Ty chyba Gibsi za dużo o tym myślisz
heh możliwe
bbo myśle o tym dosyć często
ale niestety sny takowe za często się nie zdażają :/ ostatnio włąsciwie wogóle nie pamiętam snów i pamiętam tylko te co tu opisuje... a jak widzicie mało tego
co najciekawsze dziewczyny ktore były w snach sa potem moimi dziewczynami.
I kiedy mi się dziweczyna podoba mam zamiar sie jej zapytać to troche zwlekam bo podświadomie czekam na sen
co masz zamiar się zapytać? :>
Nie pisz 2 postów po sobie... jak napiszesz jeden i chcesz coś dodać to w prawym górnym rogu posta masz przycisk edytuj... naciśnij go i dodaj text później...
a 3 dni później:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::EDIT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Echhh Tamaya chyba miała racje... za duż otym mysle... kolejny Sen który pamiętam... i kolejny który miał zabarwienie erotyczne :shu: ...co prawda już teraz się z nikim nie kochałem, ale we śnie była moja szkolna chigienistka która ma około 25 lat (ehhh piękny wiek dla kobiet, dealna piękność
) no i do której zawsze jakoś tak prubóje podbijać albo robić jakieś żarciki (np. jak było szczepienie i ona wbiła mi tą igłe to coś tam wzdychałem i kwiczałem a jak to już był koniec to ze ździwieniem się pytam czy już mamy wracać do klasy, a on mówi że tak, no to ja ze smutkiem oznajmiam "łiiii a ja myslałem że tu jeszcze jakaś lewatywa mnie czeka i cosik pani się mną zajmie i coś tam jej pokazuje żeby też mnie za sutki posmyrała i że coisk mnie bolą iczy nie może ich obejżeć..." no iona sie zawsze tak ślicznie uśmiecha... no i przez ten uśmiech kurde nawiedza mnie we snach,,, a to przez to że ostatnio ją czśto widuje bo mam klase koło pokoju Chigienistki"
anyway sen był taki...
najpierw wbijam do chigienistki z kumplem (poproiłem go żeby ze mną poszedł bo mi się samemu niechciało) i widze że ona ma taką kruciótką miniówe jak jakaś faqin dresiara, tylko że miniówa jest czarna skórzana, i góra ubraia to tai top czarny z dekoltem, tak więc pai coś do nas gada a ja się perfidnie patrze na jej majteczki białe, które fajnie kontrastują z czernią kiecki... anyway w końcu pani bierze to coś co się przyklada do klatki piersiowej i słucha się oddechu czy cosik takiego, no i jak ona mnie tym badałą to ja oddychałem głośno i jednocześnie perfidnie tak jej ścinałem na piersi i nachylałem tak peridnie głowe wychylając się do przodu (ehh fajne dydeczki miała w tym śnie...), później śliczna pani usiadła na kześle a ja miałem kucnąć przezd nią... nie pamiętam po co ale kucnąłem no i moim oczom teraz już całkowicie legalnie ukazała się biel jej majteczek ehhh nagle położyłem jej ręke na kolan i zacząłem posuwać ja po udzie w kierunki bardziej intymnego miesca.... nagle ona złapała mi ręke pogłaskałą ją i powiedział że tak nie wypada bo ona jest starsza de mnie i jest chigienistką, a na dodatek nie jesteśmy sami tylko mój kolega sę na mnie patrzy z wyłupiastymi oczami... top owiedziałem że szkoda że taka okazja się marnuje... wyszedłem i zjebałem kumpla za to że ze mną poszedł do tej chigienistki i mu zapodałem mięsniaka.... ehhhh ale pięknie ona wyglądała w tym śnie... aż szkoda że nic więcej się nie działo prócz walorów wzrokowych