Gipsi, napisz mi tylko jedno. Jest Battle Theme chociażby ?
Nie ma.
W Demie były tylko 2 małe miejscówki -1 jakaś plaża, 2-jakby wnętrze jakiegoś zamku- to naprawde małe miejsca nie ma żadnych przejść do jaskiń/pokojów. Jest tutaj pełno potworów i cały czas chodzimy z mieczem wiec Battle Theme musiałby być cały czas ;]
Naciśniecie X powoduje wyciągniecie miecza jak i wyjście meny takiego samego jak w reszcie finali (Attack, summon, magic, item) sprawdza się bardzo fajnie. Te 2 plansze były podzielone na misje... cała gra chyba nie będzie podzielona nam isje tylko zrobili to do wersji demo -przynajmniej tak mi się wydaje. Na początku jednej planszy pisało że mamy pokonać 3 potwory aby wyszedł główny boss, i jak pokonaliśmy bossa to zrobiła się muzyzka jak w poprzednich finalach po wygranej walce (wiecie: Ty-ty-ty-ty Ty-ty-ty-ty-ty- Ty-ty-ty-ty-Tyyyy ;]) i pokazówka jak ziomki się napinają że wygrali i napis "Congratulation Mission Clear)
2 plansza to trzeba było pokonać strażnika klucza wziąć klucz i otworzyć wrota a za wrotami boss -smok, po pokonaniu wstawka jak po pokonaniu smoków w Vagrant Story i muzyczka i zwycięstwo i napinka ziomków -juhuuuu ;]
koniec dema... demo można przejść w 10 minut obie plansze, ja za pierwszym razem chyba z godzinke grałem ;]
Co ciekawe demo zajmuje 300mb po rozpakowaniu 1.2 GB.... 1.2 GB a tam jest tylko filmik otwierający który jest trailerem którego na kompie mam chyba w wadze 80 mb plus + 2 plansze + jeszcze jakis filmik z urywkami filmików liczonych w czasie rzeczywistym...
Czyli tak -1.2 GB = 40 min zabawy
Gra będzie miała pewnie z 4 GB ponad co daje nam 2 godziny 40 minut zabawy
Na takiego RPGa właśnie czekałem ;]
Aha muzyka ofkoz jak w Final Fantasy Tactics... a przynajmniej tak mi brzmi ale w FFT dawno nie grałem...