Sorry chłopakie życie... to nie moja wina że sam się znalazłem na "YUzurci"... nawet o tym niewiedziałem... ehhh ale cuż już taki ze mnie drań że wszędzi mnie pełno... tylko nie tam gdzie nauka-_-'
Taaa YUzuriha jest w moim wieku oboje jesteśmy szczęśliwymi ośiemnastkami.. ona nawet starsza ode mnie jest.. echhh lubie dojżalsze ode mnie kobiety
.. co prawda ja preferuje "ciepłe sześćdziesiątki" ale cuż nie neguje na innych doznań..
Zell po prsotu wie ze na 4um jest malo dziewczyn a sam chche jakas miec. A ze Gipsi mu w tym przeszkadza to proboje go dyskretnie usunac :lol;
A więc to oto chodziło temu spryciarzowi... dobrze że mnie Sergeykens uświadomił
Normalnie masz u mnie Zell taaaaaaakiego minusa... Wiedziałem że on od początku jest jakiś podejżany i używa nie czystych chwytów aby osiągnąć swój cel
Tak na serio to wszysycy możemy sobie pomażyć żeby powiedzmy się z nią spotkać... Gdyby ona była z Gliwic a nie Gdańska to już bym "wyrywał"... albo w sumie nie bo mam dziewczynę
.. ale na małe pogaduszki zawsze bym był chętny :grin:
Ehhh dziewczyna grająca w Tekkena... tocz to bjutifulll ileż bym sparingów proponował
Kufa ale mnie łapa napieprza... zrobiłem wślizg na meczu i nadwyrężyłem nagarstek nie moge zbytnio nim ruszać na szczęście palcami mogę tak więc możecie być świadkami mojego bezsensownego gadania :w00t: