Autor Wątek: Tekken  (Przeczytany 41795 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« dnia: Listopada 14, 2004, 11:36:06 pm »
Tekken 1; 2; 3; TekkenTagTournament; Advence; 4; 5 i jakie tam jeszcze wyjdą

Mamy temat o Soul Calibur... dlaczego by nie zrobić topicu o innej bijatyce Namco... świetny i mimo wszystko chyba najbardziej popularny w polsce Tekken!
Piszcie wszystko co chcecie, główny zarys waszej walki ulubionymi postaciami, ulubione postacie, liczbe walk... co sobie życzycie ;)

Tekken 3
Tant:
zaczynamy od p,p,x , czyli kopnięcia z odwóceniem sie do tyłu, po czym od razu robimy O, które przy sprzyjających warunkach wywala przeciwnika w góre, potem td+K, A, A, K, O, X i mamy 5-combo. Potem niszyczymy przeciwika d+X oraz t,t,X, czyli kopanie na ziemi. Potem mamy miliony możliwości... ja lubię wstawić jakiegoś combosa programowego, jak na przykład g+O, K, A, O, O, A, A+K, K, O, A, K, no i oczywiście mój ukochany Phoenix Stance, czyli d+K+A, po którym robimy albo d+K+A albo g+O+O, O, albo d+X+X, O. Pięknie poza tym sprawdza sie throw z Phoenix Stance'a, bo jest razem z przewrotem na bok.
Nom to ja zaczynam walke podobnie z tym że troche inaczej... zresztą wsyzscy pewnikiem mniej więcej tak grają... ja daje: ppLK, RP,LP,RP(albo na odwrót już nie pamiętam) i później dopiero RK (czyli wyżucam w góre) tak jak ty daje t/dLP ale tu już lece inaczej: od razu p,p,LK i od razu p,p RK+LK potem od razu wchodze naPhoenic Stance i daje LP+RP i raczej przeciwnik zawsze wstaje więc wtedy znowu go to wyżuca w góre i teraz siakiś juggle typu RP,LP,RP t/dLp...

a wogóle jak gram Ling to uwielbiam unikać ciosów przeciwnika... oczywiśce gdy gram z leszczem bo z dobrym kolesiem to sobie zbytnio nie postrefuje i nie porobie gwiazd :/

Moje ulubione postacie to:
Jin Kazama-że ta powiem miszczu... świetne Juggle dobra szybkość praktycznie zadaj ciosy na każdą wysokość, zabójcze kombosy...

Ling Xiaoyu-Wypas postać :)  Świetny wygląd, super styl walki, strasznie szybka no i można nią troche rzeczy porobić i przede wszystkim ma dużo ciosów dolnych i górnych no i jej wybicia... tą postacią można strasznie wkurzyć przeciwnika

King-hmmm niesamowita postacie tu także mamy wiele juggli szkoda tylko że King nie ma jakiegoś dobrego wybicia w góre(większość juggli zaczynamy od p/g4 albo p~p,p/dLP+RP) oprócz tego kocham jego multipartsy, wiadomo że większość przeciwników się z nich wyrywa ale nie zawsze się uda... a jak robi się te łamania to aż miło popatrzeć :)  oprócz tego wolne ale potężne ciosy z side stepu czyli ss+LK+RK albo SS+LP

To narazie tyle z moich ulubionych postaci :)

Aha no i dla tych co nie wiedzą jakie są oznaczenia (ofkoz każdy oznacza jak chce <Tant na przykład ma inne>)
p-przód
t-tył
d-dół
g-góra
LP-left punch
RP-RightPunch
LK-LeftKick
RK-RightKick
+-czyli 2 naraz
~-czekamy około sekundy przed naciśnieciem przycisku
SS-sidestep
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2004, 11:59:53 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Tekken
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 15, 2004, 08:29:08 pm »
Nienawidze tej GRY !! :D Jak wszystkich mordoklepanek :D kiedyś umiałem grać Kingiem (multi-parts RULA) póki nie zagrałem z kimś kto grał dłużej i intensywniej niż ja i wiedział jak się z tych łamań uwolnić :/ więc pird...wyrzuciłęm te grę w kąt :D
]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 15, 2004, 09:10:30 pm »
Tekken hmmm....cienias jestem co tu duzo mowicx zadnych combosuf nie pameiatm bo nie mam z kim grac, ale najbardziej lubie hmmmm....Hwoarang

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Tekken
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 15, 2004, 09:23:34 pm »
Ja też nienawidze Tekkena. Zawsze posiada tą samą fabułę tylko motywacje ma każdy inną. Głosy w Tekkenie...BUHEHEHEHEHEHEHEHE ! Tekken 4 to zupełna porażka pod tym względem. Ciosów tez jakoś "nie czuć". Nie to co w np. Dead Or Alive 2 gdzie każdy cios jest odczuwany wstrząsem Dual Shock'a i miłym odgłosem.
Innym powodem mojej nienawiści tej gry była KONIECZNOŚĆ oglądania T3 i TTT codziennie po kilka godzin przez 3 miesiące i KONIECZNOŚĆ słuchania : "Ej ! Ja w to k***a nie gram ! Ty cały czas wygrywasz" (to do mojego kumpla) albo "Ej, k***a ja p******e ! Przestań robić cały czas ten sam ruch !". Mój kumpel wymiatał w tą grę. Wygrywał 50-0 i nie dało si.ę go pokonać (ja go CZASEM CUDEM pokonywałem). Co to za gra jak nie możesz w nią spokojnie grać ? W SC2 po dwóch/trzech dniach osoba, która nigdy w SC nie grała stanowi nie lada problem.
W Tekkenie jest tak samo w przypadku kombosów. Jeden kombos potrafi prawie odrazu zabić. W SC nie ma czegoś takiego(wyjątek to ofkoz Tekkenowa postać Heniek). Przez to walka jest dłuższa.
Teraz TTT leży na półce i się kurzy :P  
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 16, 2004, 08:01:12 am »
Ja też nienawidze Tekkena. Zawsze posiada tą samą fabułę tylko motywacje ma każdy inną. Głosy w Tekkenie...BUHEHEHEHEHEHEHEHE ! Tekken 4 to zupełna porażka pod tym względem. Ciosów tez jakoś "nie czuć". Nie to co w np. Dead Or Alive 2 gdzie każdy cios jest odczuwany wstrząsem Dual Shock'a i miłym odgłosem.
Innym powodem mojej nienawiści tej gry była KONIECZNOŚĆ oglądania T3 i TTT codziennie po kilka godzin przez 3 miesiące i KONIECZNOŚĆ słuchania : "Ej ! Ja w to k***a nie gram ! Ty cały czas wygrywasz" (to do mojego kumpla) albo "Ej, k***a ja p******e ! Przestań robić cały czas ten sam ruch !". Mój kumpel wymiatał w tą grę. Wygrywał 50-0 i nie dało si.ę go pokonać (ja go CZASEM CUDEM pokonywałem). Co to za gra jak nie możesz w nią spokojnie grać ? W SC2 po dwóch/trzech dniach osoba, która nigdy w SC nie grała stanowi nie lada problem.
W Tekkenie jest tak samo w przypadku kombosów. Jeden kombos potrafi prawie odrazu zabić. W SC nie ma czegoś takiego(wyjątek to ofkoz Tekkenowa postać Heniek). Przez to walka jest dłuższa.
Teraz TTT leży na półce i się kurzy :P
To ty poprostu cienias byłeś i dlatego tej gry nie lubisz :P
No ale masz rcaje że właściwie w Tekkenie jakoś nie czuć tego poweru uderzenia, właściwie to nawet nigdy nie odczułem mocy ich uderzeń i nie mówi tu o drżącym dualu tylko ogólnie o wrażeniu wizualnym... tylko kilka uderzeń Kinga właściwie może sprawić wrażenie niezłej kapy (np> ss+3+4)

A co do TTT to mi się on mimo wszystko podobał... wszyscy nażekali że był wtórny i mało wnosił zmian ale to była poprostu zajebista bijatyka, naal się w to świetnie grało doszły ciosy i było wiele postaci ale właściwie to ogli to sprzedwać podczas premiery o połowe taniej bo to tak jak dodatek dla mnie było... ale mniejsza o to uwielbiam grać w Tagu bo wreszcie mogłem wymiatać narazmoim Jinem i Xiaoyu, niezłe kombinacje mogły wychodzić dzieki 2 zawodnikom... a jak już wziąłem Heńka i Jina to wogóle masakra...

a teraz może coś do moich uluboinych postaci-ulubione stroje
Jin-zajebiście wyglądał z klatą na wierzchu i spodniami z ogniem na boku, ale w T4 miał też fany dresik z kapturem
Ling-najbardziej mi się podobał jej szkolny strój nie tylko dlatego że było widać jej duuuuże czarne oantalony, ale ogolnie lubie kobitki japońskie w mundurkach :)
King-Tutaj to niebieski strój z dresikami i białymi butami "Sprandi" na dużej podeszwie... ale przyznam że w tekken 2 zawsze mi się chciało śmiać z jego krawacika samoobrony i szelek...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Tekken
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 16, 2004, 07:45:10 pm »
Ja kocham Xiao a to dlatego ze jej kombosy na wersji NTSC (podkreslam ze ta wersja jest w 65HZ czyli gra jest o wiele szybsza podczas gdy normalna(PAL) ma 80HZ)  to jest poprostu kamikaze boski wiatr :D A ulubiony tekk to 3 ... stary dobry ps1 :D  

Cooool ^.~

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Tekken
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 16, 2004, 08:31:04 pm »
Hohohoh tego tematu mi właśnie brakowało^^o Tekkenie to ja mogem godzinami mówić.

Postacie,którymi gram:
Tekken2:Lee,Michel
Tekken3:Hwoarang,Xiao,Julia
TTT:Lee,Hwoarang,Baek,Julia,Michel,Xiao,Unknown
Tekken4:Hwoarang,Xiao,Julia,Lee/Violet,Micharu

Ale co ja będem gadać o ulubionych postaciach...mogem powiedzieć,że umiem prawie każdą postacia grać^^

Praktycznie zaczynajac od Tekkena3(był on pierwszym w jakiego zagrałam)do grafiki nic nie mam,muzyka też niezła.Do tej pory lubię sobie w niego pogrywać.Postacie zancie...oczywiście,że Hwoarang i Xiao.Oboję lubię za styl walki jaki prezentują.Ulubione stroje:Hwoarang ten z goglami,a Xiao niebieski,Julia ten w jeansach.
Jednego czego nie lubiłam było przechodzenie Forca by zdobyć Boskonovicza.

Tekken2...hm tu już było trochę lipnie z grafiką...muzyka też nie była taka super..ale na co tu narzekać przecież to był jeden z pierwszych Tekkenów,a konsole można powiedzieć,że dopiero pokazywały co umią.
Ulubiona strój:Lee ten z jednorożcem na kamizelce,Michel w sumie oba były fajne

TTT...a tu nie mam żadnych zastrzeżeń.Powiem szczerze,jak pierwszy raz w to zagrałam to byłam wniebowzięta...bo jednak okazało się,że wyglądał lepiej niż na screenach jaki widziałam.Grafika świetna...a muzyka to nic dodać nic ująć.
Ulubione stroje:Lee oczywiście co poprzedni i garniturek,Hwoarang ten sam i jeszcze seledynowy,Xiao niebieski i szkolny,Julia wszystkie były fajne,Michel jej trzeci strój taki brązowy,Unknown sukienka.
Podobały mi się jeszcze w TTT kręgle^^.Fajna kwestia była również zmieniania sobie muzyki podczas grania,po iluś tam punktach była możliwość jej zmienienia.Wogóle ten trub był takim...hm...odstresowaniem^^.

Tekken4....a co tu dużo mówić...Namco trochę...a może i nie trochę go spaprało.Pod względem...hm systemu chodzenia.Powiem szczerze,że bez sensu były te "długie sajtstepy"(czy jak to się tam pisze).Przez to nie można było wykonać nie których ciosów....
Muzyka nie była taka zła...a również areny były całkiem niezłe...choć było ich trochę mało.Fajna kwestia była również z Forcem....dobrze,że wymyślili kwestię z contyniu,a nie było tego tak jak w T3,że trzeba było od początku i to mnie bardzo cieszyło.A no i fajnie również rozwalało się ściany czy jakieś pomniki^^.

Ulubione stroje:Hwoarang pierwszy mi się nie podobał,ale za to wojskowy przypadł mi do gustu,Lee/Violet w skórzanych spodniach^^,Julia w jeansowym stroju,Xiao różowa sukienka totalnie mnie dobiła za to dres wporzo i jeszcze Micharu(szkolny).

A teraz trzymajcie się ludziska...miałam okazje widzieć Tekkena5 i powiem tylko tyle O_o nie ma co to chyba będzie najleprzy z Tekkenów.Są trzy nowe postacie:Raven-styl ninji,Asuka Kazama(ale to nie jest żona,siostra Jina czy tym podobne wydaje mi się,że to jest jego kuzynka,bo w jej histori było pisane o jej ojcu który miał tak na nazwisko i był on raczej bratem Jun)styl jaki prezentowała Jun i Feng Wei...hm prezentuje styl chinese kenpo...
A i info dla Gipsona...jet tu również Devil Jin...a wygląda bez komentaża....ma skrzydła,rogi i jakieś kolce na łokciach,i wogóle jest cały w tatułażach...jest jako jeden z bossów...i co najdziwniejsze jest również drugi boss i jest nim ojciec Heńka Jinpachi...a ten to wogóle jakiś monster...obiecuję,że jak tylko znajdem linka do strony na której on jest to zobaczycie jak oni wyglądają...
Co mogem jeszcze powiedzieć o nim...areny wyglądają zarąbiście a postacie to wogóle i jest jeszcze fajna kwestia,że można zmieniać postaciom stroje...czyli dodawać jakieś dodatki i zmieniać im kolor...ten tryb nazywa się Custom...wogóle to naprawde jest tam dużo ciekawych rzeczy...ale teraz nie mam za bardzo czasu by to wszystko opisać...

Offline Kakashi

• Daredevil
  • **
    • http://uks.sroda.prv.pl
Tekken
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 17, 2004, 11:33:08 am »
pozwole sobie wstawic owe linki za YUz, oto one

a/ Screeny z Tekken 5

b/ Oficjalna strona Tekken 5 (po angielsku)

Co prawda na stronie oficjalnej screeny tyż są, ale nie wiem, czy tyle. nie sprawdze, bo mam mocno spowolnione łącze :(

I swoja droga, ciekawy Twoj post, wyczerpujacy
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2004, 11:35:38 am wysłana przez Kakashi »

kare ki ni mizu wo...
deisui ni haeru kimi wa mou...

Teraz słucham:

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Tekken
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 17, 2004, 11:48:12 am »
No to ja podam stronę na,której można znaleść filmik z Tekkena5.Jest to walka z dwoma bossami.(jest po prawej stronie w updates)

http://www.tekkenzaibatsu.com

(trochę dużo zajmuje bo ok 90mb,ale powiem,że warto go obejżeć)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 17, 2004, 03:28:35 pm »
LoL Yuz się rozpisała... i dobrze bo jak na początku nikt się nieodzywał to myślałem o zamknięciu tematu ma szczęście się rozkręciło :)  nawet Solidus napisał posta więc temat na pewno zostaje :D

Tekken 2 - mało czasu grałem w niego bo pierw miałem Tekken 3 więc nie dziwne że nie zabardzo się nim interesowałem.. ale ofkoz przechodziłem wszystkimi na Hardzie Arcada i później skończyłem granie:
-Ulubione postacie:
Kazuya-grało się nim całkiem inaczej niż Jinem ale za wygląd i power najbardziej jego lubiałem,
Beak bo był to praktycznie Hworang a Hworangiem uwielbiam grać :) , Youshimitsu... był ten długi kombos co w Tekkenie 3 z wbiciem miecza w przeciwnika przy ostatnim ciosie więc poprostu musiałem nim grać :)
-Ulubione stroje:
Jun i jej niebieskie szorty i cały strój... wyglądał Kawaii :)
Devil-poprostu fajnie wyglądał
King i jego spodnie i krawiak samoobrony z szelkami wypaśnymi :)

Ten Tekken na pewno był świetny ale nie dla kogoś kto przegrał ponad rok w tekkena 3 idopiero się zabrał za niego... ale i tak musiałem zobaczyć wszystkie filmiki... i śmiać mi się chciało z filmiku Kinga :P  a najlepszy Filmik miał Kazuya i Heihachi, nie ma jak kochająca się rodzina :)

Co do Tekkena 5 to narazie z nowych postaci przypadła mi do gustu tylko ta kobieta a ten czarnuch i chińczyk z wyglądu tacy sobie... ale snajważniejsze jest jak walczą... co do tych strojów o których mówiłaś to autorzy poszli widocznie w strone Virtua Fighter 4 Evo bo tam były właśnie takie motywy.. właśnie mi się ściaga ten filmik o którym mówiłaś i się zobaczy jaki będzie... jak narazie screeny pokazują ładną grafike :)

^^,Julia w jeansowym stroju,Xiao różowa sukienka totalnie mnie dobiła za to dres wporzo i jeszcze Micharu(szkolny).
Mnie też zmiażdzyła rózowa sukienka ale reszta strojów bardzo fajna...i dresiki też były niczego sobie :)  ale i tak nie ma bata na Pande :D

EDIT::::
Rikku:
Ja kocham Xiao a to dlatego ze jej kombosy na wersji NTSC (podkreslam ze ta wersja jest w 65HZ czyli gra jest o wiele szybsza podczas gdy normalna(PAL) ma 80HZ
co to są te HZ bo ja się nie znam :P  ja wiem tylko że NTSC miał 60 klatek na sekunde a PAL 50 ale na tych HZ to siem nie znam bom jest młot :/  
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2004, 04:24:23 pm wysłana przez Gipsi »

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Tekken
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 17, 2004, 04:57:15 pm »
HZ- Hertz czyli szybkosc z jaka monitor/ekran odswieza obraz (cos na zasadzie klatek [FPS]) bo nie wiem jak wy ale ja np. jak mam na monitorze 60hz to widze takie paski po ekranie latajace (poziome) a jak mam 85-100hz to juz tego nie widac :P

ktos tu sie do fizyki nie przyklada  :grin:  
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2004, 04:58:13 pm wysłana przez RiKKu-reloaded »

Cooool ^.~

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Tekken
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 27, 2004, 03:23:44 pm »
Na powyższej stronie,którą podałam można zobaczyć do Tekkena5,któtkie combo w wykonaniu trzech nowych postaci.Jak dobrze sie wsłuchacie to w tle słychać ciekawą muzykę^^.(szukajcie tam gdzie poprzednio mówiłam o poprzednim filmiku)

Sorki że piszę posta po poście,ale nikt by go nie zauważył....^^'

Radzę zajżeć na www.tekken-official.jp/ ...są nowe dwie postacie do Tekkena5 odkryte i zgadnijcie KTO jest....szukajcie w charakters.... O.O
« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2004, 08:10:46 pm wysłana przez White_wizard »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 28, 2004, 07:21:45 pm »
Sorki że piszę posta po poście,ale nikt by go nie zauważył....^^
no i dobrze zrobiłaś, nie macie co się przejmować jeśli minie jeden dzień od waszej wiadomości to piszcie drugą posobie i mod zedytuje :)

Na oficjalu to chyba tymi postaciami jest ten dziadek Henia i Devil Jin tak? No to Jin wygląda zajebiście... jest napakowany ma świetne dziary, zajebiste rękawice, piękne skrzydła jak Camui oraz łańcuch owinięty wokół nogi... tylko cholernie mi się niepodobają jego rogi.. nie wiem czemu ale nie pasują poprostu do nego... ebz nich byłby o wiele lepszy, Jinpachi Mishima  także wygląda bardzo fajnie tylko troche mi przypomina bossa z Dead or Alive 2, ale jest fajny, też koks i i ma mase... tylko że ja cały czas mówie o Artach które są na oficjalu bo podczas walki to ich nie wyraźnie widziałem na linku który podałaś Yuz (bo tam akurat była walka Jina i Mishimy) a podczas walki to wogóle dziad zmienia wygląd i jest płonącym demonem, ciekawe czy będzie można walczyć bez bycia demonem, mam nadzieje że tak bo bez ognia mi się bardziej podoba :)  

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Tekken
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 29, 2004, 04:08:40 pm »
HZ- Hertz czyli szybkosc z jaka monitor/ekran odswieza obraz (cos na zasadzie klatek [FPS]) bo nie wiem jak wy ale ja np. jak mam na monitorze 60hz to widze takie paski po ekranie latajace (poziome) a jak mam 85-100hz to juz tego nie widac :P
Nawet na refrshingu 50Hz nie widać pasków jeżeli tylko synchronizację ustawisz. Ale synchrnizacja w Tekkenach jest zawsze ustawiana poprawnie przez konsolę i na telewizorze praktycznie powinniśmy dostać choroby ocznej od tak wolnego odświerzania, ale jednak...

Dla mnie Tekken zawsze był grą niezrozumiałą, zawsze po bloku bardzo mocnego ciosu przeciwnika chcąc kontrować szybką pięścią to zawsze przeciwnik zadawał cios wcześniej i do tego z nogi. Czasem lubię pograć jeżeli chciałbym zobaczyć Bruce'a Lee znów w akcji, ale to jest na prawdę czasem.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Tekken
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 15, 2004, 03:32:19 pm »
Ludzie zaglądniejcie na www.tekken-official.jp/ są nowe charaktery...Anna,Rogre junior i Baek O.o

Hehe muj 300 post^^
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2004, 03:32:49 pm wysłana przez YUzuriha »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Tekken
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 15, 2004, 07:08:25 pm »
No cóż bardzo się ciesze że będzie Anna bo przyznam że to bardzo seksowna obieta i chyba najbardziej pociągająca i kusząca i cholernie seksowna kobieta z Tekkena... ale i tak najbardziej lubie Ling :)

Beak też fajnie wygląda mio iż się postarzał...

ale dlaczego... dlaczego... boshe dlaczego Namco znowu do swojej serii wkłada jakieś cieciowate shitostwo... Roger jr. to postać porażka nie wiem poco tekken ma takie postacie... już myślałem że w 5 nie będzie tego ale okazało sięże jest:/

a tak pozatym to screenów jeszcze nie widzialem z tymi postaciami tylko sam art w dziale Characters...

Offline Advent Children

• Soldier
    • http://:]
Tekken
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 20, 2004, 10:32:42 pm »
Tekken hmm jeśli już to 4 ale ledwo ledwo... wole Mortal Kombat na ps2 (tego nowego no XD) albo soul calibur'a :]

-------------------
Forum o Anime Pomóż je rozkręcić ^^:
[Anime Confusion]

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Tekken
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 21, 2004, 10:47:02 am »
Właściwie Tekken3 był taką moją pierwszą grą na PSX, więc nie mogę powiedzieć, żebym nie żywiła uczuć do tej serii, ale zawsze miałam problemy ze spokojnym dojściem do końcowego filmiku.
No, a faworytem to był u mnie Jin.
Ale już chyba zdążyłam zapomnieć jak się w to grało. :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2004, 10:47:46 am wysłana przez Tamaya »

Offline Astarot0

• Soldier
    • http://
Tekken
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 22, 2004, 11:44:18 am »
Jak dla mnie to T3 rządzi! Siedze przy nim  już pare ładnych latek i tygodniowo spędzam przy padzie jakieś 5-8h.Niestety do wysokiego poziomu brakuje mi jeszcze baaaardzo dużo, ale miło czasami się powyżywac na znajomych słysząc co  chwile 'Perfect":P
co do ulubionych/preferowanych postaci:
1- Brayan
2-Jin
3-Howrang
And Devil May Cry....

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Tekken
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 26, 2004, 03:35:46 pm »
qrde......osatnio po 3 letniej przerwiej zagralem godzinke Lei'em i bardzo go polubilem. Moze dlatego ze ma kilka bardzo prstych ale skutecznych ciosow :P