Z tych wszystkich deklaracji to sie wspaniała impreza zapowiada... Już sobie wyobrazam granie na 4 telewizorach
w jednym pokoju z browarkiem, jakas fajna muza, i wogole... całość jest jak najbardziej prawdopodobna, tylko trzeba żebyscie przyjechali, w sumie to nawet mozna zrobić dwa noclegi... ale watpie zebym dał rade z Wami dwa dni wytrzymac
poza tym wcale moze niebyć mozliwości fizycznej zeby załatwic dwa noclegi, a niekoniecznie musza byc chetni na taki długi zlot
dzięki za oferty przywiezienia konsol, gier i telewizora
ja ze swojej strony postaram się załatwic jak najwiecej, gdyz jestem na miejscu i w pewnym stopniu organizuje ten temat...
jest jeszcze jedna sprawa, bo w ciągu tych dwóch dni pewnie, cos bedziemy jedni, pili i wogóle więc sprawa wyzywienia to indywidualna sprawa... jesli ktos wyzyje na suchej bułce jego wybor, jeśli moj plan sie powiedzie i bedziemy robic grilla pierwszego dnia... to wiele kosztowac nie bedzie, ale pewnie trzeba bedzie sie zrzucic na prad, ale to niewielki wydatek... dajmy na to 10 zlotych za cały dzien grania...
ale poki nic jeszcze pewnego nie ustaliśmy to nie bede porzuszał sprawy kasy i jakichkolwiek platnosci, bo to sprawa prawie nieistotna... chciałbym zebyscie tylko wiedzieli, ze takie cos moze miec miejsce
mam nadzieje, ze to nikogo nie zniecheci....
wprawdzie organizuje zlot, ale trudno żebym za niego placił :roll: