Wiem wiem, wielkie sorry, ale ja pół dnia siedzę codziennie na uczelni teraz, ilość wolnego czasu ograniczyła mi się w sposób bardzo znaczny. Chciałem kolejkę rozpocząć przed wyjazdem tydzień temu, ale nie zdążyłem (mam napisane już chyba 3 albo 4 posty w notatniku, więc niewiele mi brakuje). Jutro je opublikuje i dopiszę brakujące (nie mam chyba dla Lemaxa i dla Yuzu), mam nadzieję, że 1-2 ruchy w tygodniu dam radę zrobić.
Jest jeszcze jedna opcja, której unikałem bardzo długo i wciąż nie uśmiecha mi się ona zupełnie. Jeżeli bardzo zależy wam na częstszych ruchach, to mogę przestać fabularyzować posty - same obrazki i wyniki, generalnie to, co pogrubione bym publikował. Wtedy ruchy mógłbym szybko pisać, bo to żadna robota.
Ja osobiście nie chcę tego robić, choć wydawać się by mogło, że mi to na rękę. W ten projekt zaangażowałem się między innymi w ramach treningu pisarskiego i nie chciałbym z niego tak rezygnować. Nie wiem co prawda ilu z was czyta te opisy heh, bo jakiegoś znacznego feedbacku ciągle od was nie otrzymałem. Mówię, zrobię to tylko w ostateczności, jeżeli gracze będą nalegać.