Ja zazwyczaj kontroluje sssny więc mi nigdy nic złego sssie nie dzieje, skutkiem ubocznym jessst jednak fakt że trace orientacje w odróżnianiu sssnów od rzeczywissstości i nie wiem czy dane zdarzenie mi sssie śniło czy je przeżyłem naprawde :/
Mnie chyba się taka sztuka nigdy nie udała, chociaż czytałam nawet instruktarze świadomego śnienia. Ale sny zaskakujace są ciekawe. No chyba, że goni kogoś Weapon przez całe miasto, albo ludzie typują cię na bohatera i każą ci walczyć z legendarnym piątym Weaponem, który ma moc wszystkich pozostałych z siódemki, a ty w dodatku nie masz HP na maksa. :w00t: W takich momentach kontrola snu by się przydała.
Raz jak mi się śnił pożar w nocy domu sąsiada to pierwsze co zrobiłam po przebudzeniu to poszła sprawdzić czy ten dom stoi.
A śnił się wam kiedyś sen we śnie. To jest czasem niezłe.
Śnię, że koło domu wybuchł wulkan i to koszmar. Budzę się biegnę do kuchni, gdzie widzę mamę i chcę jej opowiedzieć mój sen nieco uspokojona, że to był tylko sen. Mama mnie ucisza i pokazuje coś za oknem. Wychylam się, a tam wielka ognista góra przygotowuje się do erupcji. :w00t: Panika od nowa aż do prawdziwego obudzenia.