Ciekawe Morchol co powiesz na utwór puszczony jako ending 26 ep'a - "Tell me what the Rain knows" - tylko raz w całej serii słyszymy tą niespełna dwu minutową perełkę pani Sakamoto
właściwie to sam nie wiem co powiedzieć... wcześniej praktycznie nie zwróciłem na nią uwagi bo ona leciała podczas endingu w którym było widać co nadal robią bohaterzy, i raczej komponowała się dla mnie w całość obrazu i do niej nigdy nie wróciłem, teraz odsłcuhałem kilka razy i całkiem ładna, mimo że za pierwszym razem, jakoś tak fajna się nie wydawała... no ale musze sobie zassać OST i sprawdzić, w końcu WF to chyba moje ulubione anime...
SPOJLERco do tych 4 ostatnich odcinków to mi się podobały... nie pamiętam czy klimat był dosyć mono inny, bo dawno nie ogladałem ale chyba macie racje... był inny ale moim zdaniem dlatego że to anime już się kończyło i teraz widzieliśmy już praktycznie tylko smutne,tragiczne, przygnębiające sceny...
MEGA SPOJLER: to co się stało z Cher było dla mnie wielkim szokiem... nie wiem ale to dla mnie jest najlepsza scena śmierci jaka widziałem, strasznie mi sie spodobała, pamiętam że siedziałem w pokoju było po 24 i nagle Hubb wychodzi z auta i już ma wychodzić Cher -a ja szczena w dół i sam nie wieże co się dzieje... naprawde się tego nie posdziewałem i mnie to zaskoczyło, to była śmierć z niczego, i jeszcze ona sama tylko otworzyła usta, żadnego dzwięku-nic... dla mne to było piękne i jeszcze sposób w jaki przyjał to Hubb -nie wiem czemu ale strasznie mi się podobał jego płacz, nie wiem czy zwróciliście uwage ale on płaał tak inaczej... to nie był poprostu płacz to było wycie -obleśne, jakieś dziwne chrząkanie, zaciąganie się, dławienie się- nie wiem w innych anime płaczą jakoś tak "pięknie" a przecież chyba nie każdy tak "pięknie" płacze, a już na pewno nie taki męzczyzna... świetnie to pokazali moim zdaniem, i do tego reszta tragiczych scen... strasznie podobała mi się akcja "Starucha" i Toboe - świetna była, noi później to dążenie do celu... tragiczne dążenie do celu... i wreszcie koniec bardzo ładny, i całkowity koniec-taki jak sam początek... strasznie mi się to anime spodobało
i 4 ostatnie odcinki dla mnie były równie fajne co i poprzednie
Koniec Spojlerakoiec posta