Po pierwsze: Dlaczego wedlug ciebie White Wizard Yuzuriha miala wywolac te dyskusje w tpicu o Anime? No bez przesady przeciez az tak bardzo to miejsca nie trzeba oszczedzac :blink: To tak jakby w jednym topicu mowic o wszystkich finalach,chronach,vagrantach itd. -ale to tak na marginesie!
Po drugie to hyba by temat o mandze na polskim rynku i tam sie wypowiadalismy ale jak widze jush go nie ma :blink: Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczeg topici same znikaja :alien: To jush 2 topic z dzialu japonia ktory znikl (pierwszy ktory znikl to ten o muzyce z KKW) :ph34r:
A teraz do tematu:
Hmmm ulubiona manga to chyba:
Video Girl AI (jak na razie kupilem 8 tomow bo tyle wyszlo w naszym kraju):
Wspaniala Manga ktora z pozoru wydaje sie byc zwykla komedia bez fabuly, jednak im dalej tym losy bohaterow zaczynaja sie coraz bardziej komplikowac i historia staje sie naprawde ciekawa...i uczuciowa! Czytajac ta Mange zawsze puszczam sobie mojego guru czyli Hyda(boski glos) lub L"Arc en Ciel(zespol w ktorym wokalista jest wspomniany jush Hyde-nagrywa takze solowe plyty)... i smuce sie... Video Girl AI i muzyka Hyda to wspaniala mieszanka koham czytac te pozycje przy tej muzyce i nieraz zbiera mi sie naplakanie i mam swieczki w oczach(nie mylic z kurwikami pani Renaty B.
)...opowiesc napisana w Video Girl AI przypomina troche historie z pewnego etapu mojego zycia(zamknietego jush) kiedy to tak jak glowny bohater bylem zakohany w innej lecz wybralem bycie z ta ktora sie o mnie starala... heh moze dlatego tak bardzo kocham te mange! ;(
Jesli chdzi o inne mangi to czytam takze:
-X;Naruto,Eden,Exaxxion,Slayers,Chobits,NeonGenesisEvangelion, Hellsing(opoznia sie wydanie wiec jeszcze nie czytnalem ani jednego tomu ale czytne jush niedlugo bo kumpel ma zamowione :devil: ), Dr.Slump,Ghost in the Shell, BattleAngelAlita,Oh My Goddes(kilka pierwszych tomow),Vampire Princess Miyu
Przeczytane Serie:
-DragonBall,AKIRA,Cowboy Bebop( w porownaniu do anime poraszka maxymalna :shu: ),Plastic Little,CzescMichael
Podobnie jak Dark M moj ulubiony gatunek to komedie romantyczne: Kupuje VGirlAI i zaczynam kupowac LoveHina oprocz tego strasznie podoba mi sie Chobits ale to kupuje kumpela!
Nienawidze czytac mangi na kompie :shu:
Wole mange o wiele bardziej niz anime...bo mozna ja w kazdej chwili poczytac i w kazdym miejscu
Aha kiedys kupowalem jeszcze MangaMix i bardzo mi sie spodobal "Mars" moze kiedys sobie go kupie bo jest bardzo fajne...tylko ta specyficzna kreska! <_<
Jak pojawi sie kolejny post to napisze cos o X bo to jest wspaniala manga a teraz jush mi sie niechce nic pisac bo i tak sie rozpisalem mykam spac bo jutro buda.... buuuuuu ja niechce znow do tej psiarni ;(