Chyba się zastrzele bo coś nie pomagają te instruktarze Fsta aby nacisnąć F5 gdy zawiesi się post :/ pisze jeszcze raz
Ostatnio przeczytałem 8 tom mangi Neon Genesis Evangelion i była tam taka scena że Shinji (gł. bohater) tak jakby stracił przytomność i stał w wodzie, niebo było piękne, biało niebieskie(tzn. pewnie miało być niebieskie bo przeca manga jest black/white
) a przed nim było drzewo wokoło którego była zielona łąka, pod drzewem znajdowały się 3 osoby... on sam, jego mama i tato sprzed kilku lat... wszystko to mi przypominało pewną scene z pewnej gry... ciekawe tylko jakiej
Tak samo jak w Vagrancie tak i tutaj Shnji nie mógł do nich podejść, patrzał tylko na nich z daleka, czytając tę mange od razu skojarzył mi się Vagrant i dosyć często powtarzane sceny... te powtarzanie tych scen to był dosyć dobry motyw w grze i uważam go za jeden z lepszych, świetn była grafika i samo to miejsce wygląało bardzo ładnie, i do tego jeszcze później ta czerwona krew... jak na PSX świetna grafa była w tej scenie i naprawde jest to chyba moja ulubiona scena z Vagranta
a jakie są wasze ulubione sceny?:>
P.S. i wcale nie pisze tego dlatego że Wizard zadał pytanie odnośnie tej sceny... nie i już... na serio przypomniała mi się tascena podczas czytania mangi a nie podczas czytania Wizardowego pytania...