[!--SPOILER BEGIN--][div onClick=\"openClose(\'40effd6f6cb4ec27074e0ac9ff9136c9\')\" style=\"font-weight: bold\"]Kliknij, aby zobaczyć spoiler[/div][div id=\"40effd6f6cb4ec27074e0ac9ff9136c9\" style=\"display:none\"][!--SPOILER END--]Tak, ja uważam, że wszyscy powinni być od początku banowani i wtedy nikt by nie spamował i byłaby cisza i spokój.[!--SPOILER DIV--][/div][!--SPOILER DIV--]
Kara powinna być raczej za nieużycie spoilera i napisanie np. że ktośtam w jakiejś grze ginie pod koniec np. pierwszej płyty. To naprawdę może psuć zabawę. Merytorycznych i sensownych dyskusji na tym forum, drogi dżi, nie uświadczysz w dziale Offtopic, a już na pewno nie w temacie Total Offtopic, gdzie sobie dzisiaj zaczęliśmy robić jaja, z powodu dodania nowej zabawki na forum.
Co do regulaminu, mój życiowy partner Ganz, qiaxem zwany, już napisał o regulaminie dość dużo. Nie ma sensu dodawać do regulaminu, który istnieje tylko "dla zasady", sensownych punktów, bo wtedy trzebaby przebudować go od nowa. Jak już podkreślałem wielokrotnie, to forum na charakter czysto koleżeński i zbędne jest formalizacja jakichkolwiek reguł. Tymbardziej przy obecnej częstotliwości ukazywania się postów, która od wakacji jeszcze bardziej spadła.
Tidus San Hyaku nie zagrzał na forum IIRC dłużej niż trzy dni, a jego pamięć pozostała z nami głównie przez ubaw jaki nam urządził. Wątpie, aby był ten, czy jakikolwiek inny spamer, wielkim problemem dla użytkowników, a już na pewno moderatorów. To taki element squarezonowego folkloru, nabijanie się z tej cześci historii, którą wpólnie przeżywaliśmy. Niczym wspominki starych dziadków z ich pełnej przygód młodości, zakrapiane tanim winem.