Autor Wątek: Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P  (Przeczytany 50382 razy)

Offline FaLa

• Knight
Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P
« Odpowiedź #100 dnia: Kwietnia 14, 2004, 04:04:47 pm »
z tym opuznieniem to pewnie chodzi o to ze powiedzmy ze gra jest przeznaczona na PC okaze sie dobra i bedzie niezle zarabiac to mozna troche dorobic na innym sprzecie i na odwrot . Jak dla mnie to takie zachowanie mnie denerwoje  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #101 dnia: Kwietnia 14, 2004, 04:11:06 pm »
No cóż denerwować cię moze ale nie umoczą kasy w ciemno ;) sorry mimo iż rozumiem graczy w tej materi ale mając do wybru spłukanie się i wydanie multiplatformowego tytułu bez gwarancji to dziękuje :) Każdy chce żyć :)

P.S. skąd masz tego gifa zajefajny ;)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2004, 04:15:09 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Gesten

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 15, 2004, 09:59:50 am »
Konsole rulez 4ever(mimo że ostatnio gram na kompie) Do grania konsole kładą na łeb kompy. I to wie każdy :devil:  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:07:40 pm »
Ja nie :P Bo Pc wczesniej czy później będzie miał emulator :P więc mozna polemizowac z tym stwierdzeniem :)
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #104 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:19:30 pm »
Życze miłego czekania :P zresztą do kompa(chyba ;) ) nie masz 32 calowego ekranu, zaje**tego nagłośnienia i wygodnej kanapy :D Pozatym DualShock 2 to IMO najdoskonalszy kontroler do gier jaki istnieje - najwygodniejszy, wibruje na różne sposoby, bardzo dobrze rozłożone przyciski cud miód i orzeszki :)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #105 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:22:31 pm »
hehehe mam pada X technologies I Tv Outa :P a Brachol Radeona 9700 pro i do tego proca 2,8 :) dziekuje :P

]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #106 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:24:22 pm »
A w FFX i tak sobie nie pograsz :P  
 ;]

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #107 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:26:02 pm »
To się okarze na 3d marku osiąga 16600 :P  
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:27:25 pm »
no mi chodziło o to że na razie nie pograsz bo na dobry emu jeszcze "troszke" czekania ::P a że sprzęcik masz zajebiszczy to przyznaje ;)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:30:28 pm »
hehe nie ja :( ale brat mieszka 50m odemnie :P ja mam zaledwie PIII :) ale wszystko narazie ciągnie na średnich detalach :D
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 15, 2004, 07:36:22 pm »
ja mam PS2 (zarąbisty sprzęcik) i rąbie we wszystko co jest w miare moich możliwości dostępu do gier.
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 15, 2004, 07:55:32 pm »
Mam Ci zazdrościć ???:P bo Ci zazdroszcze ale tylko do wakacji :P jeszcze troche i nowy komputer :P i siem dziwisz że Cię na koompa nie stać :P
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 15, 2004, 07:58:19 pm »
ja się nie dziwię. Taki już muj los. Ale wierz mi, że PS2 w pełni te straty rekompensuje.
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 15, 2004, 08:08:00 pm »
Zrobie tak jak zrobiłem z DC poczekam aż będzie zdchać, kupię, nagram się i sprzedam :D Tym sposobem pograłęm sobie w shenmue :D
]

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 15, 2004, 08:53:46 pm »
To się okarze na 3d marku osiąga 16600 :P
tylko pytanie Devil z ktorego roku ten 3d mark byl bo mam taki sam sprzecior jak twoj braciak (wnisokujac to po twoim "rozbudowanym" opisie tego kompa :P ) to o ile pamietam mialem  troche gorsze wyniki na 3d marku 2003

ale i tak jak wyjdzie emulator ps2 to nadrobie zaleglosci :P i tam bym nie zamienil kompa na konsole, po co mi konsola jak mam Fallouta 2 , UT , CS i Ultimke  :devil:  :D
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2004, 08:54:41 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 15, 2004, 11:08:39 pm »
3D mark 2001 Se na 2003 leci 5000 z kawałkiem :P wiec sie nie bulwersuj FaLa :P (dodajmy że proca podkręca do 3,4 ghz bez utraty stabilności ;) no i procek to Prescot a nie NorthWood)
Hehehe tez czekam na emulator :P i siem doczekać nie mogę ale są już działajace :P ale po 10 fps :( poczekamy zobaczymy a narazie Ultima :D
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2004, 11:09:50 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
« Odpowiedź #116 dnia: Kwietnia 15, 2004, 11:47:55 pm »
I De6v6il6 masz racje!
Dodam jeszcze, ze konsole predzej czy pozniej schodza ze sceny rozrywki multimedialnej, a PC nadal zostaje. To na podstawie PC wprowadza sie nowe idee, a potem wykorzystuje w konsolach. A emulator takiej konsoli tez sie znajdzie i moze nawet lepiej gra bedzie wygladala na tym emulatorze niz na samej konsoli. Mam Gran Turismo 3 i PCSX2, jak odpalam emu to nie wchodzi dalej niz do intra, potem sie zawiesza. 3 dni pozniej sciagnalem nowa wersje PCSX i intro zaczelo dzialac, razem ze skrawkami menu. Tak wiec nawet sprawnie trwaja prace nad emulacja PS2. Pewnie tak samo jest z innymi konsolami...

a moral z tego wyciagnijcie sobie juz sami
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 15, 2004, 11:52:22 pm »
Myśle że najszybciej powinno iść z X klocem nie oszukjmy sie środowisko programowania podobne do PCtowego ... swoją drogą zna ktoś jakis program dobrze emulujący dos pod win XP jak tak to niech mi linka puści na PW...
]

Offline Gesten

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 22, 2004, 09:39:57 am »
Ja nie :P Bo Pc wczesniej czy później będzie miał emulator :P więc mozna polemizowac z tym stwierdzeniem :)
Jednak w emulatory next- genów tak szybko nie pograsz, nawet jak juz masz to musisz też dysponować odpowiednim sprzętem aby to pociągnął. Jakieś anse? :devil:  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #119 dnia: Czerwca 03, 2004, 06:32:59 pm »
Na te emulatrory to soobie jeszcze poczekacie... nie oszukujmy sie nie ma nawet jeszcze emulatora DC ktory wyszedl jusz wiele lat temu... tfu co ja mowie.. ktory zszedl ze sceny kilka lat temu... tak wiec jak beda emulatory konsol obecnej generacji to jusz dawno wyjda konsole kolejnej generacji... a co za tym idzie znowu slinotok obserwujac nowsze pozycje....

PC jusz hyba calkowicie wpadl z gry jesli chodzi o rozrywke... w tym roku na e3 na pc nie okazano raktycznie nic...
Jak mowi Banan z mojego ulubonego pisma konsolowego(Neo Plus): "Powiem tak.Grami na pecety nie jara sie juz nikt. Coraz wiecej z nich kierowanych jest d tatusiow, ktorzy cha pograc w bardzo okreslone gatunki albo ich dzieci, ktore sa za male zeby sobie kupic konsole. Na swiecie konsole sa fajne isa dla mlodziezy a pecety sluza tylko do pracy. Tak, wiedzieliscie juz o tym, ale dla mnie nigdy nie bylo to tak widoczne jak po tegorocznym E3. Tlumy zbieraja sie tylko pod stoiskami lub telebimami z grami konsolowymi. Grami pecetowymi sie juz nie jara- w pecetowe sie gra. Emocje towazysza grom konsolowym"

Cuz tak pisze Banan i wielu z was pewnie sie z nim nie zgodzi..ale moim zdaniem to jest faqt...
PeCety jusz sie nierozwijaja jezeli chodzi o gry od dluzszego czasu... GamePlay na pisal ze to na podstawie PCtow wprowadzasie nowe ideee... a ja powiem gowno prawda(sorki GP :P ) ale moze i tak jest ale tylko w sferze tehnicznej... jezeli chodzi o zabawe gry na konsole oferuja wiele swiezosci i wciaz sie rozwijaja... nie mowie o samej rozgrywce ale takze i o nowych pomyslach... spojrzcie ile gadzetow wychodzi do konsol: gitarki i inne maty i dupsiki do gier tanecznych, niedawno ukazal Singstar ktory jest kolejnym nowatorstwem...podobno swietna gra... eye toy play od sony (czyli kamerka i giercowanie soba na ekranie :D ) Nowa konsolka Nintendo DS (czyli ta z dodatkowym ekranikiem i mikrofonem) swiat konsolowy wciaz sie rozwija i dzieki temu jak narazie gierki sie nie znudza....

aha GP powiedzial jeszcze ze konsole schodza ze sceny a PC nie... hmm niezgodze sie konsole sa zastepowane nowszymi konsolami..a wiec nie schodza ze sceny... ty pc tesh musisz po jakims czasie zmodernizowac wiec pc tesz schodzi ze sceny w takim razie...
Jezeli chodzi o rozrywke -przyszlosc naezy do konsol... a to ze ja tej przyszlosci na razie nie uswiadczam to juz inna sprawa... moja i sytuacji ekonomicznej w jakiej kraj sie znajduje...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2004, 06:37:03 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?