ma ktos link do bramki kolumbijczykow? Bo akurat k***a mialem angielski jak byl mecz ;/ fuckin shit dzizas krajst
a co do powolan:
Rasialdo: fuck! Co on jeszcze robi w kadrze...juz bym wolal SOsina, z tymze jego doswiadczenei miedzynarodowe wogole nieistnieje, wiec to by byla srednia decyzja tez chyba...BTW Rasiak to cienias i tyle...pokazywal to w kazdym meczu z odrobine mocniejszym przeciwnikiem...bo wyspom owczym to nawet ja bym bramke strzelil ;]
Frankowski: Zdecydowanie wolalbym jego, niz Drewnialdo. Jest szybszy i lepszy technicznie...mimo iz bez formy (mhm...za to Rasiak niby w formie?) moglby strzelac bramki, chocby jako joker.
Mila: a to jakis zart chyba...ostatni dobry mecz zagral chyba jeszcze w Groclinie ;]
Gancarzyk: kto to wogole jest? Pierwszy raz uslyszalem o nim, jak Janas podal liste kadrowiczow na MS. W reprze zagral pewnie 3 i pol minuty i to z Wyspami Owczymi ;] Na mundial jedzie sie po to, zeby wygrywac, a nie po to, zeby zdobywac doswiadczenie.
Lewandowski: Czlowiek z klodami zamiast nog...slaby jest. Wolalbym Klosa, ktory mimo iz tez nie jest wybitny, to i tak lepszy od Levandinho.
Dudek: ja rozumiem, ze nie gra. Ja rozumiem, ze co raz czesciej kiksuje. Ale na pewno na mundial zasluzyl bardziej od Fabianskiego czy Kuszczaka i w zasadzie tyle mam do powiedzenia...sadze ze duet Dudek-Kowalewski, byliby znacznie lepszymi zmiennikami Boruca niz para Kuszczak-Fabianski
Giza - LOL