, bo nie gralem, i sterowniki NVidii odinstalowalem, spokojnie. Poczekam na nowa karte.
Jesli De6v6il6 mozesz mi podac jakies dobre RPG na Dreamcasta (emulator rzecz jasna) to bym prosil.

kare ki ni mizu wo...
deisui ni haeru kimi wa mou...

Teraz słucham:

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Let's Help Each Other!
« Odpowiedź #79 dnia: Października 31, 2004, 06:10:44 pm »
skies of arcadia wbiło mi się w pamięć... to była słabość Dc mało jRPGów ;) ewentualnie record of lodoss war... to prawdziwy hard core ;)
« Ostatnia zmiana: Października 31, 2004, 06:12:09 pm wysłana przez De6v6il6 »
]