ARD:
jakich WAS...to jest NASZE forum i w chwili obecnej bylo by mi szkoda NASZYCH wszsytkich postów...dzielisz uzytkownikow 4um na jakies kategorie
Jeśli wtedy według ciebie nic nie robiliśmy, to czemu myślisz, że teraz byśmy zainterweniowali? NAS - ja, Dark M, FastRed. WAS: pozostali użytkownicy. Rozumiesz juz, czy moze masz jeszcze jakieś zastrzeżenia? A przy okazji, jesli juz się ze mną bawisz w grę słowna:
Forum jest NASZE <wtedy napisałem NAS> - więc w każdej chwili, mozna to wszystko skasować <do takiej sytuacji nie dojdzie, ja po prostu napisałem, jak jest>.
Forum jest WASZE <wtedyu napisalem WAS> - wy się zajmujecie tymi spamerami itd, więc teraz nam niczego nie zarzucicie.
ja naprawde mam podziw dla osob ktore zajmuja sie strona...wiesz ze strona zawsze stoi "nad" forum...dla mnie powinienes sie zdecydowac qiax...albo stronka, albo forum...bo z tego co piszesz to pierwszsym razem nie wyszlo ci byc "tu i tu"
Nawet nie próbowalem być wtedy na Forum... To tak gwoli ścisłości, ale wiesz co? Teraz to mnie tam rybka. Po za tym w tamtym okresie było za dużo spraw na naszych głowach, teraz może i na FastReda i Dark M jest tak samo, ale ja mam wolne ostatnim czasy. I ty masz podziw? Jakie to mile z twojej strony, zwłaszcza, że nie masz niczego do napisania w postaci tekstow itd, ale no cóż - w końcu osoba ktora w tym nie siedzi, nie poczuje, jak to jest <prawda? daniej byłeś spammerem, więc wiesz jak to jest, teraz jesteś modem - i również wiesz jak to jest. dołącz do redakcji, mniej kilka spraw na głowie i poczuj jak to jest>.
heh...moze tu cie boli ze robie to co robie dlatego ze kiedys zasmiecalem forum spamem ...ale moze cos w tym jest...bo jak na razie to byli spamerzy spisuja sie o wiele lepiej jako Modzi niz niektorzy...dlaczego tak jest ...nie wiem...w moim przypadku jest to ciagle pokuta za to co wydarzylo sie kiedys...staram sie swa "praca" naprawic to co kiedys popsulem...moze kiedy ktos oceni czy to mi sie udalo...a skoro ty podchodziles do tego w taki sposob jak opisales "brak czasu...nie moj temat" to juz nie moja wina...Solidu i WW jakos nie spamowali, a jako Modzi sa swietni...odpowiedni ludzi na odpowiednim miejscu
Ach, odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu... To takie mile... Co tam, że skoro świetnie sobie dawaliście radę, a mimo to, grono modów się powiększa, to coś tu nie gra. I jak sam napialeś, starasz się swą pracę naprawiać - wiec suma sumarum, Wielka Czystka na coś się przydała. Teraz super się postuje, co ARD? Jesteś lepszym od nas modem i na nic się nie zda żadne tłumaczenie z mojej strony. Innymi słowy: chrzanię to wszystko.