jest trzecia rano, a ja właśnie odłożyłem czwarty tom chobitsa, nareshcie wziąłem się za czytanie.. choć dziwną porę sobie wybrałem heh i nie wiem jak teraz usnę, taka piękna manga, zamyśliłem się i rozmarzyłem .. ach ! najgorshe jest to, że jeshcze 4 tomy i koniec.. i zdaję sobie sprawę, że trzeba będzie wrócić do tego szarego świata, gdzie " mam jedno marzenie, które nie może być spełnione "
( cytat z początku tomu 4 ) ehh zostawie sobie reshtę na jutro, teraz przydałoby się spróbować usnąć .. gud najt
ps. czy czytając mangę macie czasami takie dziwne uczucie, jakbyście byli w skórze bohatera ? ja się łapię jush drugi raz na tym ( wczesniej w video girl ai ) .. np. jak komuś przydarzy się coś głupiego to ogarnia mnie uczucie wstydu .. czy jeśli dokona złego wyboru, to coś aż gotuje się w środku, często sobie myślę, co bym robił, jakbym się zachowywał, gdybym był na miejscu choćby Hidekiego .. kurcze, to strashne dziwne mi sie wydaje, a może to normalne? tesh tak macie? czy tylko ja jakiś inny jestem .. ?
ide spać lepiej, bo zaczynam gadać od rzeczy ..