Autor Wątek: Grajace panie! Czyli marzenia mego spelnienie:D  (Przeczytany 29552 razy)

Offline Mateuszus

• Adventurer
  • *
Grajace panie! Czyli marzenia mego spelnienie:D
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 06, 2004, 05:06:52 pm »
Lepiej pogadać z kumplami o nowej Fifie, niż z dziewczyną. Bo w końcu po co są one? Co?

no wybacz Mateuszus, ale jak nie wiesz \"po co\" sa dziewczyny to bardzo mi przykro :D ...moze po prostu boisz sie ze jakias dziewczyna pokona cie w jakas gre :D ...ja tam lubie pograc w kazda gre z \"dobrym zawodnikiem\"...jaesli mialbym przegrac z dziewczyna, nie ma problemu, liczy sie dobra zabawa...moze moja dziewczyna tez kiedys \"otworzy oczy\" i zacznie grac tak jak ja...

\"Zacznie grać tak jak ja\" ja też bym tak chciał, ale żaden z kumpli nie potrafi mnie rozwalić w Gran Turismo 3, więcej niż raz, 2 razy... buuuu                            
No time to lose! Let\'s go!

Mistrz i władca: Mateuszus

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 08, 2004, 01:04:46 am »
Ja temat zalozylem ale tak na prawde to glosu jeszcze niezabralem. Ale czytajac to co napisaliscie chce cosik powiedziec glownie po przecztaniu posta mrowki JmC no. otosh moim zdaniem to kobiety jusz dawno graja tylko ze na konsolach (bo na PC oprocz FPP i strategi nic niema). Graja, graja ale za granica bo w Polsce dziewczyn nie stac na konsole(zreszta nie tylko dziewczyn :cry: ,ale hlopak jeszcze jakos kase wynajdzie) a to ze tyle dziewzyn czyta mangi badz oglada anime a nie graja one w gry jest spowodowane wlasnie tym! Przecierz nie wieze ze dziewczyna czytajaca mange nie chcialaby sie zanurzyc w swiat JRPG (albo innych gier bo na konsole powstaje b.duzo gier na licencji z anime) tylko wlasnie problemem jest kasa... no i brak odpowiedniej reklamy tyulow ktore moglyby zainteresowac dziewczyny bo jak ktos jush wspomnial plec piekna raczej nie qpuje pism o grach                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Mateuszus

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 08, 2004, 09:27:41 pm »
Ja temat zalozylem ale tak na prawde to glosu jeszcze niezabralem. Ale czytajac to co napisaliscie chce cosik powiedziec glownie po przecztaniu posta mrowki JmC no. otosh moim zdaniem to kobiety jusz dawno graja tylko ze na konsolach (bo na PC oprocz FPP i strategi nic niema). Graja, graja ale za granica bo w Polsce dziewczyn nie stac na konsole(zreszta nie tylko dziewczyn :cry: ,ale hlopak jeszcze jakos kase wynajdzie) a to ze tyle dziewzyn czyta mangi badz oglada anime a nie graja one w gry jest spowodowane wlasnie tym! Przecierz nie wieze ze dziewczyna czytajaca mange nie chcialaby sie zanurzyc w swiat JRPG (albo innych gier bo na konsole powstaje b.duzo gier na licencji z anime) tylko wlasnie problemem jest kasa... no i brak odpowiedniej reklamy tyulow ktore moglyby zainteresowac dziewczyny bo jak ktos jush wspomnial plec piekna raczej nie qpuje pism o grach

No wiesz... nie cierpię dziewczyn, które zaczytują się w mange... przerażają mnie. Poza tym ja też mam konsolę, a dziewczyny ich nie kupują booo, wolą wydawać kase na kosmetyki (ehehehe, żart :)).                            
No time to lose! Let\'s go!

Mistrz i władca: Mateuszus

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 08, 2004, 10:24:07 pm »
\"Dziewczyna grająca\" hmm nie lubię tego typu(no simsy jeszcze mogę przekłnąć). IMO dziewczyna powinna trzymać się jakichś tam kobiecych zajęć i granie pozostawić facetom ;p.
wolą wydawać kase na kosmetyki (ehehehe, żart ).

Dlaczego żart? Toż to szczera prawda ;-).                            

Offline mrowka JmC no.

• Soldier
    • http://www.animemusicvideo.prv.pl
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 09, 2004, 02:15:08 am »
EE tam ,na ubrania :P
a tak na serio...w czym kosmetyki mialyby byc lepsze od gry?przeciezdziewczyny ne ograniczają sie tylko do tego jak stać sie ladniejsza...przynajmniej wiekszośc ;)                            
Badz dla życia takim jakie ono jest dla ciebie

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 09, 2004, 04:19:51 am »
\"Dziewczyna grająca\" hmm nie lubię tego typu(no simsy jeszcze mogę przekłnąć). IMO dziewczyna powinna trzymać się jakichś tam kobiecych zajęć i granie pozostawić facetom ;p.

tutaj stane po stronie plci pieknej...przeciez nigdzie nikt nie mowil ze gry koputerowe sa tylko dla facetow...zgodze sie ze jest to typowa meska rozrywka, jednak niektore panie sa naprawde swietnymi graczami...powtorze to co juz wczesniej napisalem, ze faceci boja sie (i wstydza) zostac pokonanym przez kobiete w jakiejs grze...jesli panie nie powinny grac w gry, to wyrzucmy wszystkie kobiety z forum :!: ...zartuje  :D

co do kosmetykow to tutaj nastapi solidarnosc plemnikow :D ...zgadzam sie z moim przedmowcami :!: ...i dodalbym jeszcze ciuchy :P                            

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 09, 2004, 09:05:11 am »
mi tam wisi czy dziewczyna gra (do gry nie zaliczla sie pasjans  :D ) czy nie gra ale czasami denerwoje ze sobie grasz w jakos gre a dziwczyna na to: \"co za beznadziejna gra tylko chodzisz i zabijasz\"  :( . Mialem kumpele co rozwalala w robaki byla ekstra zabawa nawet jak przegralem  :)                            
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 17, 2004, 03:43:39 pm »

Powiedz to mojej niuni to Cie wyśmieje :D ona co prwada z jRpg gra tylko w FF ale ogólnie to lubi sobie pograć w niektóre gierki np.Vampira :D                            
]

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 17, 2004, 04:25:50 pm »
Ach Fast red znaczy się że dziewcdzyna ma tylko pięknie wyglądać,dogadzać facetowi i robic za ozdobę???No nie wiem mi taka rola nie odpowiada...ale mrówka ma racje w czym kosmetyki miały by być lepsze od gier???Ja to (jakbym była chłopakiem)wolała bym żeby dziewczyma pokazywała swoją naturalną urodę(sama też się nie maluję)niż chodziła z kilogramową tapetą na tważy.Przynajmniej z taką co zna sie na grach można o czymś pogadać... :wink:                            

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 17, 2004, 05:05:40 pm »
Jeśli dziewczyna jest na tyle piękna to nie potrzebuje makijarzu ale jak jest         %#%@@$ to lepiej żeby nałożyła tapetę. Ja sam jestem za naturalną urodą, ale lubię dobrze podkreślone oczy (to moja słabość :oops:  :cry: ).

Niektórzy faceci boją się być upokożeni ze strony płci przeciwnej dlatego też są albo przeciw temu żeby grały albo ich wogóle niedopuszczają 8)                            

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 17, 2004, 05:16:55 pm »
Hehehe Moja Niunia skończyła wampira szybciej odemnie :D zawzięta :D                            
]

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 17, 2004, 06:13:59 pm »
ja widze ze moja pani powoli sie wkreca w gry  :D ...Max Payne 2...\"nawet fajny, ale zabilam tych gosci i nie wiem gdzie mam isc...pozniej to zrobie\"...Wolfenstein RTC...\"16.40..czekaj kochanie jush koncze...16.50...idziesz...juz momencik...17.04...juz juz...\" :D                            

Offline Ashley Riot

• Riskbreaker
  • Admin
    • http://vagrant-story.webpark.pl/
« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 17, 2004, 10:00:43 pm »
Osobistych doświadczeń nie mogę przytoczyć, ponieważ kobiety, z którymi byłem nie grały, a jeśli już to niewiele. Napewno ciekawe jest kiedy partnerka pomoże Ci rozwiązać zagadkę, razem pościgacie się w GT albo pokonacie jakiegoś bossa. Ale czy nie ma setek ciekawszych rzeczy, które możecie robić razem.

Osobiście, jeszcze 5 lat temu miałem inne podejście, ale człowiek się rozwija, dojrzewa, staje odpowiedzialny. Dalej mam konsole, moje gazety konsolowe, pierwszą nagrodę w konkursie czy pada, którym grałem na turnieju. Ale to nie wszystko.

Nie mam nic przeciwko grającym kobietom. Napewno jest wiele pań, które pokonały by nie jednego faceta, ale w całym tym temacie nie zniósł bym gdyby moja partneka, spędzała więcej czasu trzymając pada niż moją dłoń.                            

Offline Volrath

• Daredevil
  • **
    • http://www.dbgpbem.prv.pl
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 18, 2004, 02:12:29 am »
Ashley - zawsze jest sto dziekawszych rzeczy, bo nie ma rzeczy doskonałych.

A moja (pozdrowienia) Wiolka kochana gra i to prawie tak dużo jak ja :D W RPGi, cRPGi, jRPGi, aRPGi, FPSy itd... tyko przy strategiach turowych jeszcze jej nie widziałem :D                            
Aeris: I want to meet you.
Cloud: But I\'m right here.
Aeris: I know, I know what I really mean is, I want to meet...you.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 29, 2004, 08:55:53 pm »
Dziewczyny tak jak płeć przeciwna ma równiesz swoje ulubione gatunki gier ...ja np.oprócz rpg lubie jeszcze bijatyki i platformówki. :D Lepiej nie zmuszać ich do grania w coś co  nie podchodzi im do gostu :wink:                            

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 03, 2004, 08:21:05 pm »
Ja osobiście (mimo mego podeszłego wieku :D ) nie spotkałem się jeszcze ze zjawiskiem tak dziwacznym i nienaturalnym, jak dziewczyny, które lubią grać w jakiekolwiek gry (może to znaczy, że już czas poszerzyć swoje znajomości....) Nie twierdze, że dziewczyna powinna tylko ładnie wyglądać........no ale żeby zniżać się do takiego poziomu ?? :D                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 03, 2004, 09:06:04 pm »
hohoho patrzcie jaki niski poziom prezentujemy :D                            
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 03, 2004, 10:18:57 pm »
A więc upadłem już tak nisko? :cry:  
:P

A ja w ogóle nie pojmuje sensu dyskusji dla mnie dziewczyna to też człowiek(tyle że ładniejszy :wink: ) i czemu niby nie może grać w to co facet?? :roll:                            

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 03, 2004, 10:25:52 pm »
tyle że ładniejszy
No nie zawsze, ale w większości (Bogu dzięki) tak :D
i czemu niby nie może grać w to co facet
No i właśnie - chce niech gra, w końcu od tego są gry (przecież nie pisze gry tylko dla mężczyzn ani nic :P)                            
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 09, 2004, 10:23:18 am »
właściwie to Mortus i Morchol mają rację. Dziewczyna też człowiek i jak chce to niech gra (chociaż najczęściej zdaża się, że nie chce....)                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!