Autor Wątek: Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P  (Przeczytany 50385 razy)

Offline Dark M

• General
    • http://
Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P
« Odpowiedź #120 dnia: Czerwca 03, 2004, 10:55:26 pm »
eeee tam ja wole grać na PC....  

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
« Odpowiedź #121 dnia: Czerwca 04, 2004, 03:47:29 pm »
przyszlosc naezy do konsol...

A w przyszłości będziesz mógł sobie po internecie surfować i drukować strony i skanować i... być może ale jest rzecz, którą PC ma a konsole nie -> uniwersalność. Na PC mogę sobie pograć, oglądać filmy (to jedyne rzeczy, które konsole mają) i jeszcze wejść do internetu, nagrywać płyty... i tak jak już wcześniej napisałem, (będę mógł) mogę sobie pograć w jaką tylko grę zechcę. Bo jak miałeś PSX a teraz masz NGC to w gry z PSX sobie nie pograsz. Na konsoli też nie zrobisz wielu innych rzeczy związanych z rozroywką: skomponujesz profesjonalnego utworu muzycznego, zaprojektujesz domu, stworzysz wielu innych rzeczy (np. gry). A grami na PC interesuje sie coraz więcej ludzi, gdyż nie ma ograniczeń jeżeli o nie chodzi. Na przykład możesz grać ciągle w coraz lepsze gry, jak na PS2 wyszło Gran Turismo to stwierdzono i tak rzeczywiście było, że lepszej samochodówki na PS2 nie ma (A wiadomo przecież, że GT jakieś pół roku po premierze PS2 w Japonii), RPG: nic dodać, nic ująć - FFX (niewiele później po GT); bijatyka: też wiadomo - TTT i/lub T4 (zależy od gustu). Ale no oczywiście nie zapominajmy o nowszych konsolach jakimi będą PSP i NDS. Ale ku zdziwieniu dodam, że ceny tych dwóch zamiast opadać rosną a Nintendo mało co nie zakończyło (nawet nie rozpoczęło) produkcji NDS bo zabrakło wyświetlaczy LCD. A wielkie/małe PSP miało zastąpić PS2, ale jak można to zastąpić skoro na rzecz eyetoy, dualshock i wielu innych gadżetów wszedł sam mikrofon o_O (Ngage'a chcą z niego zrobić...?). Tak więc jeżeli konsole mają zastąpić PC to chyba tylko u arystokratów i wielkich maniaków konsol, którzy lubią zbierać od groma sprzętu.

BTW1: Emulator Dreamcasta i PS2  już jest: www.ngemu.com ; X-box'a też ale niestety bardzo mało gier emuluje, a co do NGC to trawją prace na nim i już widać (na screenach) niezłe efekty :]
BTW2: nie pisz tak dużo bo nie chce mi się czytać :P
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #122 dnia: Czerwca 04, 2004, 03:51:14 pm »
taa tyle ze na tych emulatorach smiga co 50 gierka i to z max 5 fps albo samo intro i menu wchodza. ja dziekuje za takie emulatory
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 04, 2004, 03:58:20 pm »
być może ale jest rzecz, którą PC ma a konsole nie -> uniwersalność. Na PC mogę sobie pograć, oglądać filmy (to jedyne rzeczy, które konsole mają) i jeszcze wejść do internetu, nagrywać płyty...
Dziwna ta uniwersalbnosc... w gre pograsz na konsoli, film poogladasz na konsoli, ponecie pochodzisz po konsoli.. plyty nie nagraszna konsoili ale nagrasz ja na PSX ktory jest set top boxem a mozna na nim grac w gry na ps2 wiec to tak jak konsola -mozesz na niej nagrac nawet film z telewizji... wiec hyba nie jest tak zle z tymi konsolami i ich uniwersalnoscia pozostaje tylko pytanie kogo stac bedzie na PSX w naszym kraju....
Zle powiedzialem przyszlosc napewno bedzie nalezala do set top boxow...
Ale moim zdaniem jest tak: konsole do zabnawy ,pc do pracy
Nie wiem o jakie ci chodzi ograniczenie... i przede wszystkim w granie na pc interesuje sie coraz wiecej ludzi.. lol... podwojny lolek i niewiem co jeszcze :o  :blink: ... hyba zyjemy w innym swiecie GamePlay;p liczba ludzi grajacyh na pc spada z roku na rok...

Wiecej bnapisac nie moge bo ide grac w noge i kumple czekaja na 16 mam byc na boisku (sic :shu: ) wiec jak wroce zedytuje posta i sobie poczytasz :P

P.S. jak chcesz zebym ja pisal malo to sam musisz sie ograniczyc z pisaniem :P  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline GamePlay

• General
« Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 04, 2004, 03:59:20 pm »
Mylisz się, naprawdę mylisz się ;) Chankast emuluje wszystkie (ale nie wszystkie ładnie wyglądają) i to jeszcze z prędkością 60fps na 2200 MHz i kartą graficzną conajmniej Ge-force 2 Ti :) A z X-box widziałem Turok Evolutions 60 fps na 2800 Mhz i Raymana też. Co do NGC nie wiem jak to jest ale PS2 możesz mieć rację, że 5 fps. Tylko, że programiści emu PS2 chcą zrobić go kompatybilnego z grami a potem zwiększać szybkość :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2004, 04:00:05 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 04, 2004, 05:12:55 pm »
GP - to gdzie już jesteś w FFX na tym emulatorze? :P :P :P :P (tak wiem ze goopi zart ;) )

Boshe konsole są go grania, komp do pracy i grania w "specyficzne" gry(rts, fpp(na konsoli fpp to IMO porażka)) Kłućcie się dalej, życze powodzenia. I tak kłótnia wynika z jednej rzeczy, popatrzmy na taką sytuacje: mam teraz ps2 i kompa, dopóki nie miałem ps2, "jechałem" po "głupich konsolowcach" w mniej więcej tym stylu co teraz GP, no ale się nawróciłem, bo konsola naprawde jest 100 razy lepsza w kwesti gier. I co z tego że sobie nie wydrukujesz, czy nie poskanujesz... Qrde od tego masz kompa, konsola jest do grania i jest do tego lepsza niż komp(taa powtarzam się) A lodówka jest gorsza od mikrofalówki, bo gorzej się w niej pizze podgrzewa :D (<- uwaga aluzja :P )

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 04, 2004, 06:26:48 pm »
emulacja Xboksa posuneła się na tyle daleko że emuluje FMVki zrobione ze scenek wyjętych z gier... Rayman &Turok. Konsole heh... jak można muwić że konsole są gorsze od PC bo niemają drukarki(hociaż tak czy siak mają) skanera czy innego czegośa... konsole te spżęt robiony do grania.... a nie do skanowania.. bo idąc tym tropem można zrobić wojne odkużadcza z tosterem....:P

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 04, 2004, 06:34:41 pm »
Info z ostatniej chwili :D Dziabel będzie miał 4,3 + 18 urodzinki = PS2 :P tak więc nie będę sie musiał martwić emulacją ;)
]

Offline GamePlay

• General
« Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 04, 2004, 07:29:22 pm »
Wszyscy są przeciwko mnie >_< Ja się nie pogodzę, że PC jest gorsze w kwestii gier. Jak wychodzi jakaś gra na PC to, żeby mieć lepszą część to nie trzeba kupować drugiej gry tylko wystarczy łatkę do niej z internetu ściągnąć, przykład: Unreal Tournament 2003 (dzięki łatkom opcje polepszyły się i do tego są nowe tryby, gra w bardzo różni się od oryginału). A na konsolach na przykład bijatyka, jeżeli chcecie pograć TAG to trzeba kupić TTT a jeszcze chcielibyście mieć nowe postacie w tej grze, to trzeba kupić T4, a co ze starszymi postaciami?... Jeszcze pocieszcie się PS2 dopóki nie wyjdzie PSP, wtedy ta zacznie królować i wszyscy zaczną mówić: PS2 do wyrzucenia, PSP do kupienia. Kto teraz powie: PSX to super konsola bo wychodzi na nią dużo gier i gry też są super...? Tak samo będzie z NDS i GBA. Powiem jeszcze, że któryś z forumowiczów miał 3 konsole PS2 bo wszystkiie się psuły, do tego ta osoba nie kupowała modchipów do niej.
Tak w ogóle to z biegiem czasu będziecie kupować nowe konsole, wydawać wielkie kwoty na nie, a potem będziecie rzucali je dla nowszych.

BTW: miał wyjść przyspieszacz gier do PCSX2, dzięki czemu gry mogłyby szybciej chodzić, ale autor tego chyba zasnął.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2004, 07:30:33 pm wysłana przez GamePlay »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 04, 2004, 07:45:27 pm »
Ja tam nie jestem przeciw tobie, tylko przeciw twoim argumentom, a to duża różnica ;)
dwa lol-e zaliczyłem :D :
A na konsolach na przykład bijatyka, jeżeli chcecie pograć TAG to trzeba kupić TTT a jeszcze chcielibyście mieć nowe postacie w tej grze, to trzeba kupić T4
poprostu lol, przecież to są poprostu dwie kolejne części, INNE GRY, a co do zjawiska o którym mówisz to rzeczywiście występuje ono, tyle że na PC, to na PC robi się grę i jeśli przynosi ona zyski robi się milion dodatków lub następnych części wychodzących strasznie szybko po sobie i niewiele się od siebie różniących(simsy, sportówki od EA, czy choćby ten nieszczęsny UT(2003,2004 i teraz pewnie coroku nowa część i kolejna kasa spływająca od fanów seri)A jeszcze co dotego ściągania sobie strojów i innych popierdółek to jest to możliwe, tylko narazie niezbyt wykorzystywane przez twórców gier na konsole.(zresztą trzeba mieć oczywiście do konsoli twardziela i network adaptera)
lol number 2:
i wszyscy zaczną mówić: PS2 do wyrzucenia, PSP do kupienia
PSP jest handeldem, a nie normalną konsolą, to zupełnie inna kategoria... czy gba wyparł psx? nie bo to co innego(a czy nowe wideo Panasonica wyparło pralki Bosha?)konsolką która wyprze PS2 będzie dopiero PS3 i owszem kupie ją, ale niedość że jeszcze "troszke" poczekamy, to będzie ona napewno kompatybilna wstecz, czyli spokojnie pogramy sobie w gierki z ps1 i2 :D

EDIT
no qrde, trzeci lol w jednym poście, postarałeś się GP ;) (no offence oczywiscie)
Powiem jeszcze, że któryś z forumowiczów miał 3 konsole PS2 bo wszystkiie się psuły, do tego ta osoba nie kupowała modchipów do niej.
Taa a kompy się nigdy nie psują... niewiem, ale z tego co zauważyłem robią to o wieele częściej niż konsole. Czemu?
-w konsoli(cały czas wypowiadam się na podstawie ps2) może się zepsuć praktycznie tylko ten jeb**y laser, a w kompie? duużo części, z której każda jest narażona na usterki
-wirusy, robaki. grzyby i choroby weneryczne - kto ma stały dostęp do internetu i NIGDY nie miał ZADNEGO wirusa łapka w góre! co? nikt? a to mnie straasznie zdziwiliście :P
-windows - ósma plaga egipska, zesłana na ludzkość za nasze grzechy. Błąd na błędzie błedem pogania.(pozdrawiam bila g. przy okazji :P )
« Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2004, 07:53:11 pm wysłana przez Morchol »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 04, 2004, 08:46:56 pm »
GP...... nie wiem po co napisałeś, że co rusz trzeba nowe konsole kupować.... prawda jest taka, że konsola tuż po premierze starczy ci na 6-8 lat, a komputer? Jeśli kupisz kompa za cenę nowej konsoli i tak za 2 lata będziesz musiał sobie kupić nowy. No i tak jest zawsze, no a że w międzyczasie ci się coś popsuje, to taki detal ;)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 04, 2004, 10:27:24 pm »
Co do tych patchów i łatkuf... to GP podajesz stare argómenty.... coraz więcej łatek pojawia się na gry Konsolowe(tu kruluje xbox[HDDek wiadomo].. ale dobrym pżykładem jest też ffxi pierwsza gra na PS2 wykożystująca twardziela.. jusz kożysta z łatek i innych dodatków(wcześniej też były jakieś na memorke:P)... co tu dużo mówić na konsole są już wszystkie udogodnienia jakie mają gry na PC i o wiele więcej....

Jeśli uważasz że podział konsol i to że tżeba kupować co jakiś czas nowe konsole to argument dla PC to jesteś lekko mówiąc niemądry... kup sobie komputer za 2000zł(w Mediamarkt czy innym S.Markecie..)(za tą cene masz już PS2 i Xboxa) no i grasz sobie w Świeże gierki na minimalnych detalah i w niskiej rozdzielczości pżez 0,5roku.... potem już nawet po zmniejszeniu detali gry zaczynają ci "rwać" no i zaczynasz dokupywanie spżętu(tu już masz NGCa) no i grasz sobie następny rok... z tym że w stare girki bo całyczas ściągasz sobie łatki itp.... teraz sobie liczysz 4lata grasz na tych 3konsolah w najnowsze gry bez żadnych problemów...pżez ten sam czas wydajesz na Modyfikacje kompa 2 razy tyle co te konsole + cały ospżęt...albo grasz w stare gierki i cały czas je łatkujesz:P

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 05, 2004, 12:06:56 am »
heh ja tam na swojego pieca nie narzekam już będzie miał 4 lata ;) a najnowsze gry Ciągnie na średnich detalach no i na niskich Kotora ale to inna bajka... więc troche przesadzasz Dark_M z tym sprzętem, kiedy qpowałem swojego złoma... to był najlepszy(prawie) złom na rynku, nie liczac karyt graficznej :P i wyniósł mnie tyle co w tamtejszych czasach PS2... więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :P co nie zmienia faqtu że teraz qpuje PS2 :devil: :D
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 05, 2004, 01:27:45 am »
gp wyglada ze jestes przeglosowany :D bo z tym co ty piszesz to tez sie za bardzo nie zgadzam ale inni juz sie wypisali to co bede powtarzal :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 05, 2004, 10:45:34 am »
wiecie co? chyba jestem głupi(wszyscy: "taaak" :P ) bo od ładnych paru lat(2-3) żadna gra na kompa mi się nie spodobała. Owszem PC ma dobre gry, ale są to albo gry stasze(klasyczne crpg(BG,ID,Planescape,Fallout), HoM&M3, Diablo2,starcraft,warcraft), albo konwersje(GTA,THPS). Od dłuższego czasu w dziedzinie komputerowej rozrywki panuje taki regres jak chyba jeszcze nigdy. Ktos mi zaraz krzyknie o halflife 2 i doom3... niewiem, może naprawde jestem głupi ale dla mnie to są nalepsze przykłady tego regresu. Gry które poza mega super grafiką niemają nic ciekawego do zaprezentowania...Jak chce pooglądać ładne widoczki to udaje się na spacer na łono natury...
Jedyne gry które bronią kompa to sieciówki(mmorpg-i, fpp) i wyżej już wspomniane konwersje, tudzież multiplatformery. Powiem tylko jeszcze że dopuki nie miałem konsoli grałem głównie w gry sprzed 2000roku, lub emulowane gba/psx/snes. I to nie dlatego że mam do dupy kompa(Painkiller na średnich detalach mi śmiga B) (a że jest głupią i bezsensowną grą to druga sprawa :P ))
Byłbym wdzięczny gdyby jak najwięcej osób wyraziło swoją opinie na ten temat, bo ciekawy jestem czy mam racje, czy naprawde jestem głupi :P

Ps. W Sacreda gram ze względu na ślepą miłość do diablo ;)  

Offline GamePlay

• General
« Odpowiedź #135 dnia: Czerwca 05, 2004, 12:40:50 pm »
Ale i tak prędzej czy później wychodzą podobne gry jakie są na konsole. Ale jeszcze nie znaleźliście dobrej ofensywy na to, że na PC można (albo będzie można) zagrać we wszystkie gry :devil:
Half-Life 2 i Doom 3 to nie będą gry tylko z lepszą grafiką, a dlaczego to sami przekonacie się.
Po następne to komputer nie psuje się z byle jakiego powodu jak konsola i nie ma takiego wirusa, który popsułby sprzęt i żeby dobrze gra chodziła to trzeba poprostu odpowiednio ją ustawić. Wtedy nawet komputer może starczyć przez wiele długich lat. Jeżeli chodzi o dokupywanie sprzętu do komputera to on nie jest taki drogi. Za lepszą kartę graficzną i więcej pamięci wydacie tyle co za karty pamięci joye i inne gadżety razem wzięte do PS2. :]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #136 dnia: Czerwca 05, 2004, 01:15:51 pm »
hmmm... faktycznie nie mozemy znalezc ofensywy na stwierdzenie ze na pc mozesz zagrac we wszystkie gry... powiedz mi tylko jeszcze jak tam FFX...widziales jusz zakonczenie... fajny ten Front Mission 4 ktory zimportowales sobie z japoni zeby pograc na PeCecie....

Co do wydatkow to masz racje wydatki sa mniej wiecej te sam... konsola to jak na nasze warunki dorga rzecz ;(... ale cuz za przyjemnosc w tym swiecie sie placi...

EDIT:
A jak upierajasz sie ze na PC mozesz grac we wszystko to tak samo i ja moge sie upierac ze na konsoli moge robic wszystko... bo wydrukowac cos tam tesz sobie moge przez ps2, na necie tesz pochodzic, w emulatory tesz pograc... tylko prawda jest tak ze nikt tego nierobi... na konsoli sie gra i oglada filmy...zadziej chodzi po necie... a na pc sie pracuje, oglada filmy i chodzi po necie
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2004, 01:36:24 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 05, 2004, 01:28:26 pm »
co do tych wydatków to taki pewny bym niebył, kupujemy konsole, +2 pady + memorke(1 pad i memory card jest zazwyczaj w cenie konsoli już) i mamy wszystko co jest potrzebne(chyba że ktoś TV nie ma :P ) Potem tylko takie duperele jak network adapter czy hdd można dokupić jeśli ktoś nie ma na co kasy wydawać ;)

Za lepszą kartę graficzną i więcej pamięci wydacie tyle co za karty pamięci joye i inne gadżety razem wzięte do PS2. :]
to chyba za troche lepszą od vodoo 1 ;) Widywałem karty graficzne z cena oscylującą między NGC a PS2(600-900 zł) wnioski pozostawiam do samodzielnego wyciągania

EDIT:
Co takiego super mają mięć HL2 i D3? klimat? klimat genialny może mieć nawet gra tekstowa. fabułe? taa jasne - na marsie otwierają się portale z piekła blebleble
innowacyjność? peewnie - chodzisz, strzelasz, podziwiasz realną fizyke(HL2), boisz się(D3)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2004, 01:31:17 pm wysłana przez Morchol »

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #138 dnia: Czerwca 05, 2004, 04:12:16 pm »
Teoretycznie na konsole też będzie można grać we wszystkie gry....ale poco  to komu? konsole niepotżebują "kraść" (emulować) gier od innych bo mają swoje gry które w zupełności wystarzają(lekko mówiąc)

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 05, 2004, 05:10:48 pm »
gp i co z tego ze zrobia emula i bedziesz mogl pograc we wszystkie gry jak juz nowa generacja wejdzie i znowu sie bedziesz musial slinic... tak jak napisal dark m - gry na konsole sa wystarczajaco dobre i pctowki zjadaja na sniadanie wiec po co ma niby byc emulator pcta na pleja? na hl2 i d3 to ja delikatnie mowiac pierdze. szczerze to na pcta nie ma nowych dobrych gier nie-konwersji z innych platform...aha gp kup sobie konsole to zobaczymy co bedziesz spiewal. ja mialem na poczatku pcta i sie smialem z qmpli ze oni na ps2 jada. teraz mam ps2 i sie smieje z pctowcow ze takie cienkie gierki maja. dopiero jesli bedziesz mial obydwie rzeczy to mozesz je porownywac bo inaczej to wiadomo za czym bedziesz... zreszta pare osob na forum tez ma i pcta i konsole i tez wywyzszaja konsole... chyba to mowi samo za siebie?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2004, 05:11:58 pm wysłana przez Zell Dincht »