hm.. co do mangi to moimi ulubionymi pozycjami (z rynku polskiego, bo nie za bardzo chce mi się ciągnąć mangi z sieci, a tym bardziej czytać na kompie) są:
Eden - It's an endless world
Giazzz jak ta manga jest piękna

uwielbiam ją wczoraj wieczorem zacząłem czytać 8 tom który ma śliczną okładke z pięknie wyglądającą Heleną, i zakończyłem na połowie tomu... dziś dokończe wieczorkiem... cóż połowa tomu to scena łóżkowa Helleny i Eliacha... ale mimo seksu to nie taka zwykła scena łóżkowa jak widze narazie... kocham tę mange
Hellsing
faq 5 tom wyszedł już 24 a mój kumpel nadal nie dostał paczuszki :/
Record of Lodoss War
heh ja jeszcze nawet 1 tomu nie przeczytałem a za niedługo będzie już 3... znowu pieprzony brak czasu, ale skoro uznajesz ją do czołówki to chyba sobie zan iedługo czytne...
A co do scanów z X... hmm.. lepiej odłożyć trochę kasy i sobie po prostu kupić, szczególnie że manga jest licencjonowana na polskim rynku.
no tak ale jak ktoś nie kupuje mangi wogóle to może sobie luknąć skany i może to go skłoni żeby kupił normalny oryginał.... ja się zastanawiam nad kupnem "Miecz Nieśmiertelnego" i zassałem 1 tom ale poprostu jakoś nie mge się przekonać do przeczytania tego na kompie... nigdy nie czytałem skanów i jakośtak dla mnie to syfiaście się kojaży.... no ale może kiedyś wezme się za jego przeczytani....