Gipsi - nia podoba mi się... koleś ma jakiś taki rozstaw oczu niebardzo... przypuszczam, że akurat nieładnie wyszedł, albo siekomuś pióro omsknęło
heh ja tam mam krzywe oko więc mi się wydaje że żadnego krzywego rozstawu nie ma
poprostu ci się nie podoba a oczy sa chyba normalne
ale moge sie mylić
ostatnio niewiele rzeczy mi sie podoba...
ostatnio mam tak samo... jeśli chodzi o avki to żadko kiedy mi sięjakiś spodoba... nawet swój szukałem tyle że łohohoho... na dysku mam z 30 avów tego kolesia, i ten jeden jakoś mi się spodobał... ale ogólnie to avy mi się ostatnio wogóle ie podobają
Grzybek -south park jest bardzo fajny, ale avki z ich postaciami jakoś mi nie podpasowywują.. nie podoba mi się
Marvell - widziałem dosłownie 1/3 tego avka bo wiecej mi się nie wyświetla (czyżby był na interii?) i raczej mi się niespodoba bo takie avki mi się niepodobają, do tej pory tylko GP miał takiego samo narysowanego śmiesznego avka który był fajny (żółty robocik i auto, były seryjnie wporzo
)
Yuz- włączyłem IExplorera i tam jednak ujrzałem tego ava, no i tak myślalem że to ten akt będzie... no cóż... podoba mi się... naprawde mi się podoba, ta kobieta tam jest piękna, uwielbiam takie fryzury... a tak pozatym to właśnie to co ty masz na avie ja mam w pokoju na ścianie jako plakat, tylko kamera jest dalej i widać całe ciała bohaterów, więc musiał mi się spodobać av bo jestem holernie przyzwyczajony do niego^^
Shirley-jak już kiedyś mówiłem... nie podboa mi się -_-' mastif ma nawet lepszego, ogólnie pewnie av nie jest zły, ale totalnie nie moje klimaty, ja wole u cibie wesołe avki