Co do Lili, pewnie będzie widać zeby.gif A widziałeś stanik Anki? tongue.gif
Nie widziałm... czyli trzeba zagrać
przesązone ;] a tak na serio to ogólnie teżbardzo ważńa jest dla mnie historia i jak mówisz żę z tym jest elegancko to trzeba bedzie sprawdzić... zreszta i tak bym sprawdzil bo co jak co ale Tekken to moja ulubiona seria bijatyk, tylko ze sprawdze go dopiero za okolo miesiac, bo musze sie skupic na grze w PESa bo w zabrzu turniej... a jakbym mial T5 to pewnie przynajmniej przez miesiac bym sie nie oderwal od konsoli ;]
EDIT:::No cóż posłuchałem rady Gohy i sprawdziłęm Tekkena 5.
Co moge powiedzieć? Naprawde warto! Narazie mam za sobą kilka godzin grania ale jestem jak najbardziej na tak.
Grafika jest niesamowita, niektóre plansze wyglądają masakrycznie, szczególnie te z blurem (cokolwiek to znaczy...) jak ogród czy ta łąka z tymi kwiatami białymi...
Jeśli chodzi o mouzyke to nie ma się czym jarać chyba ale nie jest też nic rażącego, taka sobie muzyczka któa ma robić za tło, w niektórych stejdżach zaj***sta jest w niektórych już nie tak bardzo.
Postacie na razie zajebiste, odkryłem narazie co prawda 6 osób tylko bo bardziej bawiłem się w tego arkada w którym zdobywa się kase i zdobvywa się tytuły, ale naprawde fajnie ekipa wygląda, Devil Jin wygląda zajebiście a widząc artworki miałęm obawy.
-Co do postaci to nadal żałuje że Jin przeżucił się na to kim jest teraz, i w 4 części zmienili go diametralnie bo nie moge nim grać tak jak w T3, ale jednak jest nadzieja bo jak widze Devil Jin to właśnie ma ciosy z T3 więc jak już go odkryje to sprawdze czy moge nim wymiatać tak jak to robiłęm w T3 czy TTT
-ciesze się że jak na pierwszy żut oka dopasiono moją Xiaoyu -doszło jej troche ciosów i jest jeszcze lepsza, tak mi się przynajmniej wydaje
-King ma power więc jest super
-Yoshimitsu-dziwny wygląd strasznie jak zwykle ale super mi się nim gra, jest dobry
-Anna --kurcze jak ona mnie podnieca ;/ dla mnie ta kobieta jest cholernie sexowna i w tej części jest tak samo... ale moim zdaniem spieprzyli jej głos, w T3 miałą jakiś taki sexy głos a tutaj taki nie bardzo... aż prosi się ojakieś jej sexy odzywki ;] To jedyna postać z którą jak przegram to się nei wkużam bo fajan z niej dupka i lubie popatrzeć jak pomacha pupką ;]
Zajebiscie się ciesze że głosy postaci nie są wszystkie po angielsku tylko lajtowo mamy azjatycki dubbing i napisy po angielsku, choć dziwnie to wygląda jak Anna np. gada z Lee po angielsku a on do niej odpowiada po japońsku czy innemu azjatyckiemu.
Devil Within na pierwszy żut oka wygląda 40 milionów razy lepiej niż Tekken Force więc mamy kolejny plus.
W mojej wersji Pal podczas loadingu początkowego można pograć w jakąś gierke kosmiczną z atari chyba ;] po za tym jest w tej wersji Tekken, Tekken 2 i Tekken 3
Plansze są zajebiste, pzynajmniej większość bo na niektórych aż za bardzo wieje pustką. fajnie że niszczy się podłoga i super że zrezygnowali z nierównego podłoża.
Tekken 5 to prawdziwy następca Tekken 3, nie jakaś lipa jak Tekken 4 tylko fajan gierka, wydaje mi się że jets bardziej dynamiczny niż T3 i nie ma tu może takiej dynamiki jak w SC2 ale akcje też odchodzą czasami fajne... kurcze możej a jestem cienki ale zrobiło się tak szybko że o wiele trudniej się reversy robi.
Król chyba powrócił na tron bo po lipnej 4 części mamy bardzo dobrą 5... przynajmniej po tych kilku godzinach grania tak mi się wydaje.
Goha jak zobaczyć ten stanik Anki bo ja tę kobiecine kocham ;]