Ehm.... <odchrząknięcie> <odkaszlnięcie>... to co z tym zjazdem.... gadamy i gadamy, a tu nic z niego nie wychodzi... póki co potrzebujemy:
1) Organizatora - kogoś kto przejrzy oferty i znajdzie lokum dla zjazdu. Najlepiej, żeby to była osoba pełnoletnia (od razu mówię, że ja się nie podejmuję).
2) Przybliżone wpółrzędne geograficzne - teren na którym w danym czasie znaleźć się będzie mogła największa ilość user'ów SZ... nejpewniej jakaś spora metropolia do której łatwo dojechać i w która nie wygląda jak wioska amiszów. Organizator powinien być z tego regionu.
3) Jasno zdefiniowanej liczby osób - ludzie, którz mogą i chcą pojechać. Ich liczba będzie napewno potrzebna do dokładniejszej organizacji wyjazdu.
Problem polega na tym, że wszystkie te rzeczy reagują ze sobą wzajemnie i ciężko jest coś postanowić względem jednego, nie wiedząc nic o reszcie. Póki co mówiliśmy, że ma to być wyjazd do Krakowa.... mi się podoba, ja lubię Kraków. Z moimi starymi problemu nie będzie... powiem im, że wyjeżdżam i będę za pare dni, to jedyne co mi odpowiedzą, to żebym kupił oscypki. Jeżeli tak jak z trójmiasta, prawdopodobny jest wyjazd większej liczby osób (ja naliczyłem 6), to warto by pomyśleć o znalezieniu kogoś z prawem jazdy i dostępem do samochodum, bo wtedy taniej i szybciej wyjdzie (mi się nie chciało wyrabiać prawka, Hisoka jeszcze nie ma). Jeśli organizować to mamy w Krakowie, to potrzebujemy kogoś z rejonu, aby załatwił lokum... przypominam sobie, że 7Cloud7 się w tej kwestii zaoferwał, ale go ostatnio nie ma i nie wiem jak to wyjdzie...
Czekam na pomysły lub coś, co ruszyłoby ten cholerny zjazd w dobrym kierunku...