Jest taki temat:
Anime z http: w dziale Manga i anime.. tam sobie znajdź adres do strony "Naruto Chaos" -tam powinny być... ale skany to i tak syf i lepiej kupować orygnał w polsce
Ni tylko VGA i Love Hina, ale również marsa przełożyli z sierpnia na październik. Chlip ijak tu nie być smutnym.........
Nom to czyżby Waneko szykowało się do upatku?? GTO też miał być miesięcznikiem i już dosyć długo nie wydają 9 tomu :unsure:
Tak pozatym to Great Teacher Onizuka jest mega konkretne i to kolejna manga na naszym rynku którą musicie jakoś dorwać, świetna postać głównego bohatera, który jest wyjeban** nauczycielem
, chodzi po pokoju nauczycielskim i puszcza pierdy do szafek innych nauczycieli
, oprócz tego bije się z wieloma osóbkami i pogląda majteczki uczennic, i był niezłym gangolem w przeszłości jest to stosunowo nowa manga i strasznie podoba mi się gdy doświadczamy w niej jakichś bliskich nam rzeczy (chodzi mi oto że np. Onizuka idzie po pokoju nauczycielskim i podjarany zabiera innym nauczycielom Karty kolekcjnerskie z Evangeliona", gre Final Fantasy VII, gra na konsoli ktoś w Parappe the Raper'a, fajnie mi się czyta mange w której można znaleźć bliskie nam fanom rzeczy
Humor w tej mandze i sama fabuła jest genialna, a o samym Onizuce można pisac godzinami, jego zachowania są miażdżące.. po pierwszym tomie podobało mi się tak średnio ale jak się zaczął 2 tom to wciągnąłem się na maxa