Gipsi:
Nom to ty tam sobie pośpiewaj a ja zarobie kase na prawdziwym śpiewaniu z najbalrzdziej popularnymi japończykami i zarobie jej tyle że będę chodził do tych japońskich klubów do których jak wejdziesz to w środku wystruj jest jak wnętrze tramwaju i możesz z pięknymi azjatkami w kruciutkich spódniczkach i mundurkach robić różne ciekawe rzeczy... jak się podczas tej kolacyjki po karaoke zabardzo nieschlejesz i będziesz mógł robić dalej co trzeba to może nawet będziesz miał tyle zabawy co ja... tylko że ty następny dzień spędzisz na kacu a ja od rana będe w dżakuzi z piękną Ayumi Hamasaki robił różne "cieplutkie" rzeczy... (chyba co raz bardziej montujemy ale co tam )
BTW:To było"Ziom za ziomem, za ziomem ziom... wszysycy freestylować chcą...", ostatnimi czasy?? LoL ta piosenka jest tak stara jak białe trzewiki mojego starego... Był to "hit" O.S.T.R. -najlepszego polskiego Hip hopowca
Co do tego tekstu - to nie wiem, napisałem, że był ostatnio popularny,a z czego się on wywodzi to nie mam zielonego pojęcia, bo nie interesuje mnie za bardzo polska, chora, muzyka. Zarobisz kasy tyle, że szok... Ayumi Hamasaki... No cóż, tutaj już mogę żałować, ale za to, po tej skończonej wycieczce wyjade do kraju, gdzie będą na mnie czekały polskie dziewczęta <"cudze chwalicie, a swego nie znacie " - to się wezmę za głębsze poznanie>, zaś u ciebie... Ha, to będzie szok, gdy z rana obudzisz się u boku dwóch podstarzałych panów, zlani potem, po "ostrym" koncercie, albo gdy zobaczysz Ayumi bez makijażu. Po za tym, zawsze twierdzilem, że lepsze jedno miłe zdarzenie w całym życiu, by było co wspominać, aniżeli ciągłe takowe, bo wpadasz w rutynę. Więc Gipsi, czekam na zaproszenie.
Tu się muszę zgodzić... but who cares? For sure not moderators...
For sure not in this topic of course.
O tego właśnie nie umię zrobić;/
Nikt nie jest doskonały.
Na to odpowiedż już dałem w P.S.(które przeczytałeś)
I ja na to odpowiedziałem...
To zobacz wreszcie... ujrzysz prawdziwie zaspałego ew.zaćpanego człowieka
Nie chce mi się, zresztą, zapomniałem, jak się ten temat nazywa.
qiax wqrw***ś mnie... czy ty wogóle czytasz co ja pisze? Przecież pisałem: na pierwszym miejscu niepełnoletni...
Pisałeś to w TYM topicu, bo nie pamiętam... Wiesz, pedofilia zakazana...
ARD:
leniwych modow to mielismy przed Wielka Czystka...wtedy to im sie nie chcialo nigdzie zagladać...qiax, byles wtedy modkiem
Podsumujmy - na tyle tematów itd, 3 moderatorów, z których jeden się ciągle uczy, drugiego wcale nie ma <nie zagląda na Forum>, a trzeci nie mógł ogarnąć tego całego chaosu... Wszystko co na ten temat miałem do powiedzenia, napisalem.
czy funkcja moda sprowadza sie tylko do usuwania spamu ...Gipsi wie duzo w tych tematach wiec dlatego został tam Modem...
A do czego innego? Równie dobrze, daj moda Mortusowi, bo zna się na Chrono Cross, Zellowi, bo na Soul Reaver itd, itp.
dziwie sie ze poruszacie ten temat...za swoje decyzje odpowiadam tylko i wylacznie przed FastRedem, przed nikim innym...jako ze nie uslyszalem od niego slowa sprzeciwu uwazam ze jest wszsytko k...pozdro all
Bo prostu mnie to zaciekawiło... Ja rozumiem, że przed FastRedem za to odpowiadasz, ale komentować tego, co się dzieje na Forum, nikt i nic mi nie zabroni <no chyba, że słaba głowa...>.
Zell Dincht:
ard o ile sie nie myle to przed czystka bylo trzech modow - qiax fast i dark master. i kompletnie nic nie robili a spamowanie bylo przez kilka dni i to ostre (prawie jak na czacie). podobno ktorys wtedy gdzies wyjechal ale pozostala dwojka? pewnie nawet na 4um nie zagladala...
Nic nie robili... Jasne, że nic nie robiliśmy, a to, że czasami całe noce spędzaliśmy na usuwaniem postów, czasami tematów itd, to o niczym nie świadczy. Nie będę pytał dlaczego itp, jesli ktoś chce sobie poczytać nasze "tłumaczenia", to jest do tego stosowny temat.