Na te emulatrory to soobie jeszcze poczekacie... nie oszukujmy sie nie ma nawet jeszcze emulatora DC ktory wyszedl jusz wiele lat temu... tfu co ja mowie.. ktory zszedl ze sceny kilka lat temu... tak wiec jak beda emulatory konsol obecnej generacji to jusz dawno wyjda konsole kolejnej generacji... a co za tym idzie znowu slinotok obserwujac nowsze pozycje....
PC jusz hyba calkowicie wpadl z gry jesli chodzi o rozrywke... w tym roku na e3 na pc nie okazano raktycznie nic...
Jak mowi Banan z mojego ulubonego pisma konsolowego(Neo Plus): "Powiem tak.Grami na pecety nie jara sie juz nikt. Coraz wiecej z nich kierowanych jest d tatusiow, ktorzy cha pograc w bardzo okreslone gatunki albo ich dzieci, ktore sa za male zeby sobie kupic konsole. Na swiecie konsole sa fajne isa dla mlodziezy a pecety sluza tylko do pracy. Tak, wiedzieliscie juz o tym, ale dla mnie nigdy nie bylo to tak widoczne jak po tegorocznym E3. Tlumy zbieraja sie tylko pod stoiskami lub telebimami z grami konsolowymi. Grami pecetowymi sie juz nie jara- w pecetowe sie gra. Emocje towazysza grom konsolowym"
Cuz tak pisze Banan i wielu z was pewnie sie z nim nie zgodzi..ale moim zdaniem to jest faqt...
PeCety jusz sie nierozwijaja jezeli chodzi o gry od dluzszego czasu... GamePlay na pisal ze to na podstawie PCtow wprowadzasie nowe ideee... a ja powiem gowno prawda(sorki GP
) ale moze i tak jest ale tylko w sferze tehnicznej... jezeli chodzi o zabawe gry na konsole oferuja wiele swiezosci i wciaz sie rozwijaja... nie mowie o samej rozgrywce ale takze i o nowych pomyslach... spojrzcie ile gadzetow wychodzi do konsol: gitarki i inne maty i dupsiki do gier tanecznych, niedawno ukazal Singstar ktory jest kolejnym nowatorstwem...podobno swietna gra... eye toy play od sony (czyli kamerka i giercowanie soba na ekranie
) Nowa konsolka Nintendo DS (czyli ta z dodatkowym ekranikiem i mikrofonem) swiat konsolowy wciaz sie rozwija i dzieki temu jak narazie gierki sie nie znudza....
aha GP powiedzial jeszcze ze konsole schodza ze sceny a PC nie... hmm niezgodze sie konsole sa zastepowane nowszymi konsolami..a wiec nie schodza ze sceny... ty pc tesh musisz po jakims czasie zmodernizowac wiec pc tesz schodzi ze sceny w takim razie...
Jezeli chodzi o rozrywke -przyszlosc naezy do konsol... a to ze ja tej przyszlosci na razie nie uswiadczam to juz inna sprawa... moja i sytuacji ekonomicznej w jakiej kraj sie znajduje...