Christie ma jakieś takie lipne zakończenie
Devil Jin ma takie sobie
Feng Wei to samo
Heichachi ma bardzo fajne i przynajmniej z jakimś pomysłem
Jack 5 ma to samo co w poprzednich odsłonach... czyli ta dziewczynka i on...
Jin ma bardzo fajne spodobał mi się klimat... świetna muzyka no i ta ekipa jego sługusów... a on sam wygląda poprostu zajebiscie (Yuz nie wież czy ta muzyka z tego zakończenia jest do ściągnięcia z tej strony co podawałaś?)
Julia ma dałna i w każdej części jest akcja z tym lasem...
Kazuya-no on to ma rzeczywiście świetne... myślałem że on tego dziadka lubi w przeciwieństwie do Heichachiego (bo wcześiej widziałem zkoańczenie Heńka jak Kaz krzyczał dziaaadku) ale jak się okazało na końcu to chyba jednak nie zabardzo... podoba mi się to zakończenie
wiecej zakończen nie widziałem
King - taki sobie... łot widzimy żesię skumplował z Mardukiem... ale to znowu wrestling, niespodziewałem sie nczego innego
Kuma -no tu jest rzeczywiście fajnie
najlepszy jest Lee :lol: to chyba on jest tym siwym no ne?) jak pokazuje :spoko: ale w tekken 4 chyba jednak Kuma miała lepsze zakończenie
A co do Kazuyi to on jest wporzo oleś... bardzo mi się odoba jego wygląd i jego zachowanie.. jest poprostu cool... prawidziwy badboy serii... ale jednak nie gram nim zbytnio bo owiele bardziej podoba mi się styl Jina... mówie tu o TTT i T3 bo w T4 nie grałem za dużo, ani mi też zbytnio nie przypasowła ta część