niektóre gry z innej konsoli (Soul Calibur 2
poczekaj poczekaj, jeśli SC2 nie ma na PS2 to w co ja gram(grałem)? :lol:
I właśnie dlatego PC jest lepsze od konsol.
qrwa GP ile można wkółko to samo??!! KONSOLA SŁUŻY DO GIER/FILMÓW DVD, TO ŻĘ NIE DA SIĘ NA NIEJ DRUKOWAĆ ITP. TO NIE JEST JEJ WADA, OD TEGO JEST QRWA KOMP!!!!(sorry troche mnie poniosło
)
Miałem SNESa (moja siostra miała) i póki nie odkryłem potencjału w PC to grałem w gry na tą konsolę, a gier było duzo. Co do konwersji o powiem ci tak, że najpierw robią gry na konsole z kiepską grafiką i dźwiękiem, a potem to wszystko ulepszają i dlatego gry wychodzą później a konsolowi fani nazywają to konwersjami.
BTW De6v6il6: Punkt widzenia zależy od wykorzystania. Nie chce tu nikogo obrażać ale większość osób kupuje kosole bo PC nie umieją wykorzystać
noo nie tyle bzdur w tak krótkim tekście? bijesz rekordy
1. nie porównój SNES-a do PS2 bo ci bozia rączki upie**oli
(chociąż SNES i tak jest lepszy od kompa(JEŚLI CHODZI O GRY, TAK WIEM ŻE NIE POTRAFI ON DRUKOWAĆ ANI CHODZIĆ PO NECIE
))
2.Z tymi konwersjami to nawet nie zaczynam komentować, ja jush na Ciebie chłopie siły nie mam
3.ludzie kupują konsole bo stwierdzają że komp jest zbyt ubogi w kwesti gier i używają go dalej do pracy(bo w tym komp JEST lepszy)Nie znam NIKOGO kto kupiłby konsole nie mając kompa, a gdybym kogoś takiego poznał to bym mu musiał na dzieńdobry powiedzieć że jest debilem
Jak już ktoś mówił, nieprzyznasz nam napewno racji, dopóki swojego nextgena nie posiądziesz - tak już jest, każdy z nas zanim miał konsole pisał tak samo jak ty
jak to się mówi - punkt widzenia się zmienia zależnie od miejsca siedzenia
EDIT
łoł 2 osoby zdążyły już posty napisać, w czasie jak ja swojego pisałem