ejj Gipson nie to ze moje decyzje sa jakies nie podwazaln... jak sie niezgadzasz z zamknieciem tematu to go poprostu otworz... rozni ludzie rozne punkty widzenia...
Nie no jestes moim przelozonym, masz wieksza wladze i traktuje cie jak kogos kto ma wiecej do gadania niz ja wiec zucilem tylko propozycja ;]
Nie mialem zamiaru otwierac, skoro zdecydowales ze to zamkniete... taka byla twoja decyzja i tak chciales zrobic no to ja sie nie wkrecam jak mi jakos mocno nie zalezy, i mam nadzieje ze mi tez sie nie wkreca za bardzo w moje decyzje ;]
Widzialem ze zamkles to luz, nie chcialo mi sie otwierac soro ktos zdecydowal ze to juz koniec tematu.
Tidus zucił dobrym zarcikiem a wy sie stresujecie... dobry to byl akurat jołk ;]
Tak BTW tego waszego gadania o modach... to i ja sie wypowiem. Jak juz dawali do zrozumienia wczesniej zarowno Chieff jak i qiax jest tutaj zbyt duzo nie potrzebnych modow... i dziwie sie ze Marv powieksza jeszcze grono tych ludzi...
Po co Musiolowi super mod? Ma wladze niekonczaca sie na stronie ale tutaj chyba miec nie musi? Tak samo bylo przeciez za starego SZ, Ci ktorzy na stronie mieli wladze, niekoniecznie tez zadzili na forum.
Ale mniejsza o Musiola bo jego moda jeszcze zrozumiem, jest zastepca naczelnego to niech ma a co tam...
Inna sprawa na przyklad danie moda Hisoce ktora dostala moda tylko dlatego ze byla dziewczyna Tanta i o to poprosila... wogole co to za akcja zeby prosic o moda? Jak dobrzep amietam to jak dawal ARD modow to sam wybieral ich bo byla potrzeba... kiedys wyszla taka akcja ze opstanowil zrobic modow na kazdy dzial ktorzy mocno sie tam udzielali i znali sie na rzeczy w danym dziale.
A His dostala moda bo poprosila i za to ze ja wszyscy lubieli + byla dziewczyna tanta... co jest paranoja bo za tamtych czasow byla spamerem jak nic! wiec rownie dobrze mozecie dac teraz moda Tidusowi3000 i nie wiem skad w was takie obuzenie na jego pytanie (inna sprawa ze zartowal)
Kolejny mod z kapy wziety to Glenn... ktory dostal moda tylko po to aby miec napis pod nickiem ;/ Kolejna akcja "damy mu moda bo jest naszym kumplem". Przeciez jak chce miec opis to niech mu mravy poprostu napisze jakis napisik pod nickiem i nie musi miec do tego raczej mnodan ie? Na innych forach jak stali uzytkownicy chca miec taki podpis to poprostu sie pytaja i dostaja i nie musza byc modami do tego...
Po co dawac moce moderatorskie uzytkownika? Zeby mogli edytowacp osty dodajac swoje podpisy? Albo zeby mogli dawac warningi... Do tego sa moderatorzy... moderatorzy ktorzy wybrani zostali bo byla taka potrzeba opiekowac sie forum. Teraz gdy opieki jest az nadto nie wiem po co dodawac jeszcze kolejnych nowych modow.