heh ja ofkoz prawie tylko japanese music słucham.. ale.. ale czasami cosik innego się wkręci na moja liste.. więc czego to ostatnio słuchałem?
Bardziej podoba mi się Within Tempation,a od niedawna ich piosenka "Newerending Story".
no tego zespołu przesłuchałem pare piosenek i w sumie jedyna którą nadal słucham i która jest poprostu bardzo fajna to "Ice Quen" bardzo mi się podoba i najlepsza piosenka tego zespołu...
oprócz tego przesłuchiwałem piosenki Night Wisha poraz kolejny i tym razem już mi się podobały o wiele bardziej niż za poprzednim słuchaniem ale to jednak nie moje klimaty... choć czasami sobie zapuszczam ich muzyke, ulubiona piosenka to "Wish I had an angel" przynajmniej u mnie się tak to nazywa a ta piosenka była też kiedyś w klipie Devila do FFVIII
podobne klimaty do Within Temtation które mi się podobają to swietna piosenka Enigma - Gravity of Love -strasznie mi się spodobała i często ją zapuszczam, fajna nuta.. świetny głos kobiety i jakiś hur wypaśny z tyłu.. poprostu fajne wolne granie
a oprócz tego coś jeszcze? a no tak...
Kylie Minogue - I believe in You -wypasiona piosenka.. poprostu super