Czy ktos na tym forum słucha innej muzyki niż j-rock, nu metal, metal, hard rock, gothic itp?
eee z tego c ty lubisz to pamiętam że Madonny mi siępodobały 2 piosenki... nie pamiętam tytułów, w jednym klipie chodziła po plaży w jakiejś sukni ciemnej i welonie, i były tam też jakieś kruki... fajna byłą...a 2 nie pamiętam ale mi się podobała
SergeyBoy
ja....ja slucham praktycznie wsyztskiego
eee ja myslałem że ty tylko hopów słuchasz
ostatnio już tak ze ździwieniem patrzałem na twoje posty i czytałem o jakimś zespole Bling Guardian...
Morchol:
ee ayumi smierdzi wiekszosc piosenek fajne jest Evolution z tego co narazie przesluchalem
To ty jesteś chyba taki ziomuś co to techniawko podobne hity preferuje
Ayumi nie śmierdzi wcale aż tak bardzo jak mogło by się wydawać... ma wiele super piosenek, ale tylko tych wolniejszy, no świetnych ballad... ale ja poprostu lubie wolne piosenki... zresztą nie wydaje mi się żeby akurat o niej można było mówieć że śmierdzi, ona ma cholernie dużo piosenek i nie wiadomo na co natrafisz... wiecie ile ona ma lat? 25 albo 26...a zgadnijcie ile albumów?... coś około 20... robi wiele remixów więc jest wiele "techniawek" w jej dorobku... mi się podobają niektóre piosenki jej tylko... właśnie se sprzątam i przesłuchuje album więc napisze wam mietki co mi się podoba z każdego albumu jaki mam
Ayumi Bests:
Love Appears:
9.P.S II
13.Monochrome-jeszcze jest zjadliwe ale i tak nie bardzo...
I am:
3.Conected -super, pierwsza piosenka Ayumi jaką słyszałem^^
8.Still Alone - Geez jaka ta piosenka jest genialan to mnie aż serce boli, bez kitu jak kiedyś szłem ze słuchawkami na uszach to i wiatr mi napieprzał na twarz to myślałem że siępopłacze idąc sobie w ten jesienny wieczór, zajebisty głos Ayu i świetne gitarki
9.DayBreak - narastający głos Ayu i gitary popowe lajtowe;] Kolejna super piosenka
10Fajny przerywnik taki bitowy trwający 1.20min... muzyka troche jakaś zeschizowana z domu strachów:)
12.A song is born-wolniutka fajna
13.Dearest - wolna fajna
15.Endless sorrow gone with the wind, kolejna genialna piosenka na chwile gdy wiatr wieje ci we włosy
Ten album jest chyba najlepszym Ayumi jaki słyszałem:)
A Ballads:
1.Rainbow - nie ma co gadać. ta piosenka jest niesamowita dla takich uczuciowych bestii jak ja, dzięki tej piosence Ayumi podbiła serca niesamowitej liczby osób na świecie... nawet metalowe mietki z mojej klasy to uwielbiają... jaki ona ma tam "miły" i delikatny głos to jest poprostu niesamowite
6.Seasons-a nawet mi się podoba,
9.Sotsuguyou shashin - a ta piosenka jest super gdy jestem w trakcie omjego ulubionego hobby... czyli leżenia na łóżku przy zgaszonym świetle... świetnie się spisuje wtedy i jest poprostu super... kojarzy mi się z jakimś nie wiem... pieprzonym kwiatem który wypuszcza pąki, albo kwiatem przebijającym się przez śnieg... albo z tatą wracającym po nocce z pracy i zakradającym się do pokoju... polecam zgasić światło i leżeć i słuchać^^
Memorial Adress:
Mam tylko 8 piosenek z tego albuu i podoba mi się tylko:
7.Forgiveness - bardzo ładna pisoenka... głos Ayumi jak i otoczenie narasta z każdą sekundą żeby w końcu "wybuchnąć" uspokaja się i znowu narasta i wybucha...
My Story:
1.Catcher the light - ponad 2 minuty super piosenki...
8.Moments - podoba mi się... ale to był signiel Ayumi, więc jego bardzo często słuchałem, dla mnie bardzo fajne to
10.Carols-spokojna, ale inaczej spokojna niż te z poprzednich albumów... mi się bardzo podoba... to kolejny singiel promujący ten album
To był najnowszy album, nie podoba mi się i przesłuhcałem go tylko 2 razy... ale te 2 single mi się podobają i super jest ta 1 piosenka, ostatnio w JRock i mp3 topicu podawałem link do tego albumu ale już go chyba tam nie ma na tej stronie co zapodawałem...
To były albumy Ayumi które ja posiadam... oprócz tego mam duuuuużo piosenek luzem... i kilka (naście z nich mi się podoba)
Ogólnie to dla mnie ma wieeeeele piosenek syfiatych... ale ma wiele wspaniałych i za to ją bardzo lubie... ale żeby ją docenić trza lubieć wolne ballady... aprzeca na tym forum same metale siedzą
P.S. Nudziło mi się?