Autor Wątek: Soul Blade / Edge, Soul Calibur 1, 2, 3 i 4  (Przeczytany 50057 razy)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Soul Blade / Edge Soul Calibur 1, 2 i 3
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 18, 2004, 05:14:58 pm »
żę spawn jest na iksie to wiem, ale słyszałem że w innych wersjach też można go mieć w ten właśnie sposób :P :P :P ta wiem że to kolejna bajka w stylu wskrzeszania aeris :P

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #61 dnia: Lipca 21, 2004, 04:00:57 pm »
To bajka, ja o soulu czytałem gdzieś, że jak na Xboxie wciśniesz wybierając postać A+Select, to możesz zagrać
 w przypadku Yunsunga - Assasianem
Astarotha - Berserkerem
Cassandra OR Sophitia - Lizardman - oczywiście jest to totalna primaaprilisowa bzdura...
 z innej półki - gdy grasz na Xklocu wciśnij L+R+start+select - wygrywasz walkę... kolejna bzdura, dla naiwnych, ta kombinacja klawiszy to InGameReset, pod warunkiem posiadania przeróbki i zainstalowanego EvoX
Kame Hame Ha

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 08, 2004, 11:53:12 am »
No niestety bardzo załujem ze nie ma tych postaci na innych konsolkach(chodzi mi o Linka,spawna czy heńka)bo ja to bym sobie Linkiem zagrała ale przeciez nie bede specjalnie kupowac konsolki na jedna gre....

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #63 dnia: Września 29, 2004, 10:26:43 pm »
Heh heh...dzisiaj grałem u kumpla w SC2 (pożyczyłem mu PSa2). Potem postanowiliśmy zagrać w coś innego więc powiedziałem innemu kumplowi żeby wyłączył konsolę. WYŁĄCZYŁ JĄ W CZASIE SAVE'OWANIA ! No i wiadomo co się stało
Co straciłem ?
- Wszystkie bronie dla wszystkich postaci
- Wszystkie dodatkowe postacie
- Dodatkowe stroje
- Dodatkowe plansze
- Wszystkie dodatkowe tryby gry (w tym całe Museum)
- Weapon Master Mode wykasowany do zera
- Ponad 300 walk Nightmarem i ponad 200 walk Mitsurugim
- 78 level w Weapon Master Mode
- Ponad 3 miliony złota w Weapon Master Mode
- Ponad 100 godzin grania
Czyli ogółem mówiąc wszystko. ;(
Potem ten gościu zaczął się wykręcać, że to nasza wina, bo my mu kazaliśmy wyłączyć konsolę. Już trzecią sejwkę mi rozwalił (GTA: VC, Tekken Tag i SC2). On już raczej nie dotknie tej konsoli...
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #64 dnia: Września 30, 2004, 05:14:26 pm »
Heh no to niezła kapa Solidus ale popatrz na to z innej strony: masz wreszcie powód żeby na całego powrócić do grania w twoją ulubioną bijatyke, ponowne kilkadziesiąt godzin grania :lol:  a Nightmerem to ja bym sobie takie 300 spotkań z chęcią pograł bo gość wygląda zajebiście... więc nie martw się tylko do pada biegnij :lol:  ...ale koleś nie tylko nie dotknął by mojej konsoli, ale i nie przekroczył by progu mojego domu...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #65 dnia: Października 01, 2004, 11:46:00 am »
Dobrze, ze ja konsoli nie pożyczam nierozsądnym kolegom. Bo inaczej straciłbym 1500 walk astarothem, 900 Talim, 800 Seung Miną i wogóle prawie 400 godzin w SC2 O odblokowaniu wszystkiego jeszcze raz nie wspomnę. A najgorsza by była strata statsów z Versusa - tam niepodzielnie rządzi Seung Mina - 200 zwycięstw, ok 40 porażek i w sumie ok 80% skuteczności... a za drugie zabiłby mnie Gladi - Astaroth - 500wins, 400lose i ok 60%
Kame Hame Ha

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #66 dnia: Marca 24, 2005, 12:23:41 pm »
Look what I found:
GamePro reported that Namco will be releasing Soul Calibur III exclusively for PlayStation 2. Theg ame will have 3 new characters, with a 25 playable characters in total. There is a Character Edit Mode for players to create their own fighters. Soul Calibur III is scheduled for an Autumn 2005 release in US

Ciekawie się zapowiada..... ciekawe tylko, czy to będzie kolejna rewolucja, czy tylko odgrzewany kotlet......
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #67 dnia: Marca 24, 2005, 03:30:42 pm »
There is a Character Edit Mode for players to create their own fighters

Yatta! skarpetkowy wojownik nadchodzi ;] ee ja słyszalem że juz sie okazało że exkluzywnosc dla konsoli sony to plotka, no ale w sumie to sa same plotki ze niewiadomo w co wierzyc...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #68 dnia: Marca 24, 2005, 04:46:07 pm »
Widziałam już jakieś screeny do Soul Calibura i w sumie nie wiem co o tym powiedzieć.Wiem,że napewno tymi trzema charakterami będą jakieś dwie kobiety,jedna z nich włada wielką obręczą O_o .Jest jeszcze jakaś postać z włucznią...i tyle wiem.Jak znajdę sccreny to zapuszcze linkiem.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #69 dnia: Marca 26, 2005, 08:34:49 pm »
patrzcie! Znowu coś znalazłem:

o fak..... Już samo logo jest wystarczająco dobre, żeby nakłonić mnie do kupna tej gry (gdyby logo było kiepskie i tak bym kupił :P )

I teraz żebyt nie było, to macie jeszcze krótkie inffo.... a właściwie kryptoreklamę:
Customizable characters: Create your own character after you or the ideal warrior you’ve always wanted to be. Choose the sex, occupation, look and even a weapon for your own original character.
Your original character is the star: The Chronicles of the Sword mode allows your original customized character to play through a mode much like real-time simulation; you can see your own character in the battles that unfold.
3 Brand new characters! Zasalamel, Tira and Setsuka wield their specialty weapons to join the classic cast for a total of over 25 characters.
More stages than before: Battle it out in more stages than ever, from a castle in Germany to a shrine in Greece, or even at the top of a clock tower.
+ jeszcze mały dodatek na święta:

Jak widać na załączonych obrazkach pojawiły się trzy nowe postacie (Zasalamel, Tira, Setsuka)...... Ten koleś w bieli przypomina mi trochę astarotha, ale za to ma fajną kosą. Jeśli chodzi o panie, to uważam, ze mają troche przekombinowany design..... ten zielony mi się nie podoba, i ni bardzo rozumiem jak mozna walczyć obręczą......

You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #70 dnia: Marca 26, 2005, 09:03:54 pm »
fajne te postacie... logo też niczego sobie... szkoda tylko że ich nie widze... nochyba że gra ma zmienić nazwe na user posted image :/ Wizard zapodajm oże dirct linka do strony bo z chęcią bym zobaczył :)
« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2005, 09:04:20 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #71 dnia: Marca 26, 2005, 09:21:15 pm »
a fak...... jak ja uwielbiam, kiedy się internet rozwala....... no dobra:
Dokładny link: http://www.the-magicbox.com/0503/game050324e.shtml .... a jak nie będzie działać to po prostu wejdx na www.the-magicbox.com i sprawdź newsy

Offline Dark M

• General
    • http://

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Uchiha Shin

• Soldier
    • http://dhost.info/narutozone/
« Odpowiedź #73 dnia: Marca 29, 2005, 12:17:08 am »
Check it! Mozna troche poogladac i sie dowiedziec ;)
http://www.soularchive.jp/

A tu pierwszy oficjalny Main Page  :D
http://www.soulcalibur3.namco.com/

Nie wiem jak Wy, ale ja juz ostrze pazurki  :)

Edit: Gipsi, racja mi teraz tez sie nie otwiera, ale bije sie w piers, ze w momencie dodawania dzialala  ;) Wiec pewnie niedlugo znowu bedzie, moze dadza wiecej info niz "Available in..."  :P  
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2005, 10:19:07 am wysłana przez Uchiha Shin »
When a person wants to protect something or somebody precious to him... He can be truly strong.

Actually posting as Spitfire

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #74 dnia: Marca 29, 2005, 10:12:12 am »
z nowych postaci najbardziej podoba mi się Setsuka... Tira też jest wporzo z wyglądu choć na pierwszy żut oka mi się niepodobałą, ale jednak jest spoko a co do jej broni to pewnie dzięki właśnie takiej broni będziem ożna zastosować kilka fajnych pantentów tak jak okręcenie wokół jakiejś części ciałą czy inne dupsy o których namco napenwo pomyśłi... moim zdaniem broń ciekawa... ten czarnuch jakoś mi się niepodoba, ma fajną broń ale sam w sobie jakoś mi się niespodobał....

co do strony od bambosza to mój get right ma dałna i nic mi nie ciągnie, IDM padł, a zapisz plik jako to mi nie działa z tymi filmikami bo po jakimś czasie mi pisze żem inął czas na ściągniecie pliku... czyli ie oglądne sobie tych filmików narazie...

a na stronce Uchihy -soularchive są fajne tapety i Setsuka chwilowo poleciała na pulpit... a ten niby MainPage mi nie działa :/ jednak internet w stodoole to nie fajna sprawa :/

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #75 dnia: Września 21, 2005, 09:31:10 pm »
Łah...na stronie www.soularchive.jp możemy zobaczyć postacie z Soul Calibura 3. Będzie on jeszcze na PS2. Radzę w Characters zobaczyć Nightmare'a, który wygląda jeszcze bardziej tr00, grim, szwarc und nekro(tak, to jego mam a avku). Ładnie wygląda też Raphael, który w wyniku zatrucia energią Soul Edge'a stał się "ivyl" oraz Zasalamel - dupny koleś z kosą.
« Ostatnia zmiana: Września 21, 2005, 09:31:57 pm wysłana przez Dark Butz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #76 dnia: Września 25, 2005, 11:47:39 pm »
a wiadomo już coś o prmierze? Kiedy będzie? Bo w sumie SC2 nawet nie zaczynam grać tylko czekam od razu na trójke.
Dużo postaci widze będzie... Nightmare... heh ja chyba nazbyt nie pamiętam nazbyt artów z SC2 bo mi on wgląda tak samo ;] No ale chyba nie miał wtedy paszczy na ramieniu albo kij wie... w każdym razie mi się podobały te arty jak miał rozpuszczone włosy.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #77 dnia: Września 25, 2005, 11:54:00 pm »
Na Ultima.pl piszą, że 10 października źródło

Edit
To mój setny post ^^ oby tak dalej.
« Ostatnia zmiana: Września 25, 2005, 11:57:27 pm wysłana przez Musiolik »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #78 dnia: Września 26, 2005, 12:00:02 am »
A ja będę bluźniercą i powiem wam w tajemnicy, że SC2 śmierdzi i jest maksymalnie syficzny... póki co mam na konsoli dwie nawalanki.... Soul Calibura 2 i Tekken Tag Tournament. Tekkenik jest o niebo albo o dwa nieba lepszy, bo kombinacje są mniej lamerskie i bardziej skomplikowane. Wszystko jest efektowne i wogóle w SC2, ale sam system mi się bardzo nie podoba (tylko Hisoce się podoba nie wiem czemu... ale jej zdanie się nie liczy, bo dzisiaj pierwszy raz w życiu trzymała w rękach pada od konsoli...)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #79 dnia: Września 26, 2005, 12:21:42 am »
A mi bardziej przypadła do gustu seria Soul ...., ma to czego wg. mnie brakuje Tekkenom, mianowicie dynamizmu, jak dotychczas grałem we wszystki części i na pierwszym miejscu jest SC2, później SB, na trzecim SC. Powiem tylko, że ta gra wymiata..
« Ostatnia zmiana: Września 26, 2005, 12:21:59 am wysłana przez Musiolik »