No dobra zakładam ten tema tóry już miałem założyć podczas mistrzostw Europy, ale z uwagi że jakoś olałem trochę tę impreze to nie założyłem.
Możemy w tym temacie typować wyniki spotkań piłkarskich(to to co mnie najbardziej interesuje ale jeśli lubicie inne sporty to można o czymś innym pogadać), mówić za kim jesteście, bluzgać na siebie będać fanem innych drużyn, mówić o tym czym się interesujecie i tak dalej co wam przyjdzie do głowy
Ja jak już mogli nie którzy zauważyć gram w piłkę nożna... jednak tylko dla przyjemności, do 15 roku życia grałem w klubie piłkarskim ale później wkręciłem się w konsole i zamiast płacic składki o chodzić na treningi kupowałem piraty i grałem w domu w ISS zamiast na treningu biegać na obkoło boiska... tak sobie olewałem i przychodziłem na co drugi trening aż mnie trener wyje*** z drużyny
heh a byłem całkiem dobry ale co tam...
Dobra mamy mecz Wisła - Real! Ja obstawiam wynik 1:2 albo 2:2... Mecz jest w TVN i ci komentatorzy są drętwi jacyś.. dziwnie się ogląda.. mimo nażekania na komentatorów TVP2 dochodze jednak do wniosku że nie są tacy źli w porównaniu z tymi... wogóle jakoś dziwnie mi się ogląda na TVNie... ale co tam..
Oprócz tego mamy olimpiade ale ja jakoś się niom nie interesuje więc ie zabieram głosu :shaun: Nie wiem nawet czy już się zaczęła :ph34r: