patrzcie! Znowu coś znalazłem:
o fak..... Już samo logo jest wystarczająco dobre, żeby nakłonić mnie do kupna tej gry (gdyby logo było kiepskie i tak bym kupił
)
I teraz żebyt nie było, to macie jeszcze krótkie inffo.... a właściwie kryptoreklamę:
Customizable characters: Create your own character after you or the ideal warrior you’ve always wanted to be. Choose the sex, occupation, look and even a weapon for your own original character.
Your original character is the star: The Chronicles of the Sword mode allows your original customized character to play through a mode much like real-time simulation; you can see your own character in the battles that unfold.
3 Brand new characters! Zasalamel, Tira and Setsuka wield their specialty weapons to join the classic cast for a total of over 25 characters.
More stages than before: Battle it out in more stages than ever, from a castle in Germany to a shrine in Greece, or even at the top of a clock tower.
+ jeszcze mały dodatek na święta:
Jak widać na załączonych obrazkach pojawiły się trzy nowe postacie (Zasalamel, Tira, Setsuka)...... Ten koleś w bieli przypomina mi trochę astarotha, ale za to ma fajną kosą. Jeśli chodzi o panie, to uważam, ze mają troche przekombinowany design..... ten zielony mi się nie podoba, i ni bardzo rozumiem jak mozna walczyć obręczą......