Tidus nie jest ciota bo jak ktoś sie czepiał że jest za młody a to co Cloud nie był?
po pierwsze, nie rozumiem co tu wiek ma do rzeczy. Cloud jak już dajesz go za przykład był bodajrze raptem 3 lata starszy od Tidusa. Po drugie Tidus nie jest ciotą, tylko jest..... "zniewieściały", a to zasadnicza różnica. Po trzecie jeśli uważasz że Cloud był ciotą to....... a zresztą nie ważne, o gustach się nie dyskutuje :F
Fabuła jak dla mnie też bije FF VII tak samo inne części
eee.... w którym miejscu? Fabularnie napewno ffx się nie wybija ponad przeciętną normę moim zdaniem ...... A zresztą nie musisz odpowiadać. o gustach się nie dyskutuje, sam to napisałem
mówicie że był za prosty jak byście nie mieli opisów to może by sie wam tam nie wydawało
to jest w tym momencie jawna zniewaga, że posądzasz innych (a w tym mnie) o ożystanie z opisów heh
Ale tak w sumie to rusz głową od czasu do czasu, co? Czy myślisz, zę kiedy ktoż z tego 4um napisał, żę ffx jest prosty to miał na myśli "zagadki" fabularne? No raczej nie bardzo..... bo w ffx tak jak zresztą we wszystkich finalach gracz jest prowadzony za rączkę i raczej trudno się zgubić...... Jeśli ktoś mówi "ffx był prosty" to chodzi właściwie tylko i wyłącznie o poziom trudności walk