Hej Chłopaki to ma być zjazd a nie popijawa jak tak ma być to ja się wtedy nie wybieram....
Ja słynę wśród moich przyjaciół jako abstynent (nie patrzecie na to co pisze Lemax.... on zazwyczaj pisze bez sensu) i jestem z tego dumny. Nie znaczy to, że nie piję wogóle, ale nie pijam alkoholu w dużych ilościach, bo nie lubiam zwyczajnie. Popijawy nie będzie, więc się niczego Yuz nie bojaj ("prawda chłopaki?!!!"<dodałem przez zaciśniete zęby, patrząc w szczególności na Hetiego i Serdża>)
aha no właśnie jakb był tam telewizorek to ja zabieram PSone i robimy turniej w Tekkena
buhuhuhuhu to się na śmierć szykujcie śmiertelnicy, bo ja i moja Ling Xiaoyu was wdepczemy w ziemie hjehjehjehjehje
HEHEHEHE.... to ja wezmę Wielką Potężną Księgę Warhammer Fantasy Role Play i rozegramy prawdziwą sesję, a nie takie tanie substytuty w jakie tu gramy. Wezmę kości wielościenne, karty postaci (takie douzupełnienia), dodatki do WFRP, kadzidełka i całą resztę niezbędnych do sesjowania akcesoriów (hmm... jeszcze kreda, bo się lepiej gra w pentagramie.... hmm...).
no to sie ktos moze wypisac no nie
tak sobie mysle ze troche malo cchetnych ja na syast
trza się jeszcze popytać innych stałych userów. Będzie grupka ze 20-30 osób, to spokojnie wystarczy.
Ale Marvell dobrze gada... jeszcze kupa czasu przed nami... jak się teraz na to napalimy to nam zapału na wakacje nie starczy