Eh...a ja już widziałam pierwszy tom Wolf's Rain w empiku i tylko tak perzeleciałam...kurcze kasy nie ma i se kupić nie mogę...ale kreska wygląda lepiej niż na screenach z anime ^^
Ja kasy tez nie mialam, ale mialam urodziny. Brat mi sprezentowal 1tomik Wolf's Raina. Ajm soł hapi :lol: !!!
hehe brat wiedział co robi
dał ci prezent z którego się cieszysz a jeszcze sam sobie przy okazji czytnął dziadyga jeden
perpettum mobile... czy inne trudne słowo którego znaczenia nie znam ani pisowni...
Wreszcie czytnąłem tego Wolf's Raina całego i fajny jest
strasznie się ciesze że kupiłem sobie tę mange i tomik jest super, jest moim oczkiem w głowie i jak na niego patrze i trzymam w łapkach to aż mi się pysk cieszy
<=Tak jak ten gość
No cóż nadal utrzymuje że manga jest przezde wszystkim dla tych którzy oglądali anime bo jak dark cloud zauważył akcja dzieje się szybko, ale nie jest tak znowu źle, ja jako fan anime ciesze się że nastały pewne zmiany... np. w anime Toboe (jakkolwiek on tam się nazywa w polskiej wersji... skowyt chyba...) sie skumplował i polubił tę dziewczynke która w 1 mieście dała mu kiełbaske... a o kolesiówie z kwiatem nie było w anime nic mowy i ciesze się żezrobili takie zmiany bo przynajmniej mam cosik innego nom i uczuciowego
to dla takiej uczuciowej bestii jak ja najważniejsze
..aha no i co do tych dziewczyn to właśnie na końcu tomu jak macie komiks na jedną strone to ta dziewczynka od kiełbasek krzycz na toboe że ten ją zdradził bo w anime to on właśnie do niej podbijał, a tu się tuli do tej drugiej dziołszki :lol: świetna kreska w tej mandze jest, uwielbiam ją... ale do Cheezy na początku nie mogłem się przyzwyczaić... no a teraz wreszcie Cheeza zleciała do naszych wilczków
chyba nie tylko ja czekam na następny tom z utęsknieniem