Ja tam nie jestem przeciw tobie, tylko przeciw twoim argumentom, a to duża różnica
dwa lol-e zaliczyłem
:
A na konsolach na przykład bijatyka, jeżeli chcecie pograć TAG to trzeba kupić TTT a jeszcze chcielibyście mieć nowe postacie w tej grze, to trzeba kupić T4
poprostu lol, przecież to są poprostu dwie kolejne części, INNE GRY, a co do zjawiska o którym mówisz to rzeczywiście występuje ono, tyle że na PC, to na PC robi się grę i jeśli przynosi ona zyski robi się milion dodatków lub następnych części wychodzących strasznie szybko po sobie i niewiele się od siebie różniących(simsy, sportówki od EA, czy choćby ten nieszczęsny UT(2003,2004 i teraz pewnie coroku nowa część i kolejna kasa spływająca od fanów seri)A jeszcze co dotego ściągania sobie strojów i innych popierdółek to jest to możliwe, tylko narazie niezbyt wykorzystywane przez twórców gier na konsole.(zresztą trzeba mieć oczywiście do konsoli twardziela i network adaptera)
lol number 2:
i wszyscy zaczną mówić: PS2 do wyrzucenia, PSP do kupienia
PSP jest handeldem, a nie normalną konsolą, to zupełnie inna kategoria... czy gba wyparł psx? nie bo to co innego(a czy nowe wideo Panasonica wyparło pralki Bosha?)konsolką która wyprze PS2 będzie dopiero PS3 i owszem kupie ją, ale niedość że jeszcze "troszke" poczekamy, to będzie ona napewno kompatybilna wstecz, czyli spokojnie pogramy sobie w gierki z ps1 i2
EDIT
no qrde, trzeci lol w jednym poście, postarałeś się GP
(no offence oczywiscie)
Powiem jeszcze, że któryś z forumowiczów miał 3 konsole PS2 bo wszystkiie się psuły, do tego ta osoba nie kupowała modchipów do niej.
Taa a kompy się nigdy nie psują... niewiem, ale z tego co zauważyłem robią to o wieele częściej niż konsole. Czemu?
-w konsoli(cały czas wypowiadam się na podstawie ps2) może się zepsuć praktycznie tylko ten jeb**y laser, a w kompie? duużo części, z której każda jest narażona na usterki
-wirusy, robaki. grzyby i choroby weneryczne - kto ma stały dostęp do internetu i NIGDY nie miał ZADNEGO wirusa łapka w góre! co? nikt? a to mnie straasznie zdziwiliście
-windows - ósma plaga egipska, zesłana na ludzkość za nasze grzechy. Błąd na błędzie błedem pogania.(pozdrawiam bila g. przy okazji
)