Dark m pierwszy używał ":F" powiem więcej jako jedyny...
Teraz taka sprawa... ostatnimi czasy kilka osób nażeka że na SZ robi się zastuj, że nic się niedzieje, wieje nudą etc. Nie wiem mi się wydaje że nie jest tak źle... wczoraj był duży ruch i dużo postów. Ale może i czasami jest nudno, ale zamiast tylko nażekać może by coś zrobić? Może by napisać coś w temacie którym się coś widziało... i nie tylko że widziałem powiedzmy spadającą gwiazdę ale także i to co mi się w niej podobało... Najlepsze posty moim zdaniem pisze White Wizrad, pisze na temat i nie zadużo i nie zamało poprostu tyle ile trzeba bez owijania w bawełne.. nie mam do nikgo żadnych zarzutów odnośnie postów (No może poza Skrabsonem i Chrisem ale oni i tak się nie liczą), ale nie mówcie później żę SZ forum upada i że niekt się nie udziela.
Game Play napisał że ak tak dalej będzie to chyba odejdzie gdzieś tam.. jeśli chcecie to odchodzcie ale ja się strasznie przyzwyczaiłem do tego miejsca i za szybko stąd nie odejde, po pierwsze nie będzie mi się chciało tego co tu zostawiłem po sobie pisać tam... a podrugie inne fora są do bani, przez chwile byłem na Neo PLUS foru i tam nawet moderatorzy sięją wielki offtopic i piszą 2 posty albo i więcej pod rząd.. podoba mi się tu i niechce żeby SZF padło... już kilka osób się nie udziela ze starej ekipy.. nie ma Volratha, FaLa jakoś ostatnio nie widać, na początku widziałem że byli tacy ludzie jak Shmatan,Lechu,Alakir i inni(niewiem czy byli przed czystką, pewnie tak) ale teraz już ich nie ma i jeśli kolejne osoby będą otchodzić (np.Ty GamPlay) to będzie to koniec chyba już Forum... ale jakie są wyjścia? Moim zdaniem napewno żadnym wyjściem nie jest pozwalanie nowym offtopować czy coś i być dla nich nazbyt iłymi, ktoś mi zażucił że jestem zbyt ostry dla nowych, a co zrobić z takim skrabsonem jak pisze bezsensownie i tylko poto żeby nabić posty... co zrobić z kolesiem który nie napisał nic w swoichdanych nie ma avka i tworzy nowy temat "Jak znalęźć mieśą w CT".. musiałem go zje**ć bo tak czy inaczej by już tutaj nie wrócił jak sprułem mu majty to przynajmniej mogło mu się zrobić głupio i by pomyślał... zresztą nie jest ze mną chyba tak źle bo do 2 userów chyba napisałem powitanie i jeden z nich (Yoshi) nawet przez chwile kilka postow napisał... baa były one nawet na temat
Mim zdaniem nie ma co narzekać że jest źle... tylko tzreba coś robić by było jeszcze lepiej... zy pójście na inne forum to dobry ruch? Zostawienie ludzi z którymi już czasu troche spędziłeś? i po co tam pójdziesz? Myślisz że będzie lepiej? Ni nie będzie... bo tam nie ma mnie:P i innych.. więc jeśli chciałeś/aś ponażekać że jest źle i stąd odejść to może pierw zrób coś aby nie było źle... sprawdź linka ktorego ktoś zapoda.. skomentuj to co on w nim przedstawił... ale powtarzam się i i tak już sie pewnie niechce dalej czytać.. powiem tylko ci GamePlay że inne strony wcale nie są lepsze bo jak mnie
qiax poprosił żebym sprawdził który z innych serwisów może konkurować z SZ albo który jest przynajmniej dobry... nieznalazłem żadnego.. one były nie mrawe... recenzje były niezbyt fajne i artykuły jakieś nie takie... ale to już kwestia gustu.. mi się podba tutaj i zostanę tu aż do końca.. do końca SZ albo do końca mojego posiadania internetu
Nie miejcie mnie za psyhola ale naprawde troche mnie denerwuje jak nażekacie.. podczas gdy nie zawsze jest motyw do nażekania bo wcale nie jest tak źle... oczywiście innym rozwiązaniem może być także sianie totalnego offtopicu.. jeśli wolicie taką metodę prosze bardzo.. to już zależy na jakim forum chcecie być..