Autor Wątek: Mod Zone...  (Przeczytany 67591 razy)

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Mod Zone...
« dnia: Listopada 05, 2004, 11:54:02 am »
w tym temacie kazdy uzytkownik moze pisac co mu sie nie podoba w pracy Moda lub nawet calej grupy moderujacej...
jestesmy przciez normalnymi userami...jesli komus cos sie nie podoba, prosze pisac...of koz obowiazuje pelna kultura...
nie myslcie ze jesli napiszecie tu cos zlego to bedzie mialo wplyw na nasze ocenianie Was...my patrzymay na wasze zachowanie na 4um, a nie o tym co myslicie o niektorych userach...
zapraszam do dyskusji  =]  

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Mod Zone...
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 05, 2004, 12:04:04 pm »
No więc...Nienawidze Solidusa bo sie czepia o byle gówno i zamknoł mój temat o trunkach pobudzających, tłumacząc że jest to głupi temat no i oczywiście jeszcze ostrzeżeniem mi zazucił żeby bylo milej.Do pozostałych niemam raczej zastrzeżeń :P

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Mod Zone...
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 05, 2004, 01:08:49 pm »
A ja podkreślam starą zasadę dobrego zachowania i podejścia do "moderatorów": admin gay! j/k XD
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2004, 01:08:57 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Mod Zone...
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 05, 2004, 01:18:54 pm »
ja osobiście nie doświadzczyłem jeshcze działalności modów ( oprócz małego incydentu na starym forum hehe no ale to inna historia :P ) , więc czepiać się nie będę :P
bla

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Mod Zone...
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 05, 2004, 03:55:46 pm »
hmm... ja jestem praworządnym obywatelem i nigdy nie miałem nic wspólnego z 4um'owymi organami prawa. Raz mi Marvell skasował moją wymianę zdań z Lemax'em w "Avatary", ale mu wybaczam... poza tym może miał racje... ej.. a tak wogóle to co ja się wypowiadam.... przecież sam jestem Modem buehehehehehe...

MarvelliX

• Gość
Mod Zone...
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 05, 2004, 04:28:02 pm »
O_o  niepamiętam ... ale tyle już possstów usssuniętych za sssoba mam że kto by to ssspamiętał :P

admin gay!
I ma dziewczyne :P  <_<

No więc...Nienawidze Solidusa bo sie czepia o byle gówno i zamknoł mój temat o trunkach pobudzających, tłumacząc że jest to głupi temat no i oczywiście jeszcze ostrzeżeniem mi zazucił żeby bylo milej.Do pozostałych niemam raczej zastrzeżeń
No cóż Solidus mnie uprzedził a wtedy byś miał do mnie pretensssje :P

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Mod Zone...
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 05, 2004, 04:42:10 pm »
ARD-najlepszy mod na forum
Solidus-nie wiem co wy do niego macie. Bardzo  dobry mod moim zdaniem. Ten teant byl niepotrzebny. To tak jkaby zalozyc teamt "jakiego koloru sciany macie w domu". Tylko mam jedno zastrzezenie do niego. Czemu ,moderuje forum MMORPG skoro nie gra w MMORPG O_o
W_W-bardzo zetelny w swojej pracy
Gipsi-git ale za bardzo sie czepia :P
Mravy-....:D przekozak
Tantalus-sorki ale czy wogole kiedys usunal jakeigos posta lub dal osztrezenie? O_o :PPPP

Offline FaLa

• Knight
Mod Zone...
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 05, 2004, 05:56:44 pm »
od samego poczatku kiedy sie pojawilem na forum zaden mod mi nie podpadl wiec jest dobrze i tak trzymac   :spoko:  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Mod Zone...
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 05, 2004, 06:16:19 pm »
Tantalus-sorki ale czy wogole kiedys usunal jakeigos posta lub dal osztrezenie?

usunąłem w swojej karierze tylko jednego posta (sesja teamu A, gdzieś koło 5), ale nie tyle go usunąlem, co przekopiowałem z niego tekst doposta wcześniejszego tej samej osoby (to był chyba Morchol). Zrobiłem to dlatego, że napisał posta w sesji, po jej zakończeniu, no ale nie wiedział, a i tak nic nie stracił, bo u mnie posty się nie doliczają do ogólnej puli.

Ja korzystam z uprawnień moda głównie do edytowania waszych (graczy) postów, żeby sesje były czytelne dla osób trzecich. Zazwyczaj te edycje sprowadzają sie do zielonego napisu w stylu <W tym momencie drużyna miała bużliwą polemikę na temat ich położenia i rozważali co zrobić dalej>. Tak poza tym to jestem modem tylko z nazwy...
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2004, 07:02:08 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Mod Zone...
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 05, 2004, 09:54:44 pm »
no ja naszczescie nie mialam (jak narazie) zadnych potyczek z moderatorami :)
Gipsi-git ale za bardzo sie czepia

wcale nie..
ja sie nie znam, dla mnie wszyscy sa okay ;)

MarvelliX

• Gość
Mod Zone...
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 05, 2004, 10:17:06 pm »
Mravy-.... przekozak
Co to znaczy przekozak O_o

od samego poczatku kiedy sie pojawilem na forum zaden mod mi nie podpadl wiec jest dobrze i tak trzymac
To nie Mody podpadają userom tylko userzy Modom :P

ja sie nie znam, dla mnie wszyscy sa okay ;)
Wedle ssstatystyk on jessst najlepszy i dlatego jessst naszym przełożonym :P :)

usunąłem w swojej karierze tylko jednego posta (sesja teamu A, gdzieś koło 5), ale nie tyle go usunąlem, co przekopiowałem z niego tekst doposta wcześniejszego tej samej osoby (to był chyba Morchol). Zrobiłem to dlatego, że napisał posta w sesji, po jej zakończeniu, no ale nie wiedział, a i tak nic nie stracił, bo u mnie posty się nie doliczają do ogólnej puli.
Eee to ty jesssteś minimod czyli Wander :P

P.S.
I jeszcze coś... co to jessst przekozak O_o  ke?  :huh:  <_<  
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2004, 10:18:05 pm wysłana przez Marvell »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Mod Zone...
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 06, 2004, 07:35:19 am »
przekozak to prze kozak to super kozak to mastablastaofdizasta.
Sory za maly OT

EDIT:::
ej a qiax jeszce cos ti zaglada pousuwac czy odszdl tez z forum raz na zawsze??
a co to kur*a znaczy hajduk  kto widzial "wladce pierscieni" chyba wie o co chodzi
to jest text roku :D:D:D::D:D:D:D: jak to pierwszy raz uslsyzalem to spadlem z krzesla :P
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2005, 08:15:02 pm wysłana przez Gipsi »

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Mod Zone...
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 06, 2004, 09:23:03 am »
Zostane przy swoim bo to gówn* prawda że temat byl niepotrzebny, bo jakoś pisaliście posty a teraz okazuje sie że wszystkim niepasował. Pousówać to sie powinno inne tematy które są z dup* wzięte i w każdym powtarza się to samo ja już dostałem w sumie jakby tak podliczyć ze 4 albo 5 ostrzeżeń. Mówicie "żetelna praca modów", jedyną osobą która cokolwiek robi jest chyba Gipsi i ARD, przynajmniej ja tak uważam. A że Solidus to wariat niemoja wina, też równie dobrze moge być moderatorem i mieć w głęboko w dupi* wasze ostrzeżenia i upomnienia.

The End!!!!! :angry:  

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Mod Zone...
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 06, 2004, 11:26:40 am »
No więc...Nienawidze Solidusa bo sie czepia o byle gówno i zamknoł mój temat o trunkach pobudzających, tłumacząc że jest to głupi temat no i oczywiście jeszcze ostrzeżeniem mi zazucił żeby bylo milej.Do pozostałych niemam raczej zastrzeżeń

kazdy mod pracuje na swoje konto...nigdy nie ustalamy wspolnie czy cos usunac czy nie (no moze czasami :])...ode mnie tez dostales ostrzezenie, jednak Fast ci je sciagnal (masz wtyki na gorze ??)

Solidus-nie wiem co wy do niego macie. Bardzo dobry mod moim zdaniem. Ten teant byl niepotrzebny. To tak jkaby zalozyc teamt "jakiego koloru sciany macie w domu". Tylko mam jedno zastrzezenie do niego. Czemu ,moderuje forum MMORPG skoro nie gra w MMORPG

dobra uwaga...ale nie zapominaj ze ja moderuje cale forum...wiec przy Solidusie dodaj tam sobie jeszcze ARD i bedzie spox :P...masz racje , niedlugo zamienie Solidusa z Marvem....

Zostane przy swoim bo to gówn* prawda że temat byl niepotrzebny, bo jakoś pisaliście posty a teraz okazuje sie że wszystkim niepasował. Pousówać to sie powinno inne tematy które są z dup* wzięte i w każdym powtarza się to samo

mozesz napisac ktore to tematy??
aha...jeszcze jedno...wyrazaj sie...twoje slownictwo oscyluje a granicy dobrego smaku...jeszcze troche a zaczniesz kogos obrazac...

równie dobrze moge być moderatorem i mieć w głęboko w dupi* wasze ostrzeżenia i upomnienia

po pierwsze....nie nadajesz sie na moda...jestes za nerwowy, jak cos cie zdenerwuje od razu zaczynasz rzucac "gownami", "dupami" itp rzeczami...po drugie...jest mozliwosc damia ostrzezenia Modowi, wiec nie byl bys taki bezkarny

ke?
zacytuje tutaj pewna kobietke z naszego 4um, Selphie:
ja sie nie znam, dla mnie wszyscy sa okay  ;)
i tak ma byc  :grin:  

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Mod Zone...
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 06, 2004, 01:15:03 pm »
...ode mnie tez dostales ostrzezenie, jednak Fast ci je sciagnal (masz wtyki na gorze )

A co ty taki interesowny jesteś :D Hehehehe.

mozesz napisac ktore to tematy??

Np:O polityce jest już chyba ze trzy tematy, dobrze że jeden został już zamknięty przez Gipsiego.W ogłoszeniach są chyba dwa tematy o downloadzie.I kila innych ale niebede wymieniał bo nie o to tu chodzi...

po pierwsze....nie nadajesz sie na moda...jestes za nerwowy, jak cos cie zdenerwuje od razu zaczynasz rzucac "gownami", "dupami" itp rzeczami...po drugie...jest mozliwosc damia ostrzezenia Modowi, wiec nie byl bys taki bezkarny

No wiesz to że używam takich słów wcale niemusi znaczyć że ja sie denerwuje, pozatym jak możesz opisywać moje emocje niewiedząc jakie są naprawde w danej chwili??To że użyłem kilka razy słowa gówno i dupa o niczym nieswiadczy i wcale nieoznacza tego że jestem zdenerwowany. I jeszcze jedno niechcial bym być modem bo musiał bym współpracować z takimi osibami jak ty.Niewiem po co się wywyższasz, myslisz że skoro jestes modem możesz więcej niż ja zwykły szary użytkownik??(fakt faktem możesz więcej).Mógłbym ci wytłumaczyć że niemasz racij ale niema sensu....  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Mod Zone...
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 06, 2004, 02:46:50 pm »
hej gajs... spokojnie... proponuję spokojną polemikę, a nie obrzycanie się błotem...

Muszę się pochwalić, że właśnie użyłem mocy modereratora i dałem pierwsze w życiu ostrzeżenie... konkretnie YuNa'ie.... za co? zobaczcie do działy "Final Fantasy Advance HELP"

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Mod Zone...
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 06, 2004, 02:52:39 pm »
no jak widac, czasem trzeba byleby nie zaczesto i byleby zawsze z uzasadnieniem :P

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Mod Zone...
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 06, 2004, 03:17:35 pm »
No wiesz to że używam takich słów wcale niemusi znaczyć że ja sie denerwuje, pozatym jak możesz opisywać moje emocje niewiedząc jakie są naprawde w danej chwili??To że użyłem kilka razy słowa gówno i dupa o niczym nieswiadczy i wcale nieoznacza tego że jestem zdenerwowany.
er.... nie chce sie wtracac bo uwazam ze powinniscie to zalatwic na gg ale... fiutek badz konsekwentny
The End!!!!! :angry:
to jest z twojego posta z dupami i gownami.... o ile sie nie myle ta buzka znaczy wkurzenie... bez powodu bys jej chyba nie dawal...  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Mod Zone...
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 06, 2004, 05:19:20 pm »

The End!!!!!

to jest z twojego posta z dupami i gownami.... o ile sie nie myle ta buzka znaczy wkurzenie... bez powodu bys jej chyba nie dawal...

Ta minka jest tam dlatego że wkurzyłem sie, że to już koniec :P  ;)

Coś ci te kłoty nie powychodziły więc poprawiłem :P
« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2004, 07:27:40 pm wysłana przez Marvell »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Mod Zone...
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 06, 2004, 06:27:45 pm »
Ten teant byl niepotrzebny. To tak jkaby zalozyc teamt "jakiego koloru sciany macie w domu".
moim zdaniem to nie tak... to jakie alkohole pijamy i co lubimy pić na impreazah to nie to samo co jaie macie kolory ścian w domu.... a jeżeli tak to wtedy praktycznie każdy temat można tak odebrać...

Zostane przy swoim bo to gówn* prawda że temat byl niepotrzebny, bo jakoś pisaliście posty a teraz okazuje sie że wszystkim niepasował.
Mi pasował ale nie zdązyłem w nim napisać żadnego posta... ja rozumiem że na forum są młodzi użytkownicy i dlatego go usunał Solidus, albo że poprostu uważał że ten temat jest demoralizujący czy cuś i nie powinien być na forum o jRPG ale o wiele bardziej demoralizujący jest o dressach, a alkohol to nie jest przestępstwo i podczas imprez można się przy nim dobrze bawić.. dla mnie ten temat nie był zły ale Solidus miał chyba inne zdanie... co mnie troche dziwi bo przeceż gdy ktoś założył temat o tym że młodzież za dużo w dzisiejszych czasach zażywa używek to Solidus się obużył i powiedział że to już zależy od człowieka i takie tam... tak wogóle to myśle że Solidus wtedy był poprostu czymś zdenerwowany albo cuś :)
Jeżeli chodziło oto że są młodiz użytkownicy na tym forum to moim zdaniem to bzdura bo każdy kto ma neta widzi o wiele gorsze rzeczy, i pewnie kiedyś dojdziemy do akiego etapu że na forum będzie temat o sexie albo cuś... a tym bardziej dziwi mnie zamknięcie tamtego tematu  gdyż kiedyś w Total Oftopic była dyskusja o tym jakie piwa pijemy i nikt sie nie żucał... może poprostu chodziło o to że Cloud zbyt frywolnie nazwał temat albo cuś?:>

ode mnie tez dostales ostrzezenie, jednak Fast ci je sciagnal (masz wtyki na gorze )
Poprostu Bambi M tez lubi czasem poimprezować.... i sam niekiedy pija winka...a od Dark M niedaleko już do Fasta... tak mi się wydaje :)

I jeszcze jedno niechcial bym być modem bo musiał bym współpracować z takimi osibami jak ty.
Nie musiałbyś współpracować...a współbyważ i tak z tymi użytkownikami na Forum...

A że Solidus to wariat niemoja wina, też równie dobrze moge być moderatorem i mieć w głęboko w dupi* wasze ostrzeżenia i upomnienia.
Niedokładnie... ja byłem modem i dostałem bana niedawno...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?