Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
http://www.youtube.com/watch?v=T8BcndMxu44GOTY 2009 !
Cytat: DarkButz w Czerwca 04, 2009, 05:02:14 am http://www.youtube.com/watch?v=T8BcndMxu44GOTY 2009 !Dzieki takiej grze wii przebije łączną sprzedaż psa i x0
Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale jak to możliwe że Marv ma 1337 ostrzeżen?!
kupiłem sobie tę guaranę, bo ponoć to nieco mocniejsze niż kawai mocniejsze cholernieale działanie ma do dupy; wiem,że jestem zmęczony i to czuję, ale jednocześnie jestem pobudzony i zasnąć nie zasnę..czyli takie katowanie samego siebie. Ale jak już zasnę to wezmę od razu po przebudzeniu a nie w porze na drzemkę
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...
Musi się mu bardzo nudzić
W europejskim PS Store jest już FFVII. Nice ale w sumie pojechali nieźle, podczas gdy przeciętne tytuły z PSX kosztują 18 zł, za siódemkę liczą sobie 36 oOAle to i tak znośna cena.Ciekaw jestem czy kiedyś tam się pojawią inne części... ja np. chętnie zabuliłbym za takiego Tacticsa.
Cytat: Sitheral w Czerwca 05, 2009, 03:25:44 pm W europejskim PS Store jest już FFVII. Nice ale w sumie pojechali nieźle, podczas gdy przeciętne tytuły z PSX kosztują 18 zł, za siódemkę liczą sobie 36 oOAle to i tak znośna cena.Ciekaw jestem czy kiedyś tam się pojawią inne części... ja np. chętnie zabuliłbym za takiego Tacticsa.A teraz zobacz ile na allegro stoi gra. No.
A co? Nowy sezon jest czy co?
Ok, fajnie. Wycieczka klasowa na trzy dni, wracam - cały dysk rozpieprzony, wszystko w kompie poprzestawiane. Pytam sie kto narobił cały syf to rodzina na mnie z mordą że sie wyżywam na innych. Nie ma to jak wspaniala rodzina, "kurczaczek".
A tak to SE zyczy sobie poad 35 zlotych za cos co nie kosztuje ich ani zlotowki bo nie musza rodukowac plyt, nie poprawiaja gry graficznie... poprostu wrzucaja gotowy ponad 10 letni produkt za 2 razy wieksza cene niz inni... bo sa speszal? W sumie 36 zlotych to nie taka tragiczna cena ale rzeczywiscie dziwne jak zapodaja gre 2 razy drozsza niz inne.
Cytat: UNOisMAD w Czerwca 06, 2009, 12:44:05 pm Ok, fajnie. Wycieczka klasowa na trzy dni, wracam - cały dysk rozpieprzony, wszystko w kompie poprzestawiane. Pytam sie kto narobił cały syf to rodzina na mnie z mordą że sie wyżywam na innych. Nie ma to jak wspaniala rodzina, "kurczaczek".Wniosek? Nie jeździć na wycieczki ;p