za obraze gcka można łatwo dostać w pier.... konsola jak każda (o setki milionów razy lepsza od najlepszego PCta) specyficzna...? ja powiem że nie, spedziłem z Gackiem ok. 2 miesięcy... i stwierdzam że nieodbiega od swoich czarnych braci... hociaż najwięcej czasu spędziłem pży multiplatformowym SCku2(najgorsza z 3 wersji) ale sporo grałem też w pikmina, mariana kartw
, no i oczywiście residenty,(dodam jeszcze blodroar( w gc wersji dodali pare hentaiowych bonusików
)... i stwiedrdzam że niema tu nic specyficznego.... może to że większość gier jest bardziej pod młodszych....Bardziej specyfikiem jest już Xbox tu gry są bardzo "PC" towe ale są wspaniałe wyjątki za które kochamy Xbila (Ninja Gaiden, doa3, PD:o ,SC2, otogi,...)
Btw: Ja pisałem 2 posty na tym forum (pżed wielkim czyszczeniem) z DCka... a z PS2 nienapisze bo narazie niemam NA...
ale naucz sie że konsole niepotżebują dodatkowych wabików, zastanów się kto by kupił PCta gdyby niemiał drukarki, internetu, skanera i innego stufa którego niema w europie do konsol ? a konsole niemuszą mieć tego bo są zwyczajnie lepsze, w tym do czego mają służyć niż PC.