Możliwe heh.. ale mi za bardzo na pieniądzach w tej chwili zależy, aby nimi rzucać na lewo i prawo hehehe... ledwo uciułam pare tysiaków po wycieczce po Necropolu, czy innym zabawnym miejscu, to od razu mi jakiś sprzęt na bazarze wyskakuje, który wypadałoby kupić.
A właśnie, taka jedna sprawa. Czy możliwe jest, aby Rare Game wyskoczył więcej niż raz? Mowa o tych Rare Game'ach, które mają mniej niż 5 gwiazdek w bestiariuszu. Zdarzyło się to wam z czymś kiedyś? Bo mi wczoraj Helvinek (czy jak tam wabił się ten fioletowy koń z Necroholu, co ma 99999HP) drugi raz wyskoczył (za pierwszym razem jak mi wyskoczył, to cholera prawie zginąłem, bo jednocześnie się na mnie jeszcze 2 Elvorety rzuciły i Deathscythe, którego poszedłem zabić heh).
Wczoraj wygrałem z Zeromusem. Nie będę spoilerował gdzie jest, ani jak z nim walczyć, ale powiem wam, że pomimo tego, że mam 58lv u wszystkich, najlepszy dostępny sprzęt (u niektórych jeszcze lepszy) i miałem wykupione na maxa X-potionów, Phoenix Down'ów i Remedy, ledwo wygrałem z chamem. I to nawet nie przez to, że był jakiś megapotężny (Exodus był chyba silniejszy od niego), ale walka była technicznie skomplikowana i ledwo nadążałem z ożywianiem postaci. Po raz kolejny potwierdziło się, że aby wygrywać takie walki potrzebne są wszystkie postacie, a nie tylko 3 napakowane.