aha jeszcze jedno .. mam jakies zwidy czy motyw wiecznie głodnej i spłukanej grupki bohaterów naprawdę jest dosyć często wykorzystywany
heh nigdy się nad tym niezastanowiłem... to naprawde jest często wykożystywane
chyba nie ma anime w którym ktoś z ekipy byohaterów nie byłby głodomorem... japońce to chyba głodomory są...
btw. wydaje mi się, że Mugen to taki charakter troche jak Spike ( z Bebopa ), obu strasznie kręci ich walka z godnym przeciwnikiem i jak sobie ubzdurają z takim walczyć, to choćby mieli umrzeć, nic ich nie powstrzyma.. wariaty jedne
co do tego to nie wiem bo Bebopa nie oglądałem, ale widząc 2 pierwsze odcinki moge swtierdzić że
Spike też był chłodnym kolesiem....
no i ja też mam nadzieje że dokonczą Samurai Champloo bo także mi się spodobało bardzo
a na Hyperze będzie emitowna nowa seria, od 12 grudnia codziennie lecieć będzie
Last Exileanime nie widziałem, ale podobno to świetne anime, takie były wypowiedzi ludzi, heh szkoda że nie mam Hypera, bo z chęcią bym sobie pooglądał 1 odcinek dziennie jakiegoś anime w polskiej telewizji... i to nie takiego dennego Dragon Balla czy innej komercji tyklo właśnie czegoś lepszego jak wałśnie to Last Exile
jak ktoś ma Hyper i kiedyś oglądnie to niech napisze czy fajne... no chyba że już ktoś oglądał...
EDIT::::::::Ile odcinków ma Full Metal Alchemist? Bo jak skończe tego nieszczęsnego X (ktory wreszcie sięrozkręcił troche...) to zabiore się za ściąganie FMA, tylko kórde niechce mi się brać za długaśne serie więc mam nadzeje że nie jest taki długi :rolleyes: