Ostatnio wreszcie doczekałem się 10 tomu Video Girl Ai od Waneko i powiem piękny tom, można było się pośmiac ale i też było trochę smutnych rzeczy, akcja trochę nabiera takiego toru jaki sobie obmyśliłem, niemogę się doczekać jak ta manga się zakończy i mam nadzieje że Waneko już nie będzie obsuwać daty wydania kollejnych tomów.. ale jak widze w ofercie "Video Girl Ai -tom 11 - Wrzesień 2400" to ąż mnie omblewa bo moje wnuki nawet nieprzeczytają go po polsku :lol: Moja ulubiona manga na polskim rynku i czekam z niecierpliwością na kolejny tom... tak jak na 19 tom X który może kiedyś u nas w kraju wyjdzie
Czytałem także 5 tom Batlle Angel Alita i jest dosyć fajny, wreszcie w tej mandze jest to na co ja tak bardzo zwracam uwage wybierając mangi do kupna, czyli uczucia.. Tak tak miło się patrzy na przygnębienia i kłopoty Alitki(jak kolwiek by to nie brzmiało) i do tego można zobaczyć jakim naprawde jest człowiek i jaka jest jego natura.
Oprócz tego mam jeszcze Slayers ostatni tom i mimo że nie podoba mi się ta manga(nie bij elfiq mog
) to 7 tom był bardzo fajny więc ten też pewnie będzie lajtowy