a ja slyszalem ta plytke muse juz jakis czas temu... i szczerze mowiac nic specjalnego, chociaz takie kawalki jak hysteria, time is running out, thoughts of dying atheist i falling wawy with with you (za pierwsza minute ) sa calkiem calkiem
Muse - Time is Running Out to absolutnie genialna piosenka i bez niej i piosenek Placebo pewnie nie zaczałbym słuchać Rocka ani nawet Jrocka... bo to przez Placebo i Time is Runing Out Muse'a zaczałem słuchać Gackta który w moim mniemaniu miał bardziej nowoczesne brzmienie niż te 2 "New Rockowe" czy tam progresywne zespoły...
Time is Running Out polecam aboslutnie każdemu,.. choć dziabeł lepiej nie ściągaj ;]
Seregey - Slipknot to nie Metal... na szczęście... z tego zespołu polecam ogormnie "Wait and Bleed"
Yuz, święta racja...Choć do tej gry właśnie pasuje...Nie zmienia to faktu, że jest niesamowicie dziwna...No i na dłuższą metę nie polecałbym jej słuchać, chociażby dla własnego zdrowia... wink.gif
ale na przykład Soundtrack dop Silent Hill 2 jest genialny... znajdują sie na nim nawet utwory gitarowe... OST do Silent Hilla mi też się niezbyt podobał ale pierwsza piosenka ( a co za tym idzie intro z rej cuownej gry) jest po prostu boska... polecam z OST do Silent Hill 1 choć opening gry...
"Ale jestem" (wójek Google zawsze pomocny).... swoją drogą to zawsze lubiłem tą wokalistkę... jedna z moich ulubionych w Polsce, bo reszta to jakieś popy zazwyczaj... a ona próbowała i próbuje chyba dalej robićmuzykę ambitną.. chill out'ową zresztą, co jej się chwali... tak.... Ania Jopek nie jest zła....
Tak ;/ a jak ja mówiłem że ta klientka co śpiewała Widziałam orła cień (Kasia Stankiewiz chyba?) wydała zajebistą piosenke która ma Chilootowe brzmienie to mnie wszyscy wyśmiali.. podczas gdy ja ją popierałem bo zerwała z popem i skierowała się w strone chiloutu na styl Smolika...
Hehehe...A propos szybkich solówek to do głowy mi przychodzi nikt inny jak Children of Bodom...Czasami próbuję sobie wyobrazić jak to może technicznie wyglądać ,ale jeszcze mi się to nie udało bgrin.gif ...
słyszałem 2 piosenki tego zespołu... wedłóg ich fana były to najlepsze ich nagrania... mi strasznie nie podeszły... sprawdze twoje linki jak będe miałwięcej czasu może i podejdą, ale po tym co słyszałem to wątpie... jakaś piosenka miała w tytule chyba "Waterfall"... no ale zobaczymy jak będzie z tymi...
Z polskich wokalistek lubię jeszcze tą co zajeła II miejsce w I edycji idola [chwilowe zaćmienie co do nazwiska.
Flinta... Ewelina Flinta...