Dobra.. ja mam propozycje co zrobić z tym całym tym moderatorskim rozgardiaszem (fajne słowo).
Modów faktycznie jest za dużo, tego kwestionować nie trzeba. Trzeba więc spojrzeć kto jest w tej roli niepotrzebny/nieprzydatny/ma tytuł dla szpanu.
- Po pierwsze, proponuję usunąć Musiolikowi moda globalnego. Niech Marv da mu bar Redaktora, a jako, że jest zastępcą, niech ma władze moderatorską w Redakcyjnym Piekle. Taką samą władze proszę dać Ashley'owi (ja już mam).
- Hisoka jest na stanowisku moderatora niepotrzebna, w szczególności teraz, kiedy nie zjawia się za często. Proponuję zredukować ją do normalnego usera, zostawiając oczywiście maske gracza WFRP A.
- Glenn również nie jest IMO potrzebny na stanowisku moderatora działu MMO. Tym tematem interesują się również Morchol i W_w, a na forum są na tyle często, żeby móc ogarnąć ewentualny spam tam się znajdujący.
- Proponuję, żeby MarvelliX ustanowił drugiego admina, który miałby przynajmniej ograniczony dostęp do panuelu administracyjnego. Chodzi mi o możliwość banowania osób, bo czasem z delikwentem nie ma co czekać na przybycie Marv'a.
Jeżeli chodzi o cięcia na stanowiskach, to starałem się być jak najbardziej obiektywny. Taka jest moja propozycja, jak ktoś ma inną, to niech się wypowie.