Tia Neon Genesis Evangelion jest przepiękny i poprostu genialny, niesamowita kreska, klimat... i nie też nie wiem co ale poprostu coś co przyciąga.... anime oglądałem 3 odcinki i jakoś mnie nie zainteresowało ale manga jest genialna, postać Ayaname (moj ulubiony charakter) jest geialna, tak samo jek Asuki, i Shiniego, nowy koleś który doszedł (nie pamiętam imienia także) poprostu cholernie dobre postacie, cała manga wymiata... na 10 tom rzyjdzie nam dłuugo czekać... jeszcze nie ukazał się w japonii
a tak ozatym to anime jest porównywalne? Bo oglądałem pierwsze 33 odcinki czy tam 5 i mi się odechciało
a co do WR to faqt, może się niepsodobać przez to że wszystko dzieje się poprostu za szybko, ale mi się podobał, strasznie mi się podobało anime więc i manga mi się podoba alen ie jakoś szczególnie mocno jest więcej lepszych tytółów na naszym rynku ale mi się podoba, ci co lubieli anime będą zażucali że akcja dzieje się zbyt szybko ale właśnie ci co oglądali anime docenią chyba najbardziej mange bo poprzez wyobraźnie możesz sobie kojażyć to co było w anime i samemu przedlużyć sceny, to jest raczej manga dla tych co są fanami WR bo te sceny dodatkowe których nie było w anime to także gratka (cokolwiek to słowo oznacza...) dla nich
teraz mam record of Loddos War do przeczytania ale mi się niechce... no i w kolejce czeka jeszcze Kenshin 3 którego ostatnio kupiłem