ee to ARD powie mieciowi ze straganu ze przez pare dni sam musi kapcie sprzedawac : P
O LOL :lol:
a mnie tam w sumie nie musicie dopisywać... jakoś coś mi się nie wydaje żeby z tego cosik było... wiecie do wakacji mamy il? 10 miechów? 9? mniejsza o to kupa czasu... w te wakacje też z tego nic nie wyszło i raczej nie wyjdzie, na zime praktycznie miejscówka była już załatwiona ale widze że dużo osobom nie pasuje... no to wypada na lato... ale siakoś mi się to nie widzi żeby coś było... ale co mi tam w sumie to jednak wpisz mnie na liste bo ja pojechać będe mógł na pewno
pozatym wcześniej były jakieś pokoje... jakie pokoje panowie wypożyczamy jakiś domek i robimy tam meline jakich mało... jeden domek i lajtowo się pomieścimy.. winko przy okazji obalimy... tfu co ja rymuje... na zjeździe nie będzie żadnego alkoholu, bo będą młodzi więc pozwolic sobie na to nie można
Wizard:
No to ty fajnie masz jak cie w wieku 16 lat (bo teraz masz chyba 15 nie?) rodzice puszczą samego do Krakowa... jesteś tego pewien bo mnie by chyba nie puścili... a tak pozatym to wydaje mi się że w gre powinny wchodzić 2-3 dni..