Autor Wątek: Tekken  (Przeczytany 41804 razy)

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Tekken
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 21, 2005, 10:30:20 am »
Nieźle się prezentuje ta walka chociaż ten śmiech strasznie piskliwy jakiś wydaje mi się jak na faceta.  

Offline Spinkings

• Berserker
    • http://
Tekken
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 22, 2005, 11:32:09 am »
tekken jebitna giera ;) pamietam ze 3 latka temu na powiatowym turnieju w T3 dostałem sie do cwiercfinałów... :huh: a wygrali kumple...jeden z nich sklepal kiedys Mecenasa...pozdro dla nich... :spoko:  
Hejter aka Dziecko Neostrady... > faja odwaznym przez internet :]

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Tekken
« Odpowiedź #82 dnia: Maja 11, 2005, 02:57:45 pm »
dorwałam się niedawno do tekkena 3 [trochę późno,nie ? :P]...jak narazie najlepiej gra mi się Hwarangiem [czy jakoś tak],a najbardziej nie lubię taj małej,całkiem dobrej chinolki i Paula [X***** za tek kawaii gesty,a Paula od tak sobie]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #83 dnia: Maja 11, 2005, 03:03:02 pm »
tez nie lubie Xiaoyu ale ona jest f[yte szybka :/ dla tego nie lubie grac przeciwko niej

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Tekken
« Odpowiedź #84 dnia: Maja 11, 2005, 03:04:17 pm »
przeciwko Paulowi też się beznadziejnie gra...i przeciw doktorkowi nie lubię,bo to pełza i śmierdzi

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #85 dnia: Maja 11, 2005, 03:05:35 pm »
doktorka mozna porownac do Gona....z oboma niewygodnie grac, a jak sie ich opanuje to maxymalnie wymiataja.
A Paul ma perfidny tylko zasieg nog....i tyle :P

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Tekken
« Odpowiedź #86 dnia: Maja 11, 2005, 03:25:50 pm »
nie lubię jeszcze anny [bitch]...ale ona jest dobra na doktorka z tym deptaniem

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Tekken
« Odpowiedź #87 dnia: Maja 11, 2005, 03:44:42 pm »
A ja bym chciał zaznaczyć, że jako stary Tekken'owy wyjadacz wiem, że Hwoarang jest jedną z najsłabszych postaci z podstawowej dziesiątki, tak samo jak Eddy, natomiast Xiaoyu, jest największym niszczycielem z tej gry, razem z Jin'em, Lei'em i ewentualnie Paul'em. No ale nie będę się czepiał, bo zauważyłem, że wszystkie dziewczyny lubią Hwoaranga (playboy rypany), to zaraz jeszcze na mnie Yuz naskoczy, że jej ulubioną postać obrażam... no ale fakt faktem, że ten kolo cieńki jest (oczywiście jest dużo lepszy od niedźwiedzi i innych frajerów z poza drugiej dziesiątki, z pominięciem Bryan'a i Heihachi'ego)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #88 dnia: Maja 11, 2005, 04:25:04 pm »
ja bym chciał zaznaczyć, że jako stary Tekken'owy wyjadacz wiem, że Hwoarang jest jedną z najsłabszych postaci z podstawowej dziesiątki, tak samo jak Eddy
Eddy jesy wypasiony dla nieodswiadczonych graczy poniezej 10 lat. Wiem bo kuzyn i kuzynka sa w takim wieku i nim graja (ja mm T4 to graja Christie ale to to samo co Eddy) i stoja z rozdziwiona paszcza machaja padem i wsciskaja byle jakie przyciski na padzie......strasnzie to wqrwiajace  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Tekken
« Odpowiedź #89 dnia: Maja 11, 2005, 04:53:41 pm »
Eddy jesy wypasiony dla nieodswiadczonych graczy poniezej 10 lat

Dokładnie. Tak samo jak Hwoarang, bo żeby nim grać wystarczy wciskać na zmianę Krzyżyk i Kółko, jednocześnie kręcąć kciukiem po strzałkach. Dlatego mówię, że są słabi, bo te ich wiązanki ciosów łatwo przerwać i dodge'em właściwie cieżko niewcelować, jak sie gra King'iem, Paul'em, Jin'em albo jedną z sióstr Williams. A na Hwoaranga najlepiej działa staromodny Side Step i dobrze wcelowane schylenie się, bo on nie jest najlepszy jeśli chodzi o niskie ciosy. Mając trochę doświadczenia można Eddy'ego i Hwoaranga zmasakrować tak, że aż miło patrzeć.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Tekken
« Odpowiedź #90 dnia: Maja 11, 2005, 06:48:43 pm »
Pffff...akurat.Dobra można od razu powiedzieć,że Hwo jest jedną z lamerskich postaci z tym się zgodzę.Tak samo jest z Eddy'm,Leiem,Lawem,miśkami,czy Jackiem.Ale jeśli dobrze nim pokombinować to Hwo naprawdę nieźle wymiata i wcale nie wystarczy wciskać na zmianę X i O.Wiem bo gram nim dość długo.Jedną z dobrych i wyważonych postaci jest np.Jin.Ling jest szybka ale stosunkowo słaba.Można powiedzieć,że Hwo jest również jedną z silniejszych postaci jeśli chodzi o siłę ciosu tak jak Jin.Napewno wolniejszymi postaciami są King i Julia...czasami tak pięknie można im wejść na contera,że aż miło popatrzeć jak przeciwnik się wkurza ;P.
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2005, 06:51:45 pm wysłana przez Yuzuriha »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Tekken
« Odpowiedź #91 dnia: Maja 11, 2005, 06:57:02 pm »
Ja też troszku grałem Hwoarangiem... może dlatego, że mojąulubioną postacią z T3 jest Mokujin, przez co musiałem opanować wszystkie postaci, jakie on imituje. Przyznaję, że Hwo potrafi morde skopać człowiekowi nieźle i jego kombosy są i szybkie i silne. Niektóre kombinacje ma szybsze niż Ling, do tego jeszcze umi człowieka wybić w powietrze i ładnie skopać zanim spadnie na dół. Ale większość jego ciosów można przejść Side Step'em, dodżowanie jego High Kick'ów to czysta przyjemność. Dysponuje tylko kilkoma ciosami, które może zadać na dole, więc jest mało groźny, gdy przyjdzie mu walczyć z kimś, kto się dobrze czuje w parterze, jak np. Xiaoyu, Lei, nie wspominając już o Dr. B, czy Gon'ie. Podsumowując: Jest to postać miła do gry... miło sobie nim zrobić jakiś z jego ładnych chwytów, miło jest zapodać Hunting Hawk'a i miło jest mu skopać tyłek Xiaoyu, wychodząc z Phoenix Stance'a...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #92 dnia: Maja 11, 2005, 08:25:24 pm »
Tak samo jest z Eddy'm,Leiem,Lawem,miśkami,czy Jackiem.
Miski sa niefpyte i nawet lamki se nimi nie poradza bo sa fpyte wolne, a przez okreslenie lamerski rozumiem - dal pytek ktore dopiero zaczynaja w Tekkena
Law jest fpyte szybki, ale zeby nim wymiatac trzeba umiec cos wiecej niz salto, moze faktycznie wymaga mniej umiejtnosci niz taki Jin, ale ze jest lamerski to bym nie powiedzial
Eddy - tu przynaje racje
Lei - co jak co ale o swojej ulubionej postaci nie dam powiedziec ze jest lamerska. Lamerska jest jak sie dopiero zaczyna grac przeciwko nie mu, a jak sie juz przyzwyczai do jego ciosow z paretru to ten kto nim gra, musi czasem ostro pokombinowac, bo te lepsze ciosy Leia sa dlugo wykonywane przez niego :/

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« Odpowiedź #93 dnia: Maja 11, 2005, 08:33:03 pm »
Tak samo jest z Eddy'm,Leiem,Lawem,miśkami,czy Jackiem.
Miski sa niefpyte i nawet lamki se nimi nie poradza bo sa fpyte wolne, a przez okreslenie lamerski rozumiem - dal pytek ktore dopiero zaczynaja w Tekkena
na polskiej scenie Tekkena był koleś który zaczął grać Kumą i miał zawsze wysokie miejsca... o ile pamiętam turniej organizowany przez Playerstation Plus i Neo Plus wygrał właśnie on Kumą... a do wygrania było Playstation 2... a wtedy to bylo coś bo to było tuż po premierze PS2 albo nawet przed...

Lei - co jak co ale o swojej ulubionej postaci nie dam powiedziec ze jest lamerska. Lamerska jest jak sie dopiero zaczyna grac przeciwko nie mu, a jak sie juz przyzwyczai do jego ciosow z paretru to ten kto nim gra, musi czasem ostro pokombinowac, bo te lepsze ciosy Leia sa dlugo wykonywane przez niego krzywus.gif
Lei jest ogólnie nazywany jako kapuściarska postać strasznie, leszcze nim grający podcinają cały czas i robią lipne ciosy... ale to już zaeży kto jak nim gra...

co do Hworanga to koreańscy gracze tak nim wymiatają że aż miło popatrzyć;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Tekken
« Odpowiedź #94 dnia: Maja 12, 2005, 07:58:02 pm »
każdego da się skrytykować...Hworang najgorszy,Lei lamerski...to czym grać? Niedźwiedźiem czy Gun Jackiem?

Ja tam jeszcze lubie grać Law'em i Jin'em [choć na razie tak średnio umiem :blush: ]  

Offline little

• Wanderer
Tekken
« Odpowiedź #95 dnia: Maja 12, 2005, 10:09:21 pm »
Ja ta zawsze Hworanga lubiłęm. JAk byłem mały to nawet tekewondo (czy jak to sie pisze :P) chciałem sie uczyć :P I nawet żałuje, że nie zaczełem. Może bym coś umiał a teraz jakoś sie nie moge przemuc żeby zacząć.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Tekken
« Odpowiedź #96 dnia: Maja 12, 2005, 10:26:35 pm »
mój kumpel trenował i całkiem niezły był [sama widziałam],ale potem chyba zrezygnował...tak na prawdę nie wiem czy to coś daje jak chodzi o samoobrone...to wszystko strasznie popisowo wyglądało

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Tekken
« Odpowiedź #97 dnia: Maja 12, 2005, 10:52:40 pm »
Nina! \m/
Yoshi! (moje kochanie ^^) \m/
Law! \m/
Brian! \m/
King! \m/ grrah!
Ech... Piękno nie zawsze idzie w parze z siłą, kochane wy moje ^^ Oj, jak ja dawno grałam...
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2005, 10:53:29 pm wysłana przez Goha »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Tekken
« Odpowiedź #98 dnia: Maja 12, 2005, 11:42:05 pm »
Skoro tak się bawimy, to poznajci mój prywatny ranking postaci:

1st: Mokujin
2nd: Ling Xiaoyu
3rd: Lei Wulong
4th: Yoshimitsu
5th: Jin Kazama
6th: Paul Phoenix
7th: Nina Williams
8th: Forest Law
9th: Hwoarang
10th: Bryan Fury

No i dalej już jakoś idzie... a jeżeli chodzi o moją ocenę skuteczności w walce, to pierwsze mają egzekwo Xiaoyu, Jin, Paul i Lei, bo w rękach wprawionego gracza, każdy z nich jest wymiataczem...

Offline little

• Wanderer
Tekken
« Odpowiedź #99 dnia: Maja 13, 2005, 09:36:18 am »
mój kumpel trenował i całkiem niezły był [sama widziałam],ale potem chyba zrezygnował...tak na prawdę nie wiem czy to coś daje jak chodzi o samoobrone...to wszystko strasznie popisowo wyglądało
No i oto chodzi :P Popisówa :D:P