Tantalus dostał bana W życiu bym się tego nie spodziewał z drugiej strony z his to taka cicha woda wydawało mi się że jest taka spokojna i grzeczna xD a tu no proszę taki numer tantowi wywinęła hehehe.
No co ty,z której strony?Od kiedy pamiętam to His zawsze rogi pokazywała jak tylko miała okazję
mnie się odkąd pamiętam inaczej wydawało no ale ty jesteś tu dłużej to znasz ją lepiej
Pamięć masz pewnie dobrą, ale z naszej perspektywy bardzo krótką. Dla ciebie Sitheral jest ze "starej gwardii", a za kultowe uznajesz rozmowy o staniku Nestle. Dla nas ze "starej gwardii" to był GamePlay i Mortus, a za kultowe to my uznajemy akcje SPERMY na forum "Trzynastka" i gadki z qiaxem w Kółku Fizjologicznym. A spójrzmy prawdzie w oczy, nie wiesz nawet kim ten qiax jest i gdybym ci teraz nie napisał, to byś się pewnie nie domyślił, że wspominany przez Chiefa/Smoga "ganz" to ta sama osoba hehehe.
Krótko mówiąc, musisz poczekać aż wymrzemy, żeby wspominać "stare, dobre czasy" heh.
A co do Hisoki, to ty nie wiesz o niej ćwiartki tego, co wiedzą starzy userzy, którzy z kolei nie wiedzą o niej połowy tego co ja. A ja znowu tak wiele o niej nie wiedziałem i do dziś nie wiem heh.