wracam namolnie z tematem ale nie moge opuscic jednej z moich najlepszych gier
chcialbym poznac wasze zdanie na temat tej swietnej gry :?: ...jesli graliscie to jakie macie (mieliscie) osiagniecia :?: ...co wam sie nie podobalo w tej grze :?:
po graniu w finale, gdzie czesto przeciwnikami sa grzyby, nosorozce na kolkach, zaby itp stwory, gdy w lapki wpadla mi VS moja pierwsza reakcja bylo oslinienie telewizora
...nareszcie gra ktora trafila w moj gust fana fantastyki...w koncu przeciwnicy jakich chcialem:smoki, demony, szkielety...sama gra wciagnela mnie i moich kumpli strasznie...rewelka bylo tworzenie zbroi, broni i tarcz...myslalem sobie:ideal...niestety nie...co mi sie nie podoba w grze :?: ...glownie to ze po przejsciu gry 2-3 razy jest sie juz praktycznie niesmiertelnym...dlaczego wraz z poziomem nie rosna wspolczynniki przeciwnikom :?: (cos na styl Diablo i poziomow gry)...druga sprawa sa lokacje...dlaczego nie ma losowej generacji pomieszczen (nie mowie ze wszystkich, ale kilku mogloby byc)...znowu porownam do Diablo
...
jak do tej pory odkad gram na ePSXe gre przeszedlem 7 razy...wszystkie ostatnie bronie mam z damascusa (oprocz Hand Of Light...ale mam juz pare pomyslow na jej zrobienie)...zbroja calutka Dread z damascusa...co do tarczy to musze jeszcze przejsc gre 2 razy aby miec wszystkie potrzebne komponenty...lancuszek:66...wiem ze sa osoby ktore maja wieksze osiagniecie, ale napisalem to aby nie sie pochwalic (bo nie ma czym) tylko aby porownac wyniki...
czekam na wasze opinie :!: