No więc...Nienawidze Solidusa bo sie czepia o byle gówno i zamknoł mój temat o trunkach pobudzających, tłumacząc że jest to głupi temat no i oczywiście jeszcze ostrzeżeniem mi zazucił żeby bylo milej.Do pozostałych niemam raczej zastrzeżeń
kazdy mod pracuje na swoje konto...nigdy nie ustalamy wspolnie czy cos usunac czy nie (no moze czasami :])...ode mnie tez dostales ostrzezenie, jednak Fast ci je sciagnal (masz wtyki na gorze ??)
Solidus-nie wiem co wy do niego macie. Bardzo dobry mod moim zdaniem. Ten teant byl niepotrzebny. To tak jkaby zalozyc teamt "jakiego koloru sciany macie w domu". Tylko mam jedno zastrzezenie do niego. Czemu ,moderuje forum MMORPG skoro nie gra w MMORPG
dobra uwaga...ale nie zapominaj ze ja moderuje cale forum...wiec przy Solidusie dodaj tam sobie jeszcze ARD i bedzie spox
...masz racje , niedlugo zamienie Solidusa z Marvem....
Zostane przy swoim bo to gówn* prawda że temat byl niepotrzebny, bo jakoś pisaliście posty a teraz okazuje sie że wszystkim niepasował. Pousówać to sie powinno inne tematy które są z dup* wzięte i w każdym powtarza się to samo
mozesz napisac ktore to tematy??
aha...jeszcze jedno...wyrazaj sie...twoje slownictwo oscyluje a granicy dobrego smaku...jeszcze troche a zaczniesz kogos obrazac...
równie dobrze moge być moderatorem i mieć w głęboko w dupi* wasze ostrzeżenia i upomnienia
po pierwsze....nie nadajesz sie na moda...jestes za nerwowy, jak cos cie zdenerwuje od razu zaczynasz rzucac "gownami", "dupami" itp rzeczami...po drugie...jest mozliwosc damia ostrzezenia Modowi, wiec nie byl bys taki bezkarny
ARD-najlepszy mod na forum
ke?
zacytuje tutaj pewna kobietke z naszego 4um, Selphie:
ja sie nie znam, dla mnie wszyscy sa okay
i tak ma byc :grin: